تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/11/05 - 23:48
کد خبر: 552235

۲۰ دروغ بالیوودی اپوزیسیون

۲۰ دروغ بالیوودی اپوزیسیون

۲۰ مورد پروپاگاندا و دروغ‌های پروژه ۱۴۰۴ که می توانید با رجوع به آن، پشت‌پرده جوسازی‌های اخیر را بفهمید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  اپوزیسیون ایرانی که بعد از فروکش کردن پروژه آشوب تمام امید خود را به دخالت خارجی بسته است، به این پروژه به قدری دل‌بسته است که حاضر شده چوب حراج به وجهه خود ‌زده و آن را تا حد توان برای توهین به شعور مخاطب خرج کند. شاهدان عینی که خارج از کشورند، هوش مصنوعی و کشته‌هایی که زنده می‌شوند، همگی بخشی از این پروژه‌اند. وقتی ترامپ که در رأس هرم ترویج خشونت در ایران قرار دارد، شخصاً برای دروغ‌پردازی آستین بالا می‌زند، پهلوی و دارودسته‌اش نیز تبعیت کرده و انواعی از روایت‌های هالیودی و بالیوودی را تعریف می‌کنند.

این موقعیت اما تیغ دولبه است. دروغ با شدت بیشتر یعنی ضریب خطای بالاتر. این رویکرد پرخطا شواهد زیادی برای رسوایی دروغ‌پرداز فراهم می‌آورد. در ادامه یک فهرست ۲۰ موردی از پروپاگاندا و دروغ‌های پروژه ۱۴۰۴ را گرد آورده‌ایم که اگر مخاطب بخواهد می‌تواند با رجوع به آن به پشت‌پرده جوسازی‌های اخیر نهادهای امنیتی غربی و عوامل عملیات روانی این نهادها پی ببرد.

۱-کشته‌سازی مزایده‌ای

اینترنشنال با استناد به عدد نوشته شده روی کاور فوتی‌ها، مدعی کشته شدن ۱۲ هزار نفر در آشوب‌های اخیر شد و در ادامه به همین حد نیز متوقف نماند و آمارش را تا ۲۰ هزار نفر بالا برد. پزشکی قانونی اما این عدد را رد کرد و گفت عدد نوشته شده مربوط به تمام فوتی‌ها از ابتدای سال است.

۲- فوتی ۶۸۶ زنده شد

سعید ریاضی، فردی است که رسانه‌های ضدایرانی او را فوتی شماره ۶۸۶ معرفی کرده بودند. این فرد روز گذشته برای شرکت در امتحانات پایان ترمش به دانشگاه رفت. در رویکردی مشابه در آشوب‌های شهر فسا رسانه‌های ضدایرانی خبر از کشته شدن نوجوانی به نام مهدی سماواتی داده بودند که او اما خودش این خبر را تکذیب کرد و از زنده بودنش خبر داد.

۳- هر ویدئویی ایران نیست

رسانه‌های ضدایرانی با انتشار ویدئویی مدعی شدند فردی به نام بهار شادمهری ۱۹ دی ماه در نیشابور با شلیک مستقیم کشته شده ‌است، اما ویدئوی منتشرشده مربوط به خیابان‌های ژاپن است.

۴- خارج‌نشینم، اما شاهد عینی هم هستم

اینترنشنال برای روایت‌سازی در مورد کشته‌ها افرادی را به عنوان مصاحبه‌شوند تلفنی روی خط می‌آورد. چند نمونه جالب توجه این روایت‌ها مربوط به کسانی هستند که مثلاً از ایتالیا زنگ‌ زده‌اند، اما با قاطعیت در مورد خیابان‌های ایران روایت می‌کنند، حال آنکه اولین اصل برای شاهد عینی این است که در صحنه حضور داشته باشد.

در رویکردی نخ‌نما، هر فردی که از خارج از ایران با این رسانه‌ها تماس می‌گیرد مدعی می‌شود پسرخاله یا حتی برادرش را از دست داده است. این ادعاها درحالی از جانب این افراد مطرح می‌شود که افراد مدعی کشته شدن اعضای خانواده، حتی حاضر نشده‌اند برای تشییع جنازه آن‌ها به ایران آمده و شاهد عینی مراسم ختمشان باشند، شاید به این دلیل که بعضاً جنازه و تشییع جنازه اصلاً وجود خارجی ندارد.

