تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/11/06 - 01:06
کد خبر: 552252

کولیوند:هلال احمر امسال با امکانات بیشتری میزبان زائران نیمه‌شعبان است

کولیوند:هلال احمر امسال با امکانات بیشتری میزبان زائران نیمه‌شعبان است

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: امسال هلال احمر با افزایش نیروها، تجهیزات و توان لجستیکی، خدمات امدادی، درمانی و حمایتی گسترده‌تری به زائران نیمه شعبان قم ارائه خواهد کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ جلسه هماهنگی و هم‌افزایی استاندار قم و تولیت مسجد مقدس جمکران با پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، با هدف برنامه‌ریزی جامع برای خدمت‌رسانی مطلوب‌تر به مردم و زائران در ایام نیمه شعبان، برگزار شد.

پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در این جلسه با اعلام آمادگی کامل این مجموعه برای همکاری با استانداری قم و تولیت مسجد مقدس جمکران اظهار کرد: جمعیت هلال احمر امسال ان‌شاءالله نسبت به سال‌های گذشته با تجهیزات، امکانات و نیروهای بیشتری در استان قم حضور خواهد یافت تا بتواند خدمات امدادی، درمانی و حمایتی گسترده‌تری به زائران ارائه دهد.

وی با اشاره به تجارب سال‌های گذشته افزود: تقویت پایگاه‌های امدادی، افزایش توان لجستیکی و استقرار نیروهای تخصصی در مسیرهای پرتردد، از جمله برنامه‌های هلال احمر برای پوشش مطلوب مراسم نیمه شعبان است.

مقرر شد، معاونت عمرانی استانداری قم ساختمانی را در مسیر بلوار پیامبر اعظم (ص) در اختیار جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران قرار دهد تا ضمن استقرار پایگاه‌های دائمی این جمعیت، ساختمان مدیریت بحران نیز به‌صورت مشترک در این مکان دایر شود؛ موضوعی که می‌تواند نقش مهمی در ارتقای سطح آمادگی و پاسخگویی در شرایط اضطراری ایفا کند.

اکبر بهنام‌جو استاندار قم در این جلسه با تأکید بر جایگاه ویژه مراسم نیمه شعبان در سطح ملی و بین‌المللی، اظهار کرد: با توجه به حضور گسترده زائران از سراسر کشور و حتی خارج از کشور در شهر قم، ضروری است تمامی دستگاه‌های اجرایی، امدادی و خدمات‌رسان با حداکثر ظرفیت و هماهنگی کامل وارد عمل شوند تا خدمات‌رسانی در شأن این مراسم عظیم مردمی انجام شود.

وی با اشاره به اهمیت مدیریت یکپارچه خدمات در مسیرهای منتهی به مسجد مقدس جمکران افزود: مسیر بلوار پیامبر اعظم (ص) به‌عنوان محور اصلی تردد زائران، نیازمند برنامه‌ریزی ویژه، استقرار پایگاه‌های امدادی پایدار و آمادگی کامل نیروهای خدمات‌رسان است.

در ادامه این نشست، حجت‌الاسلام اجاق‌نژاد تولیت مسجد مقدس جمکران نیز با قدردانی از همراهی استانداری قم و جمعیت هلال احمر، بر لزوم تقویت زیرساخت‌های خدماتی و امدادی تأکید کرد و گفت: هم‌افزایی میان نهادهای مسئول می‌تواند نقش مؤثری در افزایش آرامش، امنیت و رضایتمندی زائران حضرت ولی‌عصر (عج) در ایام نیمه شعبان ایفا کند.

در بخش دیگری از این جلسه، استان‌هایی که به‌عنوان استان‌های معین استان قم در ایام نیمه شعبان مسئولیت خدمت‌رسانی به زائران را بر عهده خواهند داشت، به‌صورت وبیناری در نشست حضور یافتند و گزارشی از ظرفیت‌ها، امکانات و برنامه‌های پیش‌بینی‌شده خود ارائه کردند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top