تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/10/08 - 23:17
کد خبر: 551183

هوش مصنوعی به‌عنوان ابزار مکمل آموزش وارد مدارس غیردولتی شد

هوش مصنوعی به‌عنوان ابزار مکمل آموزش وارد مدارس غیردولتی شد

دوره آموزشی کوتاه‌مدت هوش مصنوعی ویژه معلمان و دانش‌آموزان مدارس غیردولتی آغاز شد؛ دوره‌ای که با هدف آشنایی با کاربردهای آموزشی هوش مصنوعی و ارتقای کیفیت تدریس برگزار می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ دوره آموزشی کوتاه‌مدت هوش مصنوعی ویژه معلمان و دانش‌آموزان مدارس غیردولتی، با برگزاری آیین افتتاحیه آغاز شد. این دوره با هدف ارتقای دانش معلمان و آشنایی دانش‌آموزان با کاربردهای هوش مصنوعی در فرآیند آموزش و یادگیری برگزار می‌شود.

در ابتدای این مراسم، احسان طوفانی‌نژاد، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با تأکید بر نقش تکمیلی هوش مصنوعی در آموزش، گفت: هوش مصنوعی نباید جایگزین معلم شود، بلکه باید به‌عنوان ابزاری کمکی در کنار معلم مورد استفاده قرار گیرد. وی افزود: استفاده روزافزون معلمان از این فناوری نشان‌دهنده اهمیت مهارت پرسش‌گری و تعامل صحیح با هوش مصنوعی در حوزه آموزش است.

وی با اشاره به محتوای این دوره آموزشی اظهار کرد: در این دوره پنج جلسه‌ای، مباحثی شامل مبانی هوش مصنوعی، تولید محتوای تصویری، صوتی و ویدئویی آموزش داده می‌شود و در ادامه، طراحی فعالیت‌های یادگیری متناسب با بهره‌گیری از هوش مصنوعی مورد توجه قرار خواهد گرفت.
طوفانی‌نژاد با بیان اینکه طراحی صحیح سؤالات نقش مهمی در کیفیت پاسخ‌های دریافتی از هوش مصنوعی دارد، تصریح کرد: این فرآیند که «مهندسی پرسش» نام دارد، به معلمان کمک می‌کند تا از هوش مصنوعی به‌عنوان همکار و دستیار آموزشی بهره ببرند، در حالی‌که مسئولیت شیوه ارائه محتوا همچنان بر عهده معلم باقی می‌ماند.

در ادامه این مراسم، حمیدرضا خاکپور، مدرس هوش مصنوعی، با طرح این موضوع که روش‌های آموزشی باید متناسب با شرایط نسل امروز باشد، گفت: هدف اصلی، تربیت نسلی آماده برای آینده است و استفاده صحیح از هوش مصنوعی می‌تواند نقش مؤثری در افزایش کیفیت آموزش ایفا کند.

وی گفت: تجربه‌ها و گزارش‌های بین‌المللی نشان می‌دهد بهره‌گیری از هوش مصنوعی در آموزش موجب افزایش سرعت و کیفیت تدریس شده و علاقه‌مندی دانش‌آموزان به مباحث آموزشی را به‌طور محسوسی افزایش داده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
«ماهواره ظفر ۲» از ۶۴ هزار قطعه تشکیل شده است
آمادگی حداقلی در برابر بارش‌های بی‌سابقه!
عارف: دشمن به‌دنبال مشکل‌آفرینی در بخش اقتصادی و اجتماعی است
واکنش وزیر علوم به اتهامات برخی کاندیداها
تاکید عراقچی بر تقویت مناسبات همه‌جانبه با تاجیکستان
۶ خط تله‌کابین تهران به دلیل نداشتن گواهی ایمنی غیرفعال شدند
انتخابات فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی به دور دوم رفت
تکذیب استعفای دوباره فرزین
«زندگی پس از زندگی» جدید به ماه رمضان نمی‌رسد
علم‌الهدی: مواجهه با مسأله حجاب نیازمند انعطاف و برخورد هوشمندانه است
مخبر: همزیستی بین ادیان در ایران سند افتخار و الگویی جهانی است
اعتکاف همراه با کودکان؛ توصیه‌هایی به والدین
پیام تسلیت امام خامنه‌ای در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی
لاریجانی: جمهوری اسلامی مهم‌ترین دستاورد انقلاب و تولد یک نظم سیاسی نوین است
تولید ماده اولیه درمان سرطان؛‌ دستاورد دانشمند هسته‌ای کشور قبل از شهادت
زاکانی: ۹ دی نقطه اوج بصیرت ملت و پایان فتنه بود
سردار نقدی: رژیم صهیونیستی شاهد شکست و فروپاشی توان خود است
بیانیه بسیج اساتید به‌مناسبت ۹ دی
تجلیل از ۵۱ پژوهشگر برتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر
پیام تسلیت حجت الاسلام رستمی در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی
واژه خشونت از لایحه حمایت از زنان حذف شدنی نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top