۵-شاهد چه عینی

در یک نمونه دیگر فردی با اینترنشنال تماس گرفته و مدعی می‌شود که پنجشنبه شب تنها یک صدای تیر شنیده و روز جمعه راهی خیابان شده است. کسی که بنابر ادعای خودش حتی در شب آشوب در خیابان نبوده و برای انجام کار شخصی روز جمعه روانه خیابان شده است بابت اینکه شهرداری خیابان را شسته است شاکی است و می‌گوید من خون دیدم، پس شهرداری چون خیابان را شسته جنایتکار است. کاری با این نداریم که شاهد عینی بدون مدرک سندیت ندارد، اما بدیهی‌ترین اصل برای شاهد عینی این است که حداقل آنچه دیده است را روایت کند، نه آنچه حتی نشنیده.

۶-حشدالشعبی پای ثابت دروغ‌ها

یکی از شایعه‌های پرتکراری که متعاقب هر آشوبی در فضای افکار عمومی منتشر می‌شود این است که ایران از حشدالشعبی برای سرکوب، نیرو وارد کرده است. یکی از راویان اینترنشنال بعد از تکرار همین ادعا دلیلش برای اثبات حشدالشعبی بودن مأموران حافظ امنیت این است که «داد می‌زدند، رعب و وحشت ایجاد می‌کردند.» بعد ادامه می‌دهد که شهرری عرب‌نشین است، پس این نیروها طبیعتاً حشدالشعبی‌اند. حجم تمسخرآمیز بودن استدلال‌ها باعث می‌شود که خود مجری بگوید هر عربی که در ایران است، عراقی نیست.

۷-مرتاض هندی میان اپوزیسیون

در یکی از بالیوودی‌ترین سناریوهای دروغ نهاد خودساخته و جعلی تحت عنوان مرکز اسناد حقوق بشر ایران مدعی به ارتباط با معترض مجروحی شد که سه روز تمام از ترس «تیر خلاص» نیروهای امنیتی، بی‌حرکت درون کیسه پلاستیکی مخصوص حمل اجساد باقی مانده بود تا خانواده او را در کهریزک پیدا کرد.

با فرض بر مجروحیت این معترض، چگونه فردی می‌تواند سه روز بدون آب و غذا در کیسه مخصوص اجساد بماند. آیا این فرد که به قول این نهاد سه روز خود را به مردن‌ زده، در این ۳ روز برای چند دقیقه خواب هم نداشته است. اگر در بیداری خود را به مردن ‌زده، در خواب احتمالاً چنین قابلیتی نداشته و از درد جراحتش احتمالاً ناله کوچکی سر داده است، مگر اینکه ادعای نخست غلط بوده و مجروح نبوده باشد در غیر این صورت صحت چنین ادعایی به معنی برابر دانستن توانمندی‌هایی این فرد با مرتاضان هندی است.

یکی از اعضای نهاد ادعایی حقوق بشر ایران وقتی پای گفت‌وگو با اینترنشنال می‌نشیند، می‌گوید: «ما سندی البته در اینباره نداشته و با فردی که ۳ روز خودش را در کیسه زباله به مردن ‌زده است گفت‌وگو هم نکرده‌ایم، اما حدس می‌زنیم وقتی فردی ۳ روز خودش را در این موقعیت نگه داشته است یعنی احتمالاً صدای تیر خلاص شنیده است.» نهادهای جعلی ضدایرانی با این ادعاهای ضدایرانی علیه ایران روایت‌سازی کرده و نهادهای بین‌المللی تحت تأثیر لابی آمریکا نیز با استناد به این روایت‌های جعلی عیله ایران قطعنامه می‌دهند.

