تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/11/12 - 23:07
کد خبر: 552560

جلیلی:

ایران در نقطه بزنگاه تاریخی تحولات جهانی قرار دارد

ایران در نقطه بزنگاه تاریخی تحولات جهانی قرار دارد

نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی، با تأکید بر ضرورت شناخت دقیق صحنه تحولات داخلی و جهانی، گفت: جمهوری اسلامی ایران امروز در یک نقطه بزنگاه تاریخی قرار دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، سعید جلیلی ظهر یکشنبه در جمع نخبگان حوزه، دانشگاه و جمعی از فعالین جبهه انقلاب اسلامی رشت به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر با اشاره به اهمیت «تشخیص درست» در شرایط کنونی اظهار کرد: اگر توصیف دقیقی از وضعیت نداشته باشیم، حتی اقدامات صحیح نیز ممکن است به نتیجه نرسد همان‌گونه که پزشکی بدون معاینه و تشخیص درست، قادر به درمان مؤثر نخواهد بود.

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین مسائل امروز کشور، شناخت اولویت‌هاست، افزود: ممکن است کارهای خوب فراوانی انجام شود، اما سؤال اساسی این است که آیا این اقدامات در جای درست و در اولویت صحیح قرار دارند یا خیر. در شرایط بحران، پرداختن به امور فرعی، مانع حل مسئله اصلی می‌شود.

ضعف‌ها با قوت برطرف می‌شوند، نه با ضعف

نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی با اشاره به راهبرد دشمن در جنگ شناختی گفت: یکی از خطاهایی که دشمن به‌شدت بر آن اصرار دارد، القای ضعف‌ها به‌گونه‌ای است که جامعه دچار ناامیدی شود؛ در حالی که ضعف‌ها تنها با تکیه بر نقاط قوت و فرصت‌ها قابل جبران هستند.

وی ادامه داد: دشمن تلاش می‌کند نقاط قدرت جمهوری اسلامی را از دید جامعه پنهان کند؛ در حالی که همین نقاط قوت می‌توانند موتور حرکت کشور و عامل عبور از تهدیدها باشند.

جلیلی با اشاره به تکرار نام ایران در اسناد رسمی ایالات متحده، از جمله سند امنیت ملی این کشور، اظهار کرد: اینکه در میان حدود ۲۰۰ کشور جهان، نام ایران بارها در این اسناد تکرار می‌شود، نشان‌دهنده نقش فعال و اثرگذار جمهوری اسلامی در معادلات جهانی است.

وی افزود: ایران امروز نه‌تنها غایب و منفعل نیست، بلکه به یک بازیگر جدی در تعیین مناسبات آینده جهان تبدیل شده و همین مسئله، علت اصلی تمرکز تهدیدها و فشارهاست.

تقابل با ایران، صرفاً سیاسی یا نظامی نیست

نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی تأکید کرد: آنچه امروز با آن مواجه هستیم، صرفاً دعوا بر سر یک جزیره، یک پرونده هسته‌ای یا چند سانتریفیوژ نیست؛ بلکه یک تقابل عمیق تمدنی با ملت ایران است.

وی ادامه داد: حمله مستقیم به دانشمندان، اساتید دانشگاه و حتی منازل آنان با موشک و جنگنده از هزاران کیلومتر دورتر، نشان می‌دهد که دشمن با یک پیشرفت بومی، واقعی و غیرعاریه‌ای مواجه است که تحمل آن را ندارد.

حمله به مساجد؛ نشانه ترس از کانون‌های قدرت اجتماعی

جلیلی با اشاره به حمله سازمان‌یافته به حدود ۲۵۰ مسجد در نقاط مختلف کشور گفت: این اقدامات تصادفی نیست. دشمن به‌خوبی می‌داند که مسجد، کانون تولید قدرت نرم، هویت اجتماعی و پیوند مردم با انقلاب است و به همین دلیل تلاش می‌کند قداست‌زدایی و حرمت‌شکنی کند.

وی افزود: هدف اصلی، تضعیف نقش مسجد در جامعه و قطع پیوند تاریخی آن با نشاط اجتماعی، تربیت نسل و حرکت تمدنی انقلاب اسلامی است.

