تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/10/30 - 13:39
کد خبر: 552051

سردار شکارچی: اگر به رهبر ما تعرض شود دنیای متجاوزان را به آتش می‌کشیم

سردار شکارچی: اگر به رهبر ما تعرض شود دنیای متجاوزان را به آتش می‌کشیم

معاون فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به تهدیدات اخیر ترامپ گفت: اگر دست تعرضی به سمت رهبر ما دراز شود دنیای آنها را به آتش خواهیم کشید و هیچ منطقه امنی را برای آنها نخواهیم گذاشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  سردار شکارچی، معاون فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح، در آیین اختتامیه کنگره بینالمللی شعر یازده هزار شهید اصناف، بازار و فعالان اقتصادی، با اشاره به تهدیدات اخیر ترامپ، اظهار داشت: ما به این هیاهوی ترامپ خیلی اهمیت نمیدهیم.

وی با تأکید بر پاسخ قاطع ایران به هرگونه تجاوز گفت: ترامپ می‌داند که اگر دست تعرضی به سمت رهبر ما دراز شود، نه آن دست را قطع می‌کنیم؛ قاطعانه و شجاعانه و شعار هم نیست، بلکه دنیای آنها را به آتش خواهیم کشید و امان را از آنها خواهیم برید و هیچ منطقه امنی را برای آنها نخواهیم گذاشت.

بازاریان و اصناف در خط مقدم مقاومت

سردار شکارچی با اشاره به نقش بازاریان و اصناف در مقابله با دشمن، افزود: دشمنان اینها را می‌دانند ولی به هر حال عملیات روانی و جنگ شناختی انجام میدهند. آنها می‌دانند که اگر به گوشه‌ای از سرزمین ما تجاوز بشود، قبل از اینکه بخواهند آن تجاوز گسترش پیدا بکند، پاهای آنها را قطع خواهیم کرد. این را در جنگ ۱۲ روزه نیز ثابت کردیم.

وی ضمن تقدیر از ایستادگی بازاریان در مقابل دشمن، گفت: بازاریان و اصناف نه تنها با دشمن همراه نشدند، بلکه تودهنی محکمی به آنها زدند. یکی از سناریوهای مهم در جنگ ۱۲ روزه این بود که همزمان با هجوم نظامی به کشور، بازار ملتهب و دچار هرج و مرج شود، ولی دشمن شکست خورد و ناامید شد.

ایستادگی سریع بازاریان در برابر توطئه‌های دشمن

سردار شکارچی ادامه داد: بازاریان و اصناف به محضی که متوجه شدند دشمن دنبال سوءاستفاده است، حتی یک دقیقه هم تأخیر نکردند. در شب ۱۹ دی همه گروه‌ها و احزاب شیطانی متحد شدند و منسجم به میدان آمدند، اما بازاریان و اصناف باز هم اینجا ایثار کردند و دشمن را ناامید کردند.

شکست مداوم آمریکا در مقابل ملت ایران

معاون فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به شکستهای مکرر آمریکا، گفت: آمریکا از روز اول دشمنی با ملت ایران موفقیتی نداشته و همیشه شکست خورده است.

سردار شکارچی در بخش دیگری از سخنانش، به راهبرد خونین تروریست‌ها اشاره کرد و گفت: راهبرد دشمن افزایش کشته‌ها بود؛ فقط می‌خواستند بکشند، حالا هر که باشد، کودک باشد، جوان باشد، نوجوان باشد، با گناه باشد، بی‌گناه باشد، مسئول باشد، مسئول نباشد، فقط می‌خواستند کشته‌ها را زیاد کنند. به هر کس رسیدند زدند، هر کسی در خیابان و کوچه و بازار بود را به شهادت رساندند.

وی افزود: بیش از دو سوم از افرادی که به دست تروریست‌ها در کشور به شهادت رسیدند، گناهی نداشتند.

سردار شکارچی ضمن تقدیر از ایثار نیروهای امنیتی، اظهار کرد: پلیس و بسیج و پاسدار و نیروهای امنیتی حتی سلاح دست نمی‌گرفتند در میدان که اشتباهاً اقدامی صورت نگیرد، تن خودشان را سپر می‌کردند برای اینکه این جوانان کشته نشوند؛ نیروهای ما را قطعه قطعه‌ می‌کردند، سرش را می‌بریدند و با بنزین آنها را به آتش می‌کشیدند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کوچ؛ روایتی صادق، اما ناتمام در مسیر سینما
آغاز مرحله دوم مذاکرات ایران-آمریکا
اسناد آلودگی عمیق دونالد ترامپ به بی‌اخلاقی جنسی +عکس و فیلم
پروانه‌ای که پیش از پرواز، از نفس افتاد
فیلم | اعتراف وزیر آمریکایی به ایجاد زمینه اغتشاشات اخیر در ایران
دربار پهلوی و پدیده قاچاق مواد مخدر
گذری بر سه اثر جشنواره‌ ملی فیلم فجر؛ تقاطع نهایی، خواب و خیابان جمهوری
دانشجو نباید تاوان ناهماهنگی‌های مدیریتی را بپردازد
روایتی از تعطیلات تابستانی به آنتالیا در کنار دریای مدیترانه
علت چربی روی آب استخر چیست؟
نقش گیربکس اتوماتیک در مصرف سوخت خودرو
مالیات دستگاه های کش لس
آشنایی با بهترین مودم های جیبی و Adsl بازار
آجر قزاقی؛ انتخابی ماندگار برای نمای اصیل و سنتی ساختمان
انتخاب بهترین رنگ کامپوزیت دندان
کنترل استرس و اضطراب در بارداری با روش ‌های طبیعی
نکات فنی ماشین قبل از سفر، چیزهایی که قبل از حرکت باید چک شوند
بهترین آموزشگاه تیزهوشان از نگاه آمار واقعی، نه تبلیغات!
فیلم | پیروزی قاطع عظیمی در وزن ۹۲ کیلوگرم
پیشنهاد وزیر بهداشت برای بازنگری ظرفیت پذیرش پزشکی به کجا رسید؟
حسن یزدانی و عظیمی فینالیست شدند/ خیز کشتی ایران برای طلا و برنز
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top