۸- برنده اسکار فیلم‌نامه، راوی بی‌بی‌سی است نه جعفر پناهی

خانمی که با عنوان شاهد عینی زنگ ‌زده به بی‌بی‌سی در ادعایی دروغ و قابل صحت‌سنجی برای ۸۰ میلیون ایرانی می‌گوید اینجا حکومت نظامی کامل است و از ۸ شب به بعد کسی را نمی‌گذارند برود بیرون. در ادامه همین دروغ‌پردازی‌ها از فیلم‌نامه‌های هندی اقتباس کرده و می‌گوید: «پدر خانواده را زدند، مادر خانواده رفت روی سرش، او را هم زدند. بعد پسر هم رفت، او را هم زدند. سیگار بر لب دارند و با یک دست شلیک می‌کنند.»

۹-فیلمش را هم دارم اما خودم بهتر دروغ می‌گویم

یکی از دلایلی که اثبات می‌کند بسیاری از کشته‌های وقایع اخیر توسط عوامل تروریستی کشته شده‌اند این است که افراد از پشت سر و از فاصله نزدیک با دقت زیاد گلوله خورده‌اند. بی‌بی‌سی که نمی‌خواهد در تقابل با این استدلال دربیاید، به جای آنکه اصل آن را زیر سؤال ببرد، رو به روایت‌سازی‌های تخیلی آورده است. در یکی از همین ویدئوها فردی با عنوان محمد گلسرخی روی آنتن آمده و مدعی می‌شود «برادرم در خانه دستگیر شده، اما توسط مأمورین انتظامی به سر کوچه منتقل شده و در آنجا مأموران پس از آنکه او را روی زمین خوابانده‌اند از پشت و از فاصله نزدیک به او شلیک کردند.»

این دروغ‌گویی زمانی لو می‌رود که این فرد در همین گفت‌وگو ادعا می‌کند فیلم این واقعه را هم دیده ‌است. با توجه به اینکه این فرد اکنون در خارج از کشور حضور دارد، بنابراین اگر واقعاً فیلمی دیده، این فیلم باید از طریق اینترنت به دست او رسیده باشد. اگر فیلمی برای او ارسال شده پس الان او باید فیلم را داشته باشد و می‌توانست آن را در بی‌بی‌سی هم منتشر کند.

۱۰- پخش جنازه رایگان در فردیس

اینترنشنال که تاکنون به این روایت ضریب می‌داد که پزشکی قانونی تحویل جنازه کشته‌شدگان را منوط به تحویل پول کرده است، در ادعای دیگر به نقل از آنچه شاهد عینی نامیده است تیتر زد: «در فردیس برای ایجاد وحشت، پیکر معترضان را میان مردم پخش می‌کنند.» این رویکرد باعث می‌شود که مخاطب به این تناقض روایت پی ببرد که بالاخره پزشکی قانونی و کلانتری «پول می‌گیرند اجساد را تحویل دهند یا در خیابان جسد رایگان پخش می‌کنند.»

۱۱- کدام زندانی حق حیات دارد؟

مراد ویسی به‌اصطلاح تحلیلگر اینترنشنال با طرح چند ادعای جعلی در مورد کشتار زندانیان و نامعلوم بودن محل نگهداری آن‌ها برای زندانیان حواث اخیر ابراز نگرانی کرده و برای آن‌ها و خانواده‌هایشان اشک تمساح ریخته است. کاری به رد این ادعا هم که نداشته باشیم، این نکته قابل توجه است که کسانی برای زندانیان اشک تمساح می‌ریزند و نگران جانشان شده‌اند که در زمان تهاجم اسرائیل به زندان اوین و شهادت حدود ۸۰ نفر از زندانیان، سربازان، مراجعان و کارکنان زندان ذره‌ای ارزش برای جان ایرانی‌ها قائل نبوده و با این توجیه که «زندان اوین نماد سرکوب است» خون زندانیان را مباح اعلام کرده و این‌گونه از اسرائیل دفاع می‌کردند: «مقام‌های اسرائیل پیش‌تر تأکید کرده بودند که به سازوکارها و نمادهای سرکوب حمله می‌کنند.»