لزوم آرایش تهاجمی در جنگ نرم

نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب گفت: رهبری بارها تأکید کرده‌اند که در عرصه جنگ نرم و فکری، نباید صرفاً به دفاع و رفع شبهه اکتفا کرد، بلکه باید آرایش تهاجمی داشت.

وی تصریح کرد: امروز بسیاری از حقایقی که پیش‌تر نیازمند اقناع جامعه بود، به‌واسطه رفتار عریان دشمنان، برای مردم روشن شده و این خود یک فرصت مهم برای تبیین فعال است.

جلیلی با اشاره به تمرکز رسانه‌های غربی بر مسئله زن در ایران گفت: در جهانی که ده‌ها هزار زن و کودک در غزه به شهادت رسیده‌اند، همین مدعیان حقوق بشر نه‌تنها سکوت کردند، بلکه عکس یادگاری گرفتند. این تناقض نشان می‌دهد که موضوع، دفاع از زن نیست، بلکه مقابله با الگوی سوم زن مسلمان ایرانی است.

دولت سایه؛ یک گفتمان، نه یک تشکیلات

وی در ادامه با تبیین مفهوم «دولت سایه» گفت: دولت سایه یک ساختار تشکیلاتی نیست، بلکه یک گفتمان است؛ به این معنا که هر مسجد، دانشگاه، نهاد مردمی و حتی هر فرد، باید در حد توان خود تحولات کشور را رصد کرده و در اصلاح، تکمیل و تقویت مسیرها نقش‌آفرینی کند.

جلیلی افزود: اگر جایی اقدام خوبی انجام می‌شود، باید آن را تقویت کرد و اگر نقص یا خطایی وجود دارد، وظیفه نخبگان و دلسوزان، کمک به اصلاح آن است.

نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی در پایان با تأکید بر نقش مردم در پیروزی‌ها و پیشرفت‌های انقلاب اسلامی گفت: آنچه ایران را تا امروز پیش آورده، ایمان، حضور و استقامت مردم بوده استو دشمن امروز بیش از هر چیز به دنبال ایجاد تردید در این سرمایه عظیم است.

وی خاطرنشان کرد: وظیفه امروز ما شناخت دقیق میدان، تقویت نقاط قوت، تبیین فعال و جلوگیری از نفوذ تردیدهاست؛ چرا که در بزنگاه‌های تاریخی، ایمان یا تردید، سرنوشت ملت‌ها را رقم می‌زند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اسامی و مشخصات ۲۹۸۶ جان‌باخته حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ منتشر شد
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص درگذشت ۲ دانشجوی پزشکی
وزیر صمت باید درباره افزایش قیمت تولیدات ایران‌خودرو پاسخگو باشد
بزرگ‌ترین آزمون برخط دانش‌آموزی کشور برگزار می‌شود
دومین روز چهل‌ و چهارمین جشنواره فیلم فجر +عکس
عراقچی: نگران جنگ نیستم زیرا ما کاملاً برای آن آماده‌ایم
ساپینتو: مشکلات زیادی اطراف ماست اما تسلیم نمی‌شویم
موشک‌های ایران می‌تواند خسارت‌های قابل توجهی به منافع آمریکا وارد کند
وزیر ارشاد: تئاتر تعطیل شدنی نیست
تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به لبنان
آئین اختتامیه چهل و چهارمین جشنواره تئاتر فجر +عکس
ماجرای فوت ۲ دانشجوی پزشکی دانشگاه تهران
تاکید یمن بر حمایت از ایران در برابر تهدیدهای واشنگتن
محکومیت حملات تروریستی در پاکستان
بلژیک: ترامپ به دنبال برده‌سازی اروپا است
انصار الله: پیامدهای حمله به ایران دامان همه را خواهد گرفت
بیانیه شبانه عجیب پرسپولیس برای هوشیاری هوادار!
آمادگی ایران برای توافق عادلانه و منصفانه یا دفاع در برابر تجاوز
جلیلی: دشمن در محاسبات خود ایمان ملت ایران را نادیده گرفت
دیدار اقشار مختلف مردم با رهبر معظم انقلاب اسلامی
عزل مدیر شبکه افق و توقف برنامه «خط‌خطی»
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top