تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/10/30 - 23:41
کد خبر: 552090

آخرین ایستاده با روپوش سفید!

آخرین ایستاده با روپوش سفید!

«مرضیه» می‌توانست برود، اما ماند؛ ماند برای آخرین نفس، آخرین تخت و آخرین نگاه کسی که درد می‌کشید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  آن شب کلینیک امام سجاد علیه‌السلام رشت دیگر تنها یک مرکز درمانی نبود به میدان انتخاب تبدیل شده بود. انتخاب میان رفتن و ماندن، میان نجات خود و نجات دیگری. بیرون خیابان‌ها ملتهب بود و شعله‌ها بالا می‌رفتند اما داخل کلینیک هنوز درد بود و بیمار و وظیفه. مرضیه نبوی‌نیا شیفت بود؛ بانویی پرستار با روپوش سفید دست‌هایی عادت‌کرده به پانسمان و دلی که به رها کردن بلد نبود.

وقتی آتش به ساختمان نزدیک شد و دود به راهروها خزید، زمان تند می‌دوید. گفتند فرصت کم است، گفتند برو اما «مرضیه» نرفت. پرستار اگر برود، بیمار تنها می‌ماند و او نمی‌توانست تنهایی را به کسی بسپارد که درد می‌کشید. آرام نه از سر بی‌خیالی که از سر تصمیم، یکی‌یکی بیماران را همراهی کرد؛ یکی را از تخت بلند کرد، یکی را تا در رساند و یکی را با نفسی بریده تحویل داد تا جایی که آخرین بیمار هم از این ساختمان بیرون رفت.

بعد از آن نوبت آتش بود. شعله‌ها به اتاق کارش رسیدند؛ جایی که همیشه بوی دارو و الکل می‌داد، حالا بوی سوختن گرفته بود. دود غلیظ شد، راه‌ها بسته شد و فرصت، ناگهان تمام شد. مرضیه دیگر راهی برای خروج نداشت. همان‌جا که همیشه ایستاده بود، ایستاد و در آتش اغتشاشگران زنده‌زنده سوخت و به شهادت رسید.

صبح که رسید کلینیک سوخته بود اما روایت تازه شروع می‌شد؛ روایت پرستاری که می‌توانست برود و نرفت، روایت روپوش سفیدی که پیش از آن‌که تن را ترک کند وظیفه را ترک نکرد. از شهید مرضیه نبوی‌نیا دختری سه‌ساله به یادگار مانده است کودکی که شاید امروز هنوز معنای شیفت شب را نداند اما روزی خواهد فهمید چرا مادرش برنگشت. این داستان داستان سوختن نیست داستان ماندن است، داستان زنی که تا آخرین تخت و تا آخرین نفس پرستار ماند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عباسی: هیات رئیسه طرح دو فوریتی خروج از ان پی تی را اعلام وصول کند!
فیلم |  آیت‌الله اراکی: مردم آذربایجان دیر یا زود علی اف را سرنگون خواهند کرد 
یکصدمین شماره نشریه دانشجویی فلق منتشر شد+دانلود
از اخراج استاد مدعو در دانشگاه تهران تا فوت مشکوک یک دانشجوی خوابگاهی
منطقه آزاد مازندران؛ از محدوده جغرافیایی تا شرایط خرید خودرو
چگونه از پیشینه بانکی طرف معامله خود مطلع شویم؟
رادیولوژی در منزل و سونوگرافی در منزل
چرا اخبار فرهنگی و هنری و انتقال تجربه برای جامعه اهمیت دارند؟
پیشگیری از خرابی یخچال؛ ۱۳ راهکار کاربردی برای افزایش طول عمر دستگاه
جعبه‌ابزار دانشجوی حقوق در ۱۴۰۵؛ ۱۰ منبع و ابزار رایگان برای درس، کارآموزی و آزمون وکالت
میز مطالعه مناسب دانشجو؛ ابعاد استاندارد، ارگونومی و راهنمای خرید میز تحریر با بودجه دانشجویی + جدول
لباسشویی ال جی بهتر است یا سامسونگ؟
باید توان بازدارندگی امت اسلامی تقویت شود/بازنگری در رویکرد هسته‌ای ایران یک ضرورت است
حضور تاج و مومنی در جلسه AFC به میزبانی ژاپن
دیدار سفیر جدید ایران در اوگاندا با عراقچی
دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر انقلاب
خانواده «رضا امیرخانی» در انتظار هوشیاری او هستند
احتمال بارش باران و برف در ارتفاعات تهران از پنجشنبه تا دوشنبه
۷۰ هزار زن داوطلب آموزش‌دیده در تهران آماده کمک به مدیریت بحران هستند
خیز آمریکا برای خروج کارکنانش از کشورهای حاشیه خلیج فارس
دیدار معاون وزیر امور خارجه لهستان با عراقچی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top