۱۲-کنتور منافقین خراب است

در چندروز اخیر منافقین فهرستی منتشر کرده و جمعی از کشته‌شدگان آشوب‌های اخیر را به نفع خود فاکتور کردند. پدر آیدا حیدری که برادر شهید حسن حیدری از شهدای خبرنگار سانحه هواپیمایی سی۱۳۰ است به این موضوع واکنش نشان داده و چنین ادعایی را در مورد دخترش که منافقین نام او را هم به نفع خود فاکتور کرده بودند، رد می‌کند. فاکتورسازی کشته‌ها حتی با وجود فروکش کردن پروژه خیابان نشان می‌دهد منافقین بدون اینکه برایشان مهم باشد نتیجه آشوب چه خواهد بود، اصل آشوب برایشان موضوعیت دارد؛ چراکه آن را به پروژه کاسبی تبدیل کرده و از مقامات غربی حمایت مالی و سیاسی، گدایی می‌کنند.

۱۳-طلای المپیاد شایعه‌پردازی

شریفی‌زارچی که هویت سیاسی و رسانه‌ای‌اش بیشتر از کارکردهای علمی‌اش بروز پیدا می‌کند هم در آشوب‌های ۱۴۰۱ در کمپین آشوب فعال شده و به روایت‌های جعلی در پروژه کشته‌سازی ضریب می‌داد و هم در ۱۴۰۴. این استاد سابق دانشگاه شریف که حسام‌الدین آشنا گفته هم‌اکنون در چین به سر می‌برد، خبر جعلی رسانه‌های ضدایرانی در مورد کشته‌شدن فردی به نام ساغر اعتمادی در چهارمحال‌وبختیاری را منتشر کرد. بعد از آنکه برادر ساغر اعتمادی کشته‌شدن خواهرش را تکذیب کرد، زارچی بدون اینکه بابت انتشار محتوای جعلی عذرخواهی کند آن را از صفحه خود پاک کرد.

۱۴-زندانیان را کشتند، سندش هم چت دایرکتم

ادعای کشتار زندانیان توسط اینترنشنال در حالی ضریب داده می‌شود که این رسانه در جنگ ۱۲ روزه از حمله اسرائیل به اوین حمایت کرده بود. این رسانه در رویکردی متناقض مطلبی از کیمیا علیزاده را بازنشر کرده که در آن کیمیا علیزاده، تکواندوکار سابقاً ایرانی یک چت شخصی در اینستاگرام را منتشر کرده و بر مبنای جعلیاتی که طرف مقابل به او گفته مدعی شده: «آنها را در سوله‌های چندهزار نفری در کهریزک به‌عنوان زندان به صورت گروهی اعدام و به‌عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند.»

علیزاده در حالی چت شخصی‌اش را به عنوان سند منتشر کرده که حتی او را نمی‌شناسد و صرفاً به این دلیل که آن فرد خود را وکیل معرفی کرده اظهاراتش را ضریب می‌دهد. فرض می‌گیریم این یک سناریو از جانب علیزاده نیست و خود او نیز فریب‌خورده است؛ اما اگر الان یک فرد دیگر هم به علیزاده پیام دهد و با ادعای اینکه سفیر، پزشک، قاضی و ... است، انبوهی از روایت‌های جعلی را به او برای نشر بدهد، آیا او باید بدون هیچ‌منطقی این روایت‌های غیرمستند را منتشر کند؟

۱۵-دانشگاه شریف بازداشتی هم نداشته چه برسد به کشته

یکی از ترفندهای رسانه‌های آشوب این است که فضای التهاب را به درون دانشگاه برده و آن را تداوم دهند. در همین راستا ادعا شده یک دانشجوی دانشگاه شریف در وقایع اخیر کشته است، برخلاف این ادعا محمود بهمن‌آبادی، معاون دانشجویی دانشگاه شریف اعلام کرد نه‌تنها این دانشگاه در حوادث اخیر جان‌باخته نداشته بلکه «حتی دانشجویی از دانشجویان صنعتی شریف در بازداشت نیست.»

۱۶-تروریست چوب خشک نیست

منوتو صرفاً به این دلیل که یک نفر از بالای ساختمان به مردم شلیک می‌کند، می‌نویسد او نیروی حکومتی است. گویا از نظر این شبه‌رسانه‌ها تروریست موجودی معلول است که قدرت بالارفتن از پله را نداشته و فقط مأمور حاکمیتی این قابلیت را دارد. پیش‌ازاین ویدئوهای متعددی از حضور تروریست‌های مسلح بر فراز ساختمان‌های نیمه‌کاره منتشر شده بود. فارغ از این ویدئو این رسانه‌ها به‌نحوی اخبار را پوشش می‌دهند که انگار مأمور امنیتی در هیچ‌موقعیتی حق شلیک به سمت فرد تروریست را ندارد. از نظر اینها باید تروریست‌ها آزاد می‌بودند تا آن‌قدر مردم را می‌کشتند که آمار ۱۲ هزار کشته ۲۰ هزار کشته و ۴۰ هزار کشته‌ای که می‌خواستند بهتر ساخته می‌شد.

