تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/10/17 - 11:11
کد خبر: 551644

ماجرای فیلم منتشرشده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا

ماجرای فیلم منتشرشده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا

دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا اطلاعیه‌ای صادر کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دانشگاه علوم پزشکی تهران، در خصوص فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا اطللاعیه‌ای صادر کرد.

متن این اطلاعیه به شرح ذیل است:

در پی طرح مطالبی درباره وقوع درگیری و استفاده از گاز اشک‌آور در اطراف بیمارستان سینا، به‌منظور تنویر افکار عمومی، توضیحات زیر ارائه می‌شود:

بیمارستان سینا در محدوده‌ای از شهر واقع شده که از چند جهت به کوچه‌ها و معابر فرعی متصل است و به‌دلیل همین ویژگی کالبدی، هرگونه تجمع یا تنش در اطراف آن، می‌تواند به‌سرعت به حریم بیمارستان سرایت کند خصوصاً که دیواره جدا کننده بیمارستان از کوچه و خیابان از نوع نرده فلزی است و نه دیوار حائل آجری!

بر اساس مشاهدات میدانی، در جریان اعتراضات اخیر، درگیری میان برخی معترضان و نیروهای انتظامی در معابر اطراف و در مقابل بیمارستان، از جمله در خیابان امام خمینی (ره)، رخ داده است. در فرآیند متفرق‌سازی جمعیت، گاز اشک‌آور در کوچه جنب بیمارستان به‌کار رفته است.

لازم به توضیح است که در مواجهه با گاز اشک‌آور، واکنش طبیعی معترضین، دور کردن آن از محل تجمع است و در نتیجه، به‌صورت ناخواسته، برخی از این مواد به سمت فضای بیمارستان حرکت کرده‌اند. بر این اساس، ادعای پرتاب عامدانه گاز اشک‌آور به داخل بیمارستان، با واقعیت صحنه انطباق ندارد.

با این حال، اصل بنیادین و غیرقابل خدشه آن است که بیمارستان‌ها، به‌ویژه مراکز درمانی، باید همواره از حریم امن و مصون از هرگونه تنش برخوردار باشند. پیشرفته‌ترین و مسئولانه‌ترین رفتار انسانی آن است که تمامی طرف‌های درگیر، اعم از معترضان و نیروهای انتظامی، با مدیریت مناسب شرایط، از شکل‌گیری تجمع، درگیری یا هرگونه اقدام تنش‌زا در اطراف مراکز درمانی جلوگیری کرده و جریان اعتراضات را به‌طور کامل از این فضاها دور نگه دارند.

حفظ حرمت بیمارستان، تضمین‌کننده سلامت بیماران، همراهان و کادر درمان است و مسئولیتی مشترک و همگانی محسوب می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top