تاریخ انتشار: شنبه 1404/10/06 - 20:39
کد خبر: 551049

فصل جدید «محفل»، رمضان امسال مهمان خانه‌ها می‌شود

فصل جدید «محفل»، رمضان امسال مهمان خانه‌ها می‌شود

ضبط فصل چهارم برنامه محفل از روز ۱۵ دی‌ماه آغاز خواهد شد تا بار دیگر در ماه مبارک رمضان میهمان خانه‌های مردم ایران و دیگر مخاطبان علاقمند به قرآن در سراسر جهان باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، برنامه تلویزیونی «محفل» به‌عنوان یکی از پرمخاطب‌ترین و اثرگذارترین برنامه‌های قرآنی رسانه ملی، پس از استقبال گسترده مخاطبان در سه فصل گذشته، وارد مرحله جدیدی از تولید می‌شود.

ضبط فصل چهارم این برنامه از روز ۱۵ دی‌ماه آغاز خواهد شد تا بار دیگر در ماه مبارک رمضان میهمان خانه‌های مردم ایران و دیگر مخاطبان علاقمند به قرآن در سراسر جهان باشد.

«محفل» که در سال‌های اخیر توانسته است جایگاه ویژه‌ای در میان برنامه‌های مناسبتی ماه رمضان به دست آورد، با رویکردی نوین و مردمی، به ترویج فرهنگ انس با قرآن کریم، معرفی استعدادهای قرآنی و ایجاد فضایی صمیمی و معنوی پرداخته است. این برنامه با حضور قاریان، حافظان و علاقه‌مندان قرآن از اقشار و سنین مختلف، توانسته مخاطبانی فراتر از چارچوب‌های رایج برنامه‌های قرآنی را با خود همراه کند.

در سه فصل گذشته، «محفل» با بهره‌گیری از کارشناسان و داوران برجسته قرآنی از ایران و سایر کشورهای اسلامی، و همچنین اجرای متفاوت و محتوای الهام‌بخش، بازخوردهای مثبت فراوانی از سوی مخاطبان، نخبگان قرآنی و رسانه‌ها دریافت کرده است.

فصل چهارم «محفل» نیز با حفظ هویت اصلی برنامه و در عین حال با طراحی بخش‌های تازه، تنوع محتوایی بیشتر و توجه ویژه به ظرفیت‌های بین‌المللی قرآن، تولید خواهد شد. تلاش تیم تولید بر آن است که این فصل، گامی رو به جلو در مسیر تعمیق ارتباط مخاطبان با قرآن کریم و پاسخ‌گویی به نیازهای فرهنگی و معنوی جامعه باشد.

فصل چهارم «محفل» با اجرای رسالت بوذری وارد مرحله تولید می‌شود. در این فصل، احمد ابوالقاسمی، حامد شاکرنژاد، حسنین الحلو و سیدجلال معصومی همراه با دو چهره جدید در میز میزبانی محفل حضور خواهند داشت.

اطلاعات تکمیلی درباره زمان دقیق پخش، بخش‌های جدید برنامه و جزئیات تولید فصل چهارم، در آینده و از طریق روابط عمومی برنامه اطلاع‌رسانی خواهد شد.

گفتنی است علاقه‌مندانی که تمایل دارند به عنوان تماشاگر در ضبط فصل چهارم برنامه محفل حضور داشته باشند، می‌توانند اینجا کلیک کنند یا می‌توانند با ارسال عدد ۱ به سامانه ۳۰۰۰۱۱۴۵ ثبت‌نام، و در این برنامه تلویزیونی حضور پیدا کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
بهترین کفپوش برای بخش‌های مختلف خانه؛ پارکت لمینت یا SPC؟
صفر تا صد واردات کالا؛ راهنمای کامل واردات از خرید تا ترخیص
پودر شب‌تاب در رزین؛ آموزش ترکیب و اجرای صحیح
راهنمای آشنایی با فارکس برای دانشجویان و معامله‌گران تازه‌کار
آیا فرش مواد حساسیت زا را در خود نگه می دارد؟
راز تنهایی مومنان در دنیا و آخرت و نکات کاربردی
سلامت اجتماعی دانش‌آموزان؛ زیربنای توسعه پایدار جامعه
اعلام جزئیات آزمون عملی رشته علوم ورزشی کنکور
مقابل چین نبرد واقعی داشتیم
هیچ پروازی به‌دلیل تحریم‌ها لغو نشده است
۵ علامت زنانه که خبر از یک مشکل جدی می دهد
«لیگ بازی‌های خانوادگی» در باغ کتاب تهران آغاز شد
هورمون درمانی خطر زوال عقل را در زنان کاهش می دهد
بیانیه وزارت خارجه ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان
۱۰ هزار دانشجو راهی عمره می‌شوند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top