۱۷-شازده آمدیم نبودید

ربع‌پهلوی که با فراخوان‌های آشوب در کشتار مردم ایران نقش مهمی داشته در جریان اتفاقات اخیر چند ادعای دروغ را مطرح کرده، از جمله اینکه گفته بود قرار است با ترامپ در مارالاگو دیدار کند؛ ملاقاتی که برنامه‌ریزی‌شده نبود و هیچ‌وقت هم برگزار نشد تا اثبات شود پهلوی صرفاً با هدف شلوغ نگه‌داشتن خیابان این کار را کرده است. او همچنین در ادعایی دیگر گفته بود: «در حال آماده‌شدن برای آمدن به ایران است.» ادعایی که خیلی نرم اکنون از کنار آن عبور کرده و رجزخوانی‌هایش را هم گردن نمی‌گیرد و می‌گوید: «من از مردم نخواستم بیایند در خیابان.» ربع‌پهلوی در ادعایی دیگر مدعی پیوستن ۵۰ هزار نیروی نظامی به خود شده بود. ادعایی که فارن‌پالیسی هم به آن کنایه زد و آن را «یک نمایش تبلیغاتی» خواند.

۱۸-هوش مصنوعی یار دوازدهم تیم پهلوی

پروژه آشوب به‌قدری کافی برای نمایان کردن خشونت عوامل تروریستی پهلوی در خیابان کفایت می‌کند؛ اما رسانه‌های حامی ربع‌پهلوی به همین مقدار نیز کفایت نکرده و تصاویری ادیت‌شده با هوش مصنوعی را بازنشر می‌دهند. روی تیشرت یکی از کشته‌شدگان پرچم می‌اندازند و او را برای شازده پهلوی مصادره می‌کنند. تصاویر فوتی‌های کهریزک را هم با هوش مصنوعی تا بی‌نهایت واید می‌کنند تا واقعیت را با شدت بیشتری متضاد روایت کرده باشند.

۱۹-هیجان‌زده نشو آقای ترامپ!

ترامپ که با هر بحرانی در مورد ایران رو به اظهارات هیجان‌زده می‌آورد در ماجرای ۱۴۰۴ نیز چیزهایی مطرح کرد که نشان از حجم انبوه دیتاهای غلطی است که مشاورانش به او می‌دهند. رئیس‌جمهور آمریکا در پاسخ به سؤالی درباره واکنش نشان ندادنش به کشته شدن چند نفر از اغتشاشگران و افراد مسلح، گفته آن‌ها به دلیل ازدحام جمعیت معترضان در خیابان‌ها و زیر دست‌وپا کشته شده‌اند.

ترامپ در امتداد این دروغ بزرگ مدعی شده که در مشهد- که دومین شهر بزرگ ایران است- یک‌میلیون نفر به خیابان‌ها آمده‌اند و حالا با گریختن مسئولان این شهر در اختیار اغتشاشگران است. موضع‌گیری وی در شرایطی انجام می‌شود که فعالیت‌های عادی در این شهر ادامه داشت. ترامپ در زمان جنگ ۱۲ روزه نیز تحت‌تأثیر هیجانات مدعی براندازی ایران شد؛ اما در روزهای پایانی جنگ هدفش را تعدیل کرد و گفت اصلاً از ابتدا برای تاسیسات هسته‌ای به ایران حمله کرده است.

