تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/09/26 - 19:58
کد خبر: 550560

فراخوان دریافت یارانه حمایتی تحقیق و توسعه هوش مصنوعی اعلام شد

فراخوان دریافت یارانه حمایتی تحقیق و توسعه هوش مصنوعی اعلام شد

دبیرخانه ستاد توسعه فناوری و هوش مصنوعی با فراخوانی، ثبت‌نام و عضویت شرکت‌های پردازش گرافیکی و دانش‌بنیان فعال در این حوزه را فراهم کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، «توسعه زیرساخت پردازشی و فنی و زمینه‌سازی برای اشتراک‌گذاری و تجمیع ظرفیت‌های پراکنده پردازشی» و «تسهیل و حمایت از فعالیت کسب و کارهای دانش‌بنیان» از اهداف کلان و همچنین «توسعه زیرساخت پردازشی و فنی» از راهبردها و اقدامات موجود در سند توسعه فناوری و کاربرد هوش مصنوعی مصوب در جلسه هیئت دولت در تاریخ ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ است که در تاریخ ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ ابلاغ شد، طرح یارانه حمایت از تحقیق و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان توسط این ستاد در حال اجرا است. این طرح بدون مهلت زمانی خواهد بود و تمامی نقش‌آفرینان آن امکان عضویت و بهره‌برداری از آن را خواهند داشت.

در این طرح، کلیه ارائه دهندگان زیرساخت پردازشی گرافیکی تحت مالکیت جمهوری اسلامی ایران که دارای امکانات لازم در این خصوص باشند، امکان ثبت‌نام اولیه را خواهند داشت. این ارائه‌دهندگان پس از تایید فنی در ستاد توسعه فناوری و کاربرد هوش مصنوعی، عضو شبکه ارائه‌دهندگان خدمات پردازشی معاونت علمی خواهند بود. از مزایای عضویت در این شبکه امکان معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه هوش مصنوعی برای دریافت یارانه حمایتی تحقیق و توسعه هوش مصنوعی است.

همچنین شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه هوش مصنوعی که زیرساخت پردازشی گرافیکی برای تحقیق و توسعه نیاز داشته باشند، می‌توانند با ثبت‌نام در این طرح به عنوان متقاضی، از مزایای دریافت یارانه حمایتی استفاده کنند. برای ثبت‌نام اولیه باید تعهدنامه این طرح و همچنین طرح پیشنهادی تحقیق و توسعه حوزه هوش مصنوعی خود را بارگذاری کنند. از مزایای دیگر این طرح، قرار گرفتن شرکت‌های دانش‌بنیان در شبکه بهره‌برداران پردازش‌های سریع با کاربرد هوش مصنوعی است که امکان تعامل سازنده با دیگر شرکت‌های دانش‌بنیان و شبکه ارائه‌دهندگان و همچنین استفاده از برنامه‌های توانمندسازی ستاد توسعه فناوری و کاربرد هوش مصنوعی را خواهند داشت.

علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت اطلاعات تکمیلی و ثبت‌نام اولیه به آدرس این فراخوان مراجعه کنند. در این صفحه ثبت نام اولیه ارائه دهندگان و شرکت‌های دانش بنیان بهره‌بردار امکانپذیر است.

گفتنی است شرکت‌های دانش‌بنیانی که پیش از این، از طرح موردنظر بهره‌مند شده‌اند لازم است پروپوزال خود را به‌روزرسانی کرده و مجددا از طریق لینک ثبت نام، مستندات خود را ارسال کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top