تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/10/28 - 10:05
کد خبر: 551953

پیش‌بینی تولید گندم در سال زراعی ۱۴۰۵-۱۴۰۴

پیش‌بینی تولید گندم در سال زراعی ۱۴۰۵-۱۴۰۴

رئیس بنیاد ملی گندم‌کاران گفت: اگر بارش‌ها مناسب و کوددهی به موقع باشد می‌توان امیدوار بود که میزان تولید سال زراعی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ به ۷.۷ میلیون تن امسال و حتی به ۸.۵ میلیون تن برسد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ عطاالله هاشمی، رئیس بنیاد ملی گندم‌کاران درباره وضعیت کشت گندم در سال زراعی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ اظهار کرد: دو سوم سطح زیرکشت گندم کشور دیم است. میزان تولید در این اراضی بستگی به میزان بارش و پراکنش باران در استان های مختلف دارد.

وی ادامه داد: امسال ۷.۷ میلیون تن گندم تحویل دولت شد و امیدواریم با توجه به خشکسالی کشور، سال آینده نیز همین میزان تولید برای کشوررقم تکرار شود.

وی افزود: اگر بارش ها مناسب باشد، می توان امیدوار بود که میزان تولید حتی به عدد ۸.۵ میلیون تن هم برسد.

هاشمی با بیان اینکه تولید به بارش به موقع بستگی دارد، اظهار کرد: پیش بینی دقیق نمی توان داشت اما بارش های بهاره می تواند کمبود بارش پاییز و زمستان را جبران کند.

عضو شورای قیمت گذاری و اتخاذ سیاست های حمایتی محصولات اساسی کشاورزی با اشاره به سایر عوامل تاثیرگذار بر تولید گندم، تصریح کرد: گندم‌کاران به ۳ نوع کود ازوته (اوره)، فسفر و پتاسه برای کشت خود نیاز دارند. تولید کود اوره در داخل است و بیشترین مصرف آن برای گندم، اواخر زمستان و اوایل بهار است که در این خصوص باید پتروشیمی ها همراهی لازم را داشته باشند.

رئیس بنیاد ملی گندم‌کاران با اشاره به وارداتی بودن کودهای فسفر و پتاسه، گفت: کوددهی به موقع گیاه در بهره‌وری تولید تاثیر زیادی دارد و با توجه به تغییر ارز باید دید در نهایت تامین کود مورد نیاز چگونه انجام خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
اشعار حماسی و رجزخوانی‌های جنابعالی، تداوم‌بخش غُرش موشک‌های رزمندگان اسلام است
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top