تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/11/09 - 15:31
کد خبر: 552465

حماس: اگر مانع اسرائیل نشویم، همه و بدون استثنا بهای آن را خواهند پرداخت

حماس: اگر مانع اسرائیل نشویم، همه و بدون استثنا بهای آن را خواهند پرداخت

عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) تاکید کرد: نیروهای اسرائیلی با تمام وقاحت و در برابر چشم جهانیان، مقر آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در شهر قدس را تخریب کرده و بر امکانات آن مسلط شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ «باسم نعیم»، عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی حماس خاطرنشان کرد: «نیروهای اسرائیلی با تمام وقاحت و در برابر چشم جهانیان، مقر آنروا در شهر قدس را تخریب کرده و بر امکانات آن مسلط شدند. من فکر نمی‌کنم هیچ دولت یا نهادی در جهان جرأت چنین جنایتی را داشته باشد، اما این قانون جنگل است که امروز جهان را اداره می‌کند و به این رژیم فاشیست اجازه داده است تا بدون هیچ مجازاتی و به صورت مستقیم، نسل‌کشی (همان‌طور که توسط دادگاه‌های بین‌المللی تأیید شده) را در غزه مرتکب شود.»

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «سما»، باسم نعیم همچنین تصریح کرد: این جنایت به معنای تخریب یک ساختمان نیست، بلکه به معنای تخریب یک نظام ارزشمندی است که تلاش می‌کرد حداقل‌هایی از عدالت را حفظ کند و به معنای پایان نظامی است که برخی توازن‌ها را در مدیریت روابط بین‌الملل حفظ می‌کرد.

وی در ادامه افزود، و به معنای آن است که اگر جلوی آن گرفته نشود، به معنای آزاد شدن قدرتی افسارگسیخته، تحت حمایت آمریکا، برای نابودی آنچه از مهمترین دستاوردهای بشریت در دوران مدرن از نظر قوانین بین‌الملل و حقوق بشردوستانه بین‌المللی باقی مانده است، خواهد بود که حاصل تعامل فکری و اندیشه و عمل متمدانه بشری طی قرن‌ها بوده است.

باسم نعیم در پایان اظهار داشت: اگر به موقع اقدام نشود، تنها غزه، قدس، آنروا و به همراه آن‌ها آوارگان هزینه این وحشیگری و زورگویی را نخواهند داد، بلکه همه و بدون استثنا این هزینه را خواهند پرداخت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
باقری: کشورها از ابتکار ایران درباره معادله امنیتی جدید استقبال کردند
اعلام اسامی بازیکنان تیم فوتبال امید برای اردوی ترکیه
بقایی: آمریکا شریک تمام جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان و منطقه است
همه ۲۷ کشور عضو از تنگه هرمز ضربه خوردند
چهار ضلعی پیام رهبری در موقعیت جنگ ترکیبی
 نگاهی به مصاحبهٔ اخیر محمود سریع‌ القلم با مجلات «آگاهی نو» و «اندیشه پویا»
اروپا بیست‌ویکمین بسته تحریمی ضد روسیه را آماده می‌کند
سیاست ایران گسترش همکاری با کشورهای مسلمان و همسایه است
هزینه انجام پایان نامه با استفاده از Chatgpt Plus
بهترین چیلر تراکمی ایرانی برای برج مسکونی در تهران چیست؟
راهنمای پذیرش و چاپ سریع مقاله
تشکر از تیم مذاکره کننده و اعلام نگرانی عمیق دربارۀ مذاکرات
 «الله‌اکبر» سلاح راهبردی امت اسلام برای درهم‌شکستن سلطه استکبار است/ اتحاد مسلمانان، رژیم صهیونیستی را در بن‌بست گسترش مقاومت گرفتار کرد
صندلی نمایندگی، سنگر خط مقدّم تحوّل در مسیر پیشرفت کشور است
فیلم | رسوایی قاری کویتی در محضر قرآن
فیلم | خطر انحرافات کوچک
 دارایی‌های ایران باید بدون قید و شرط آزاد شود
فیلم | پاسخ سپاه به تعرض سحرگاه امروز ارتش متجاوز آمریکا به بندرعباس
شهید شیرازی تجسم امانت و ولایت‌مداری بود
پیامدهای جنگ رمضان چگونه بر اقتصاد آمریکا اثر می‌گذارد؟
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top