تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/11/12 - 00:33
کد خبر: 552506

حمله پهپادی به ساختمان سپاه در بندر عباس تکذیب شد

حمله پهپادی به ساختمان سپاه در بندر عباس تکذیب شد

بر اساس اعلام منابع رسمی، هیچ‌گونه حمله پهپادی به مقرهای نیروی دریایی سپاه در استان هرمزگان صورت نگرفته و هیچ ساختمانی وابسته به این نیرو دچار آسیب یا تخریب نشده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، در پی وقوع انفجار گاز در یکی از ساختمان‌های شهر بندرعباس، برخی کانال‌ها و اکانت‌های تلگرامی با انتشار گسترده اخبار کذب، مدعی ترور سردار علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شدند.

بررسی‌ها و پیگیری‌ها از منابع مطلع و رسمی نشان می‌دهد این ادعاها کاملاً بی‌اساس بوده و در چارچوب عملیات روانی جریان‌های ضدایرانی تولید و بازنشر شده است. با وجود تکذیب‌های اولیه، برخی رسانه‌ها و اکانت‌های معاند با طرح ادعاهایی نظیر «حمله پهپادی» تلاش کردند با شایعه‌سازی، فضای روانی جامعه را ملتهب کرده و رعب و نگرانی ایجاد کنند.

بر اساس اعلام منابع رسمی، هیچ‌گونه حمله پهپادی به مقرهای نیروی دریایی سپاه در استان هرمزگان صورت نگرفته و هیچ ساختمانی وابسته به این نیرو دچار آسیب یا تخریب نشده است. انفجار رخ‌داده در بندرعباس صرفاً ناشی از حادثه گاز بوده و ارتباطی با مسائل امنیتی و نظامی ندارد.

منابع رسمی ضمن تکذیب قاطع این شایعات، تأکید کردند اخبار منتشرشده در این زمینه فاقد اعتبار است و از افکار عمومی خواستند اخبار مربوط به حوادث را تنها از مجاری رسمی و معتبر دنبال کنند.

در همین راستا، رویکرد شایعه‌پراکنانه اکانت موسوم به «ترور آلارم» در حوزه مسائل امنیتی و نظامی، موضوعی مسبوق به سابقه است. این اکانت که به‌عنوان یکی از بازوهای عملیات روانی رژیم صهیونیستی شناخته می‌شود، پیش‌تر نیز ادعاهای نادرستی از جمله خبر جعلی ترور سردار قاآنی را مطرح کرده بود.

تحلیلگران معتقدند با توجه به تحرکات تبلیغاتی اخیر آمریکا و فضاسازی‌های روانی از جمله اعزام ناوهای نظامی به منطقه، تشدید شایعه‌پراکنی از سوی چنین اکانت‌هایی معنای بیشتری پیدا می‌کند و در راستای جنگ روانی علیه افکار عمومی ارزیابی می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top