تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/09/25 - 18:13
کد خبر: 550505

انتظار رفع مسائل سلامت را از رئیس جمهور پزشک داریم

انتظار رفع مسائل سلامت را از رئیس جمهور پزشک داریم

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از کمبود ۸۰ هزار نیروی بهداشتی در وزارت بهداشت خبر داد و گفت: ما توقع داشتیم با رییس جمهور پزشک که سابقه مدیریت حوزه سلامت را داشته بتوانیم مشکلات بهداشت و درمان را مرتفع کنیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، حسینعلی شهریاری امروز در بیست و هشتمین همایش ملی و نهمین همایش بین‌المللی بهداشت محیط که در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، اظهار کرد: شاید بتوان گفت این حرف درست است که گفته می‌شود نظام سلامت مانند چاه ویلی است که هیچگاه پر نمی‌شود. برای همین در قوانین بالادستی و در سیاست‌های ابلاغی تاکید شده که منابع پایدار برای سلامت پیش‌بینی شود که یکی 10 درصد خالص هدفمندی یارانه‌ها و دیگری، یک درصد مالیات بر ارزش افزوده است با وجود این همواره معاونین بهداشت گلایه‌مند هستند و این بودجه‌ها محقق نمی‌شود.

وی افزود: متاسفانه ما نه غذای سالمی داریم نه هوا و آب سالمی داریم. در خصوص آلودگی هوا می‌گویند حدود 60 هزار مرگ در سال منتسب به آلودگی هواست اما باید دید چه میزان از این مرگ‌ها منتسب به تغذیه ناسالم و مصرف فست فودهاست.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: 80 هزار نیروی بهداشتی در وزارت بهداشت کمبود داریم زیرا همواره اولویت حتی برای نمایندگان مجلس نیز درمان است زیرا نمایندگان مجلس برای شهرهای خود متخصص و نیروی درمانگر و دستگاه سی‌تی‌اسکن می‌خواهند و من به ندرت یاد دارم که در مجلس از وزرای بهداشت در مجلس بابت اینکه چه کاری در بهداشت شده سوال شود.

وی بیان کرد: امسال بودجه نظام سلامت نسبت به سال گذشته دو برابر شد در سال 1404 بودجه نظام سلامت دو برابر شد اما همه بودجه‌های تصویب شده محقق نمی‌شود.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متاسفانه تعارض منافع در تمام دستگاه های اجرایی وجود دارد، گفت: دغدغه همه بیماران الان دارو شده است. ما با این اقدامات باعث گسترش بیماری‌های مزمن و سرطان‌ها در کشور می‌شویم و بعد به دنبال دستگاه‌های گران قیمت برای درمان آنها می‌گردیم. الان در تامین داروی بیماران کشور سخت گرفتاریم.

وی افزود: ما توقع داشتیم با رییس جمهور پزشک که سابقه مدیریت حوزه سلامت را داشته بتوانیم مشکلات بهداشت و درمان را مرتفع کنیم که الان بهترین فرصت است که بتوانیم از آقای دکتر پزشکیان در حوزه سلامت تغییر ایجاد کنیم. دکتر پزشکیان هر هفته درخصوص پزشکی خانواده جلسه‌ای برگزار می‌کند اما آنچه توقع و انتظار داریم اتفاق نمی‌افتد. پزشکیان همیشه در کمیسیون بهداشت و درمان وقتی مسئولین دولت می‌آمدند تاکید می‌کرد که قانون را باید اجرا کنید، من چند هفته پیش به ایشان گفتم آقای دکتر شما رئیس دولت هستید و شما باید اجرا کنید، امیدواریم این اتفاقات مثبت در دولت رئیس جمهوری که سابقه مدیریت نظام سلامت را دارد رخ دهد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایجاد فضای بی‌نظمی و بروز تنش‌های احتمالی در محیط دانشگاه، پیامد مستقیمِ سیاست‌های تجملی و عدم برخورد قاطع با جریان‌های انحرافی است
تصاویری از آیت الله سید مجتبی خامنه ای دو سال پیش که به عیادت مجروحان پیجری در بیمارستان های تهران رفتند
رفع موانع تولید و ساماندهی تجارت؛ محورهای قانون جدید کشاورزی
جنگ اقتصادی نیازمند ستاد مشترک و دیپلماسی فعال است
 دویست شب قدرت‌نمایی «ما»
فیلم | جنگ با ایران، وضعیت ذخایر نفت آمریکا را به شرایط بحرانی رسانده است
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top