تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/10/08 - 21:45
کد خبر: 551171

دلایل رد بودجه ۱۴۰۵

دلایل رد بودجه ۱۴۰۵

رئیس کمیسیون تلفیق توضیحاتی درباره دلایل رد کلیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ از سوی اعضای کمیسیون تلفیق ارائه کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ غلامرضا تاجگردون رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1405 مجلس شورای اسلامی، در تشریح نشست عصر امروز این کمیسیون، گفت: کمیسیون تلفیق پس از برگزاری 8 جلسه رسمی و 2 جلسه غیررسمی، کلیات لایحه بودجه 1405 را مورد تأیید قرار نداد.

وی افزود: اصلاحاتی بودجه‌ای که مدنظر کمیسیون تلفیق است، از نگاه ما پیچیده و سخت نیست و انتظار می‌رود دولت بتواند آن‌ها را در مهلت قانونی انجام دهد.

رئیس کمیسیون تلفیق با اشاره به محورهای اصلی مورد نقد نمایندگان، تصریح کرد: در این مرحله تمرکز کمیسیون بر مسائل کلان بود و ورود به جزئیات به مراحل بعدی موکول شده است. از جمله موضوعات مهم مورد توجه کمیسیون تلفیق می‌توان به حقوق و پرداختی‌های کارکنان دولت، نرخ مالیات بر ارزش افزوده و ابهامات موجود در نحوه اجرای آن، عدم شفافیت در پرداخت کالابرگ به مردم و همچنین نبود شفافیت در ورود منابع ارزی کشور اشاره کرد.

تاجگردون ادامه داد: در حال حاضر، شفافیت لازم درباره منابع ارزی کشور، به‌ویژه منابع حاصل از فروش نفت، در مصارف دولت وجود ندارد و این موضوع یکی از دغدغه‌های جدی کمیسیون تلفیق در بررسی کلیات لایحه بودجه است.

وی افزود: موضوعاتی همچون نرخ مالیات‌ها، نحوه تأمین و مصرف منابع و سایر مسائل کلان اقتصادی کشور از جمله مواردی بود که به‌صورت جدی در کمیسیون تلفیق مورد بررسی قرار گرفت. همچنین تطبیق لایحه بودجه با اهداف و احکام برنامه هفتم پیشرفت و توسعه، از دیگر محورهای اصلی بود که عدم انطباق آن از دلایل مهم رد کلیات محسوب می‌شود.

رئیس کمیسیون تلفیق با اشاره به اینکه فردا صبح کلیات بودجه در صحن علنی بررسی می‌شود، تأکید کرد: در صورت رد کلیات در صحن مجلس، دولت طبق قانون، پنج روز فرصت دارد ایرادات مطرح‌شده را بررسی و اصلاحات لازم را انجام دهد تا پس از آن، کمیسیون تلفیق مجدداً به جمع‌بندی برسد.

تاجگردون در پایان خاطرنشان کرد: اعتقاد ما بر این است که با تعامل و تفاهم میان مجلس و دولت می‌توان این موارد را اصلاح کرد تا بودجه سال 1405 به بودجه‌ای شفاف‌تر برای مردم تبدیل شود، زمینه رونق اقتصادی فراهم شود و در نهایت معیشت و کیفیت زندگی مردم بهبود یابد.

بر اساس این گزارش، مجتبی یوسفی سخنگوی این کمیسیون در تشریح علت رد کلیات بودجه 1405 از سوی اعضا گفت: نظر به تورم‌زایی لایحه، دغدغه معیشتی و کاهش قدرت خرید مردم و نگرانی جدی از عدم تحقق درآمدهای عمومی، کمیسیون تلفیق بودجه 1405 به کلیات بودجه دولت رای مخالف داد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رضاییان و جلالی در تمرین استقلال شرکت کردند
دیدار ترامپ و نتانیاهو با محوریت غزه و ایران
هوش مصنوعی به‌عنوان ابزار مکمل آموزش وارد مدارس غیردولتی شد
ریزش ۲۰۰ دلاری قیمت جهانی اونس طلا
ترامپ از حمله نافرجام اوکراین به اقامتگاه پوتین خشمگین شد
مراسم تجلیل از ۲۰ ورزشکار جوانمرد و حامی مردم فلسطین +عکس
تغییر در ساختمان میرداماد تایید شد؟
هوای تهران پاک شد
ارتباط آلودگی هوا با وزن کم نوزادان
بی‌توجهی به زنان نخبه، اتلاف سرمایه ملی است
تجلیل از ۲۰ ورزشکار جوانمرد و حامی مردم فلسطین
دستورات رئیس قوه قضاییه پیرامون برخورد با اخلالگران در نظام اقتصادی
تصاویر مبهم ۴۰۰ متری تا چشمان تیزبین ۲.۵ متری در مدار زمین
دلایل رد بودجه ۱۴۰۵
امید تازه برای زنان مبتلا به تخمدان پلی‌کیستیک
راهنمای جامع ساخت و برآورد هزینه سوله؛ چگونه با انتخاب هوشمندانه آهن‌آلات، هزینه‌ها را بهینه کنیم؟
چگونه دارچین می‌تواند به کاهش وزن کمک کند؟
تحقیق در مورد سخت افزار کامپیوتر
قیمت عصب کشی دندان چقدر است؟
برای واگذاری سامانه «کاتب» به سازمان ثبت؛ مصوبات جدید کمیسیون اصل ۹۰ مجلس
تشریفات فرودگاه از راه آهن تهران تا فرودگاه امام خمینی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top