۲۰-اشکان بی‌مخ کوچه خلوت

اشکان خطیبی پیش از اوج‌گیری آشوب‌ها در ۱۸ دی مدعی شده بود ایلام محاصره شده و مردم در قحطی هستند. این در حالی است که حتی غزه نیز در سال ۲۰۲۳ با وجود محاصره گسترده چندهفته تا قحطی فاصله داشت؛ اما خطیبی که همواره مردم را به آشوب دعوت می‌کند با هدف تزریق خشم بیشتر به فضا چنین ادعایی را مطرح می‌کند، بدون اینکه اشاره کند رفتار کسانی که تحت‌تأثیر اظهارات خشونت‌طلبانه، فروشگاه‌ها و اقلام غذایی را آتش می‌زدند، عامل مشهودتری در رخ دادن هرگونه کمبود ادعایی در مورد مواد غذایی است. اشکان خطیبی در حالی خارج از ایران نشسته و برای ایران پروژه آشوب طراحی می‌کند که پیش‌ازاین مدل‌های مشابه او همچون شعبان بی‌مخ حداقل آشوبگر داخل خیابان بودند؛ اما خطیبی و خطیبی‌ها چنین جرئتی ندارند که ضعف خود را با روایت‌سازی جبران کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عاشورا و پیوست فرهنگی ایران؛ از سوگ شیعی تا سرمایه انسجام ملی
کل خیر فی الحسین؛ بزرگترین خسارت جدایی از حسین (ع) است
برافراشته‌شدن پرچم خونخواهی رهبر شهید در «کشوردوست»
ایران ایستاده در میان فاجعه ۵ تیم آسیایی
توهمات جدید ترامپ درباره تفاهم نامه با ایران
اختلال دسترسی به فیش حقوقی بازنشستگان رفع شد
تکلیف سه تیم صعود کننده گروه دوم مشخص شد
ترامپ ۸۸میلیارد دلار بودجه تکمیلی برای هزینه‌های جنگ ایران درخواست کرد
ناتو باید برای همدستی در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد
شگفتی‌سازی دیرهنگام هائیتی نتیجه نداد
بازی یکطرفه برزیل مقابل اسکاتلند
اظهارات متناقض آمریکایی‌ها، تداوم بدگمانی ایرانیان را درپی دارد
هنوز از علت حادثه مدرسه میناب اطلاعی ندارم!
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه الزهرا (س) و کمیته ملی پارالمپیک جمهوری اسلامی ایران
خوابگاه‌ها میزبان دانشجویان مهمان مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
زنان بیشتر از مردان تحت تأثیر آپنه خواب قرار می‌گیرند
خطر بیماری قلبی در زنان با وزنه زدن کاهش می یابد
آفت بزرگ بزنگاه‌های تاریخی، تأخیر خواص در تشخیص صحنه است
از نقشه راه تا زیاده‌خواهی؛ ضمانت اجرایی کجاست؟
ایران تصویر روشنی از مذاکرات به مردم و جهان ارائه نمیدهد
چند بار بند اول تفاهم نقض شده است؟
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
انتشار فهرست ۶۶۹ نشریه ایرانی نمایه شده در Clarivate و Scopus در SID
تغییر برنامه امتحانات پایان نیمسال دانشجویان دانشگاه امیرکبیر
کرسی‌های ۶ میلیاردی برای پروژه‌های مرزشکن/استقلال مالی ۵ ساله نخبگان
زمان شروع امتحانات دانشگاه شهیدبهشتی به تعویق افتاد
آمار پاسخگویی وزارت علوم و دانشگاه‌ها به شکایات
توافق جدید برای ورود دانش بنیان‌ها به نظام بیمه سلامت
مهلت ثبت درخواست میهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر تمدید شد
ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از امروز آغاز شد
اعلام جزئیات برگزاری امتحانات دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد در شهر محل سکونت
مصاحبه مجازی داوطلبان دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد از شنبه ۶ تیر آغاز می‌شود
تعریف ۲۰۰۰ پایان‌نامه با مشارکت پژوهشگران ایرانی و استادان خارجی
۵ راهکار برای نجات آموزش عالی؛ از اصلاح ذی‌نفع هراسی تا راه‌اندازی اتاق فکر مسائل بنیادین
مهلت پنج‌روزه برای رفع نقص مدارک فلوشیپ ۱۴۰۵
مدارک مورد پذیرش دکتری تخصصی پزشکی اعلام شد
تفاهم‌نامه ایرانداک و سازمان بازرسی برای ارتقای سلامت علمی کشور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top