تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/10/16 - 17:16
کد خبر: 551604

صنعا: جنگ آینده با رژیم صهیونیستی متفاوت خواهد بود

صنعا: جنگ آینده با رژیم صهیونیستی متفاوت خواهد بود

دولت صنعا با تاکید بر اینکه آمریکا جز با منطق قدرت و قاطعیت مهار نمی‌شود، ابراز داشت که یمن برای دور بعدی رویارویی با نیروهای آمریکایی و اسرائیلی آماده می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از المسیره، محمد مفتاح رئیس دولت یمن در صنعا در استان عمران با اشاره به تسلیحات و تجهیزات جدیدی که صنعا در اختیار گرفته است، تأکید کرد که دور آینده جنگ با رژیم صهیونیستی با درگیری‌های قبلی متفاوت خواهد بود.

وی اشاره کرد که آمریکا و اسرائیل با هدف قرار دادن تأسیسات، منافع و خدمات عمومی در یمن به دنبال فروپاشی این کشور بودند.

وی با اشاره به اینکه دولت برای بازسازی پروژه‌های آسیب دیده تلاش می‌کند، ابراز داشت که یمن در عین حال برای دور بعدی جنگ با دشمن در تمام سطوح آماده می‌شود که کاملاً با وضعیت دوره قبل متفاوت خواهد بود.

از سوی دیگر محمد الفرح عضو دفتر سیاسی انصارالله با اشاره به ربایش نیکلاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا توسط آمریکا در توئیتی نوشت که سیاست دولت آمریکا بر مبنای فشار و تکبر استوار است و هرچه کشورها در برابر تهدیدات آن سکوت یا عقب‌نشینی کنند، طمع و تکبر آن بیشتر می‌شود، اما کشورهایی که با قاطعیت و سرسختی با آن مقابله می‌کنند، در نهایت آن را مجبور به عقب‌نشینی می‌کنند.

او تأکید کرد که این سیاست به وضوح در رویارویی یمن با آمریکا آشکار شد و یمن ثابت کرد کشوری که اراده و توانایی دفاع از حاکمیت و استقلال خود را دارد، می‌تواند در برابر تهدیدات آمریکا بایستد.

الفرح تأکید کرد که تنها ملاحظات بین‌المللی که آمریکا را مهار می‌کند، قدرت و سرسختی رقیب است و سکوت و سهل‌انگاری در برابر تهدیدات آن به معنای توانمندسازی آن برای سلطه و زورگویی بیشتر است. موضع یمن نمونه عملی از چگونگی مقابله با تهدیدات آمریکا از طریق پایداری و اتکا به قدرت ملی بود.

وی افزود که تحولات آمریکای لاتین و تهدیدات فزاینده علیه رؤسای جمهور کشورها، نشانه‌ای از رویکرد سیاستی است که دولت آمریکا دنبال می‌کند و ایستادگی قاطع در برابر این سیاست‌ها تنها راه حفاظت از حاکمیت و استقلال ملی کشورها است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
اشعار حماسی و رجزخوانی‌های جنابعالی، تداوم‌بخش غُرش موشک‌های رزمندگان اسلام است
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top