تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/11/09 - 03:28
کد خبر: 552446

غریب‌آبادی: پاسخ ما به هر اقدام نظامی قاطعانه و دردناک خواهد بود

غریب‌آبادی: پاسخ ما به هر اقدام نظامی قاطعانه و دردناک خواهد بود

معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه گفت: پاسخ ما به هر اقدام نظامی، قاطعانه و دردناک خواهد بود و حتی اقدام محدود نیز، پاسخی سخت و پشیمان‌کننده دریافت خواهد کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ کاظم غریب‌آبادی در پیامی در شبکه ایکس نوشت: دشمنان بی‌منطق و لجوج ایران در جریان تجاوز نظامی خردادماه همچنین، ایجاد آشوب و ناامنی در داخل کشور شکست خوردند و در مرحله سوم (تجمع نیروها و تجهیزات نظامی در منطقه و تهدید اقدام نظامی) نیز بدون تردید ناکام خواهند ماند.

وی افزود: ما خواهان جنگ نیستیم و نبودیم، اما بسیار خوب بلدیم از کشور و مردم خود دفاع کنیم. پاسخ ما به هر اقدام نظامی، قاطعانه و دردناک خواهد بود و حتی اقدام محدود نیز، پاسخی سخت و پشیمان‌کننده دریافت خواهد کرد.

معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه بیان کرد: دشمنان ما جنگ، تحریم، تهدید، خرابکاری و ترور را آزموده‌اند، اما به اهداف خودشان نرسیدند و در هر مرحله شکست خوردند، امیدواریم این بار سر عقل بیایند و از اشتباهات گذشته درس بگیرند و با ایران و ایرانی با احترام صحبت کنند.

وی گفت: در حال حاضر، مذاکره‌ای با آمریکا در حال انجام نیست، اما پیام‌هایی با واسطه رد و بدل می‌شود. اگر ادعای مذاکره دارند، باید دست از تهدید بردارند. نتایج مذاکره نیز از قبل تعیین نمی‌شود.

غریب ابادی گفت: در چنین شرایطی (تهدید به اقدام نظامی)، اولویت اول ما آمادگی کامل برای دفاع از کشور است. حتی اگر شرایط برای مذاکره هم آماده می بود، با توجه به سابقه فریبکاری آمریکا، تهران آمادگی کامل خود را برای دفاع حفظ می‌کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بررسی ورود واکسن HPV به برنامه ملی در کمیته کشوری ایمن‌سازی
دو برابر شدن کارانه دستیاران حوزه پزشکی
جدایی یک مربی تیم ملی فوتبال
تشکل‌های دانشجویی از بدنه خود فاصله گرفته‌اند
پیش‌نویس آیین‌نامه حذف چهار صفر از پول ملی تصویب شد
قیمت طلا و سکه امروز ۴ اسفند
شیفت دوم بی‌حقوق؛ تاملی در باب زندگی زنان شاغل
هیئت ممیزه دانشگاه آزاد با ۷ ارتقای علمی موافقت کرد
ارسال پیامک ممنوع‌الورود شدن به تعدادی از دانشجویان شریف
محور اطلاع‌رسانی قدردانی از مادران است
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top