تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/11/06 - 01:00
کد خبر: 552250

تأکید پزشکیان بر ضرورت توسعه هرچه بیشتر انرژی‌های تجدیدپذیر

تأکید پزشکیان بر ضرورت توسعه هرچه بیشتر انرژی‌های تجدیدپذیر

رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت توسعه هرچه بیشتر انرژی‌های تجدیدپذیر، بانک مرکزی را موظف به همکاری با وزارت نیرو برای تسهیل و تخصیص‌دهی منابع مالی مورد نیاز این حوزه کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ یکصد و چهل و هشتمین جلسه هیئت دولت، عصر روز یکشنبه ۵ بهمن‌ماه ۱۴۰۴، به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد.

رئیس جمهور در این جلسه ناظر به گزارش وزیر نیرو پیرامون آخرین وضعیت، چالش‌ها، برنامه‌ها و اقدامات انجام‌شده در حوزه آب و برق کشور، ضرورت توسعه و بهره‌گیری هرچه بیشتر پنل‌های خورشیدی و سایر انرژی‌های تجدیدپذیر را مورد تأکید قرار داد و افزود: خوشبختانه روند اقدامات ضرورت گرفته در این زمینه رضایت بخش است و وضعیت کشور در توسعه این فناوری قابل قیاس با گذشته نیست اما لازم است بخش خصوصی و نهادهای دولتی به‌صورت جداگانه مأموریت‌های محوله خود برای تکمیل و راه‌اندازی پروژه‌های در حال احداث را با جدیت پیگیری کنند. همچنین در این حوزه، بانک مرکزی موظف است با وزارت نیرو در زمینه تخصیص منابع مالی و بودجه‌ای، همکاری‌های لازم را به عمل آورد.

در ادامه این جلسه، علاوه بر طرح مسایل اجرایی دستگاه‌ها توسط وزرا، گزارش جامعی از سوی رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، در خصوص اقدامات مثبت دولت چهاردهم در زمینه کاهش آلودگی هوا از جمله «اسقاط ناوگان فرسوده»، «برقی‌سازی ناوگان حمل‌ونقل»، «ارتقای نظارت بر تولید خودرو»، «انجام تست آلایندگی در انتهای خط تولید برای دو کارخانه خودروساز»، «توزیع سوخت استاندارد در نیروگاه‌ها به‌گونه‌ای که تعداد روزهای آلاینده در اراک از ۲۷ روز به ۵ روز کاهش یافته است»، «ارتقای کیفیت مازوت در پالایشگاه‌های کشور و انجام فرآیند سولفورزدایی از نفت خام»، «کاهش فلرسوزی روزانه تا سقف ۱۴ میلیون متر مکعب» و «افزایش استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر از یک‌هزار و دویست مگاوات به چهار هزار مگاوات» ارائه کرد.

در بخش دیگری از این جلسه، گزارش کارگروه اقتصاد پیرامون برنامه دولت برای مقاوم‌سازی اقتصاد ملی ارائه و آخرین وضعیت اوضاع اجتماعی و ریشه‌های رخدادهای چند هفته اخیر نیز مرور و بررسی شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است یا برای هیچ کس!
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
تخته‌سیاه هوشمند چین؛ معادله را بنویس، نمودار و مدل سه‌بعدی تحویل بگیر!!
۸ درخواست کمک عربستان در برابر انصارالله بی‌پاسخ ماند / خشاب خالی پدافند‌های رهگیری
روایت شکست آمریکا / از انهدام جنگنده‌ها تا تخریب پایگاه‌ها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
فراخوان کتائب حزب‌الله عراق برای شکستن محاصره اقتصادی ایران
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top