تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/11/07 - 22:52
کد خبر: 552363

بلاتکلیفی «فوق‌العاده ویژه» کارکنان وزارت علوم از سال ۱۴۰۱

بلاتکلیفی «فوق‌العاده ویژه» کارکنان وزارت علوم از سال ۱۴۰۱

بلاتکلیفی «فوق‌العاده ویژه» کارکنان وزارت علوم از سال ۱۴۰۱ در نشست شورای صنفی مرکزی کارمندان دانشگاه‌ها و مراکز وابسته به وزارت علوم در دانشگاه خوارزمی عنوان و بررسی شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، به نقل از دانشگاه خوارزمی نشست شورای صنفی مرکزی کارمندان دانشگاه‌ها و مراکز وابسته به وزارت علوم، روز یکشنبه ۵ بهمن ماه در دانشگاه خوارزمی با حضور گسترده اعضا برگزار شد.

مهم‌ترین محور گفتگو، بلاتکلیفی «فوق‌العاده ویژه» کارکنان وزارت علوم از سال ۱۴۰۱ بود که علی‌رغم مکاتبات مکرر، همچنان لاینحل باقی مانده است. در این راستا کمیسیون‌های تخصصی شورا، مستندات جامعی شامل نامه‌های وزرا و مقامات سابق را آماده ارائه به سازمان برنامه و بودجه و امور اداری و استخدامی کردند.

در ادامه، آیین‌نامه جدید استخدامی مورد بحث قرار گرفت و نگرانی‌ها در مورد سرنوشت مشابه این آیین‌نامه با فوق‌العاده ویژه مطرح شد. در راستای بهبود شرایط معیشتی، دو پیشنهاد مطرح شد:

- تأمین وعده غذایی: پیشنهاد شد دانشگاه‌ها با توجه به تجهیزات موجود، یک وعده غذای مناسب با هزینه مصوب دولتی به کارمندان ارائه دهند.

- بیمه تکمیلی عادلانه: با توجه به عدم پوشش کافی بیمه‌های پایه، شورا پیشنهاد داد وزارت علوم از محل درآمد های اختصاصی وزارت خانه از جمله درآمد اختصاصی حاصل از آزاد سازی مدارک تحصیلی، تمامی کارمندان متقاضی را تحت پوشش یک بیمه تکمیلی یکسان در سراسر کشور قرار دهد تا عدالت درمانی برقرار شود.

در این جلسه عبدالهی، رئیس دانشگاه خوارزمی، با خوشامدگویی به نمایندگان، بر حمایت کامل دانشگاه از شوراهای صنفی تأکید کرد و از شورا خواست راهکارهای پایداری برای ارتقای وضعیت شغلی و معیشتی پیدا کنند. ایشان همچنین اعلام کرد محل مناسبی برای استقرار دبیرخانه دائمی شورا در دانشگاه خوارزمی اختصاص خواهد یافت.

در پایان جلسه، تماس‌های تلفنی با نهاد ریاست جمهوری، نمایندگان مجلس، سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور استخدامی برقرار و زمان‌بندی جلسات آتی برای پیگیری مطالبات تنظیم گردید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top