تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/11/06 - 19:23
کد خبر: 552280

نامه اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان به دانشگاهیان اروپا و آمریکا؛

جنبش دانشجویی ایران خطاب به دانشگاهیان اروپا و آمریکا: در سمت درست تاریخ بایستید!

جنبش دانشجویی ایران خطاب به دانشگاهیان اروپا و آمریکا: در سمت درست تاریخ بایستید!

اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در نامه‌ای خطاب به دانشگاهیان اروپا و آمریکا، با محکوم کردن آنچه مداخلات و جنایات دولت‌های استکباری خوانده است، از نخبگان و دانشگاهیان آزادی‌خواه جهان خواست با رجوع به وجدان انسانی خود در برابر ظلم، نسل‌کشی و تجاوز به ملت‌ها سکوت نکنند و در جبهه عدالت‌طلبی جهانی بایستند.

به گزارش خبرنگار تشکل های دانشجویی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با صدور نامه‌ای خطاب به دانشگاهیان اروپا و آمریکا، نسبت به وضعیت کنونی جهان و آنچه سیاست‌های مداخله‌گرایانه آمریکا و متحدانش توصیف کرده، هشدار داد. در این نامه، ضمن اشاره به تحولات منطقه‌ای و جهانی، از جمله جنگ غزه، مداخلات در آمریکای لاتین و تحرکات ضدایرانی، تأکید شده است که جهان در آستانه بحرانی بی‌سابقه قرار دارد. جامعه اسلامی دانشجویان با خطاب قرار دادن نخبگان علمی و دانشگاهی غرب، آنان را به شکستن سکوت در برابر ظلم و ایستادن در سمت «درست تاریخ» فراخوانده و تشکیل جبهه‌ای مقاوم از دانشگاهیان عدالت‌خواه برای مقابله با ستم و زورگویی نظام سلطه را ضروری دانسته‌اند.

متن کامل این نامه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَنُریدُ أَن نَمُنَّ عَلَى الَّذینَ استُضعِفوا فِی الأَرضِ وَنَجعَلَهُم أَئِمَّةً وَنَجعَلَهُمُ الوارِثینَ

سوره مبارکه القصص آیه ۵

به دانشگاهیان اروپا و آمریکا

امروز و در این برهه حساس از تاریخ، ما دانشجویان ایرانی از دل این خاک کهن و از اعماق وجود در شرایطی برای شما می‌نویسیم که باری دیگر ایران اسلامی‌مان صرفاً به جرم استقلال‌خواهی، آزادی و رهایی از استثمار مورد مداخله و توطئه آشکار و علنی دولت‌های استعمارگر و متخاصم آمریکا و تروئیکای اروپایی قرار گرفته است.

متأسفانه دولت استکباری آمریکا به همراه شرکایش با حمایت تمام قد از رژیم سفاک صهیونیستی و اقدامات غیر مسئولانه، جهان را در آستانه جنگ جهانی سوم قرار داده است که نسل کشی و کشتار بیش از ۱۸۰۰۰ کودک بی‌گناه در غزه طی کمتر از دو سال، دخالت در امور کشورهای آمریکای لاتین و ربایش رئیس جمهور قانونی و منتخب ونزوئلا و ادعای مالکیت به گرینلند، تهاجم نظامی و تجهیز تروریست‌ها برای کشتار هزاران نفر در ایران که مصداق بارز مداخله در امور داخلی و تجاوز آشکار به خاک و مردم این کشور است، تنها گوشه‌ای از جنایات این نظام استکباری است که حتی در چارچوب قوانین موجود حقوق بشری و بین‌المللی نیز نمی‌گنجد و در وحشی‌ترین جوامع نیز محکوم است.

آمریکایی ها و شرکایش به همراه گروهکهای تروریستی‌ای چون منافقین و کومله و..‌. که در اوایل دهه هشتاد میلادی دست‌شان به خون بیش از ۱۷۰۰۰ نفر از زنان و کوکان و مردم غیرنظامی آلوده است و با پول مالیات دهندگان آمریکایی و اروپایی، گستاخانه با طراحی نظامی علیه ایران و با مسلح‌ ساختن مزدوران و عوامل نفوذی‌شان قصد کودتا و جنگ داخلی در این کشور را داشتند و هزاران انسان بی‌گناه و غیرنظامی و نظامی را در خیابانهای این کشور به مانند داعش سر بریدند، سوزاندند و به خاک و خون کشیدند. آنها حتی به مساجد، مدارس، دانشگاه‌ها، بانک‌ها و مراکز اداری و درمانی هم رحم نکردند و آنها را تخریب و به آتش کشیدند.
اما ما مردم ایران با حضور میلیونی در روز ۲۲ دی‌ماه به مانند ۴۷ سال گذشته باری دیگر به تجاوز‌های خارجی پاسخی محکم و صریح دادیم تا تمام دسیسه های شوم آنها بی‌اثر شده و شکستی مفتضحانه را متحمل شوند.


اکنون چاره‌ای نداریم برای نجات مظلومین، مستضعفین و پابرهنگان از چنگال این شیاطین سیری‌ناپذیر یکبار برای همیشه تصمیم بگیریم و مسیر تاریخ را تغییر دهیم و شایسته است، ما نخبگان و دانشگاهیان آزادی خواه و عدالت‌خواه با رجوع به وجدان خود در مقابل ظلم آشکار این جانیان و مافیای بین‌المللی به پاخیزیم و با ایستادن در سمت درست تاریخ جبهه‌ای مقاوم علیه ستم و زورگویی این سرمایه‌داران خونخوار تشکیل داده و با عزمی راسخ در مسیر اقامه و برپایی عدالت گام برداریم و سکوت مرگبار سازمان‌های منقضی‌ بین‌المللی را ما دست در دست هم بشکنیم تا دیوار ظلم و استبداد را به دست ما فروبریزد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top