تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/11/07 - 00:00
کد خبر: 552291

دریافت هرگونه کارمزد اضافه در خرید کالابرگ تخلف است

دریافت هرگونه کارمزد اضافه در خرید کالابرگ تخلف است

رئیس مرکز بازرسی وزارت تعاون با تأکید بر غیرقانونی بودن دریافت کارمزد از دارندگان کالابرگ، از برخورد با فروشگاه‌های متخلف خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  سجاد سنگسری با اشاره به پیام‌ها و تماس‌های متعدد مردمی درباره کسر مبالغی از کارت‌های کالابرگ، اظهار کرد: از ابتدای اجرای طرح کالابرگ، به‌طور مستمر گزارش‌هایی از سوی مردم در همه دهک‌ها دریافت کرده‌ایم و این موضوع با حساسیت در حال پیگیری است.

سنگسری با بیان اینکه دریافت هرگونه مبلغ اضافه از مردم تحت هر عنوانی تخلف محسوب می‌شود، گفت:
برخی فروشگاه‌ها به بهانه تأخیر در تسویه‌حساب، مبالغی را خارج از اعتبار کالابرگ از مردم دریافت می‌کنند؛ از جمله کارمزد برای فروش کالای کالابرگی یا حتی اعلام موجودی کارت. این اقدام کاملاً غیرقانونی است.

وی تأکید کرد: تسویه‌حساب با فروشگاه‌ها به‌صورت روزانه انجام می‌شود و هیچ فروشگاهی در طرح کالابرگ طلبی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ندارد؛ بنابراین دریافت کارمزد از مردم توجیهی ندارد و با متخلفان برخورد خواهد شد.

رئیس مرکز بازرسی وزارت کار درباره کسر ۵ هزار تومان از برخی کارت‌ها توضیح داد:
در این خصوص جلسه‌ای با بانک مرکزی برگزار شده است. طبق اعلام شبکه شاپرک، این مبلغ به‌صورت سیستمی کسر و مجدداً به همان کارت بازگردانده می‌شود، اما بررسی‌های ما و مستندات مردمی نشان می‌دهد که در برخی موارد این مبلغ بازنگشته است.

سنگسری افزود: این موضوع در حال رسیدگی نظارتی است و نتیجه بررسی‌ها امروز جمع‌بندی و به اطلاع مردم خواهد رسید. اجازه نخواهیم داد حقی از مردم تضییع شود.

وی با دعوت از مردم برای گزارش تخلفات، گفت:شهروندان می‌توانند تخلفات فروشگاه‌ها را از طریق سامانه ارتباطات مردمی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سامانه ۱۲۴ و همچنین شماره ۳۱۰ پلیس امنیت اقتصادی اعلام کنند. در صورت احراز تخلف، دستگاه کارت‌خوان فروشگاه قطع و برخورد قانونی انجام خواهد شد.

سنگسری همچنین درباره مشکلات فنی برخی خانوارها در استفاده از کالابرگ تصریح کرد:
برخی مسائل به اتصال برخط سامانه‌های ثبت احوال، سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها و وزارت تعاون مربوط می‌شود. این موضوع در حال پیگیری است و به محض تکمیل اطلاعات، حتی معوقات ماه‌های گذشته نیز به حساب مشمولان واریز خواهد شد.

وی در پایان با تأکید بر حق انتخاب مردم گفت:هیچ فروشگاهی حق اجبار مردم به خرید از برند خاص یا مصرف یکجای اعتبار کالابرگ را ندارد. مردم می‌توانند تا پایان فروردین از اعتبار خود استفاده کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را گزارش دهند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
عراقچی: احتمالا پنجشنبه آینده با ویتکاف دیدار کنم
عبور استقلال از قعرنشین لیگ برای رسیدن به صدر
نوری المالکی: برای همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی آمادگی داریم
عراقچی: تسلیم نمی شویم، چون ما ایرانی هستیم
تأیید زمان و مکان دور سوم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا از سوی عمان
مادر حاج احمد متوسلیان آسمانی شد
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه ایران با همتایان عمانی و عراقی
ارائه گزارش رئیس شورای رهبری حماس از اجرای توافق آتش‌بس غزه به عراقچی
رهبر انصارالله: آمریکا شریک دشمن صهیونیستی در تمامی جنایاتش است
سرگیجه در کاخ سفید؛ وقتی تهدید علیه ایران جواب نمی‌دهد
تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و «ویتکاف»
مسکو: روسیه با وجود تهمت‌های غرب از کوبا و ایران حمایت می‌کند
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
بخشی از نارضایتی مردم ناشی از عملکرد دستگاه‌ها است
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top