تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/09/25 - 17:34
کد خبر: 550503

بازسازی ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما به وزارت راه واگذار شد

بازسازی ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما به وزارت راه واگذار شد

معاون وزیر راه و شهرسازی از واگذاری مسئولیت بازسازی و مقاوم‌سازی ساختمان‌ شیشه‌ای صدا و سیما به سازمان مجری ساختمان‌ها و تأسیسات دولتی و عمومی خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ علی نوذرپور مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تأسیسات دولتی و عمومی اظها کرد: بر اساس مصوبه هیئت وزیران در تاریخ 5 آذرماه، برنامه‌ریزی، طراحی، بازسازی، بهسازی و مقاوم‌سازی ساختمان‌ها و تأسیسات آسیب‌دیده ناشی از جنگ دوازده‌روزه، به سازمان مجری واگذار شده است.

وی افزود: اعتباری برای اجرای این پروژه تخصیص یافته و سازمان مجری موظف است با همکاری سازمان صدا و سیما ضمن نظارت فنی و اجرایی بر روند انجام پروژه، گزارش عملکرد اعتبارات مصوب را هر سه‌ماه یک‌بار به سازمان‌های برنامه و بودجه و مدیریت بحران ارسال کند.

نوذرپور با اشاره به آغاز فرآیندهای اجرایی پروژه گفت: نخستین جلسه هماهنگی بازسازی ساختمان شیشه‌ای با حضور معاون فنی و اجرایی، مدیرکل اجرای طرح‌های ملی ویژه، مدیران سازمان مجری، نمایندگان سازمان صدا و سیما و مشاور پروژه برگزار شد.

مدیرعامل سازمان مجری ادامه داد: در این جلسه مشاور پروژه گزارشی از روند انجام مطالعات فاز یک طراحی ارائه کرد و مقرر شد فاز دوم پروژه در اسرع وقت آغاز شود.

وی تأکید کرد که کارگروه راهبردی پروژه تشکیل خواهد شد و جلسات منظم هماهنگی و هم‌اندیشی برای ارائه گزارش‌های دوره‌ای از روند پیشرفت پروژه به مدیران ارشد هر دو سازمان برگزار خواهد شد.

نوذرپور یادآور شد: تیم طراحی مشاور پروژه به‌زودی تقویت می‌شود و نظرات کارشناسی سازمان مجری در فرآیند طراحی و اجرای پروژه به‌طور مؤثر مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top