تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/10/02 - 00:02
کد خبر: 550786

خضریان:

مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد

مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد

عضو کمیسیون اصل نود مجلس در واکنش به افزایش بیش از ۳۳۰ درصدی تعرفه باسکول‌های گمرک، گفت: این موضوع را از طریق طرح سوال از وزرای اقتصاد و صمت پیگیری خواهیم کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، علی خضریان، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از وضعیت گمرک، گفت: علی رغم تذکرات قبلی به وزیر امور اقتصادی و دارایی در خصوص تخلفات به وقوع پیوسته در گمرک و ترک فعل مدیران، در سایه بی‌توجهی وزیر اقتصاد، خبر افزایش بیش از ۳۳۰ درصدی تعرفه باسکول‌های گمرک که انحصاراً در اختیار تعاونی مصرف کارکنان گمرک و به بیانی برخی از مدیران گمرک است، ابلاغ شد.

وی با بیان اینکه موضوع فوق طی مکاتبه‌ای به وزیر مربوطه منعکس شده است، گفت: پس از انتصاب اعضای هیئت مدیره شرکت تعاونی مصرف کارکنان گمرک به سمت‌های مدیریتی در گمرک، ملاحظه می‌شود در اقدامی هماهنگ و بر خلاف قانون، اغلب امور خدماتی گمرک به شکل کاملاً نرم و سازمان یافته به سمت شرکت تعاونی مصرف کارکنان گمرک سوق داده و با افزایش بی‌ضابطه قیمت‌ها به یک باره تعرفه باسکول‌ها بیش از ۳۳۰ درصد افزایش یافته است.

خضریان ادامه داد: وزیر اقتصاد نه تنها در مهار تورم کشور عملاً بی‌برنامه و عاجز بوده، بلکه خود عامل تورم شده است. پیشنهاد افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارکنان دولت در کنار افزایش ۳۳۰ درصدی تعرفه خدمات دوستان گمرکی جناب وزیر چه سنخیتی با وظایف نظارتی و حاکمیتی وی در حوزه اقتصاد دارد؟ آیا مردم از خود نمی‌پرسند جناب وزیر اقتصاد با چه منطقی افزایش حقوق‌ها را ۲۰ درصد و افزایش تعرفه خدمات برخی دوستان را ۳۳۰ درصد افزایش داده‌اند؟

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: حسب اخبار موثق واصله با اعمال فشار معاون توسعه مدیریت و منابع گمرک به وزارت صنعت، معدن و تجارت و انفعال مدیران آن وزارتخانه تعرفه مذکور مصوب شده که این موضوع نیز در سؤال جداگانه‌ای از وزیر صمت مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

خضریان ادامه داد: همانگونه که در جریان تحقیق و تفحص تصویب شده در کمیسیون اقتصادی مجلس از گمرک، یکی از بندهای آن به موضوعات تعاونی مصرف کارکنان اشاره شده است، مجلس در جریان این تحقیق و تفحص به عملکرد چند ساله تعاونی و نحوه گرفتن خدمات حاکمیتی بر خلاف قانون و نحوه هزینه کرد درآمدها و برخی پول پاشی‌های تعاونی خواهد پرداخت و با شفاف‌سازی بخش عمده‌ای از سوء جریان‌ها، موضوع به اطلاع مردم شریف رسانده خواهد شد.

عضو کمیسیون اصل نودم قانون اساسی با بیان اینکه اخبار موثقی نیز از جریان‌سازی برخی از مدیران گمرک در عدم تعمیر دستگاه‌های آشکارساز و گروگان گرفتن امنیت مردم و سوق دادن تعمیرات به سمت تعاونی وصول شده است، گفت: در گذشته تذکرات لازم به وزیر امور اقتصادی و دارایی داده شده و در طرح سؤال جداگانه‌ای که از وزیر مربوطه به ثبت رسیده است و در آینده نزدیک باید برای پاسخگویی در مجلس حاضر شوند.

خضریان در پایان گفت: مجدداً تأکید می‌شود مجلس در بحث امنیت ملی و رعایت حقوق عامه هیچ تعارفی با هیچ مقامی در دولت نداشته و موارد متعدد تخلفات صورت گرفته مورد برخورد قرار خواهد گرفت. به نظر می‌رسد گمرک به جای تمرکز بر ترخیص سریع کالا و رصد کالای ورودی به کشور و پیگیری راه اندازی سامانه جدید امور گمرکی، به دنبال منفعت جریان خاصی از مدیران با واسطه تعاونی مصرف گمرک شده و عملاً باید نام گمرک را به تعاونی دوستان گمرکی تغییر داد. هر چند با انفعال مشاهده شده، امیدی به مدنی‌زاده برای برخورد با تخلفات وجود ندارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
لگوی هوشمندسازی کلاس‌های درس به تأیید رئیس‌جمهور رسید
به نوبت‌بندی آب نخواهیم رسید
نصب توربین باد در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
نظر رنجبر در مورد حذف آزمون جامع
از ضرورت توجه به بازار ارز تا تذکر به برخی مسئولین بانک مرکزی
ابلاغ اجرای دور جدید عملیات روانی رژیم اسرائیل درباره حمله به ایران
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top