تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/11/12 - 23:57
کد خبر: 552566

احضار ۱۸ پرستار به‌دلیل فعالیت‌های خارج از حوزه سلامت بوده است

احضار ۱۸ پرستار به‌دلیل فعالیت‌های خارج از حوزه سلامت بوده است

سازمان نظام پرستاری، با صدور بیانیه ای در ارتباط با حوادث اخیر، بر اهمیت مداوای بدون تبعیض همه بیماران و مجروحان تاکید کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، در بیانیه سازمان نظام پرستاری آمده است: همان‌طور که ملت شریف ایران اسلامی مشاهده کردند جامعه بزرگ پرستاری کشور (شامل همکاران پرستار، اتاق عمل، هوشبری، فوریت‌های پزشکی، بهیاران و کمک پرستاران) یک بار دیگر تعهد حرفه‌ای، مسئولیت‌پذیری، ایثار، فداکاری و نوع‌دوستی خود را همانند ایام جنگ تحمیلی، همه‌گیری کرونا و دفاع ۱۲ روزه به منصه ظهور گذاشتند و از اولین ساعات وقوع حوادث تلخ هجدهم و نوزدهم دی‌ماه همراه با دیگر کارکنان نظام سلامت با حضور شبانه‌روزی در مراکز درمانی سراسر کشور بدون هیچگونه تبعیض و سوگیری به مراقبت و درمان مجروحان و آسیب‌دیدگان پرداختند و شرایط بسیار سخت و فشار کاری و روانی زیادی را متحمل شدند.

متاسفانه در این حوادث سه نفر از جامعه شریف پرستاری در محل کار یا در حین عزیمت به بیمارستان یا اتمام شیفت و برگشت به منزل به شهادت رسیدند و حداقل سه نفر هم دچار جراحاتی شدند که تحت مداوا هستند.

همچنین به اطلاع می‌رساند تا کنون هیچ گزارش تائید شده‌ای در خصوص بازداشت کادر پرستاری به‌دلیل انجام فعالیت‌های حرفه‌ای در بیمارستان یا خارج بیمارستان به این سازمان واصل نشده است و حسب گزارش‌های دریافتی از منابع مختلف تاکنون ۱۸ پرستار احضار شدند که عمدتا به‌دلیل فعالیت‌های خارج از حوزه سلامت بوده است. البته با بررسی‌ها و پیگیری‌های انجام شده مشکل اکثر آنان حل شده و پیگیری وضعیت بقیه افراد در حال انجام است.

سازمان نظام پرستاری از اولین ساعات حوادث اخیر با ایجاد کارگروه مدیریت بحران و ارتباط مداوم با اعضای شورای‌عالی، ۱۵۹ هیئت‌مدیره نظام پرستاری و مراکز درمانی در سراسر کشور و نهادهای مرتبط، ضمن رصد نحوه ارائه خدمات و مراقبت پرستاری به مردم و مجروحان در مورد امنیت محیط ارائه خدمت و کادر پرستاری پیگیری‌های لازم را به انجام رسانده است.

در پایان سازمان نظام پرستاری ضمن تاکید بر اصل بی‌طرفی کارکنان بهداشت و درمان در مداوای بدون تبعیض بیماران و مجروحان، اعلام می‌دارد این کارکنان مطابق قوانین متعدد کشور از جمله ماده واحده مجازات خودداری از کمک به مصدومان و رفع مخاطرات جانی مصوب ۱۳۵۴ و ماده ۲۹۵ قانون مجازات اسلامی ملزم به ارائه خدمات به همه نیازمندان و بیماران هستند.

همچنین بر اساس ماده ۶۴۸ قانون مجازات اسلامی و ماده ۴ آیین‌نامه رسیدگی به تخلفات صنفی و حرفه‌ای شاغلان حرفه‌های پزشکی و وابسته مصوب ۱۳۷۸ و منشور حقوق بیماران این ارائه‌دهندگان ضامن حفظ اسرار بیمار (مگر در مواردی که قانون تعیین کرده) نیز هستند و تمامی این موارد در منشور اخلاقی و حرفه‌ای پرستاران و کادر درمان مورد تاکید قرار گرفته است. سازمان نظام پرستاری البته در همین زمینه مکاتباتی را با نهادهای مسئول داشته است و موضوع را از نزدیک بررسی و پیگیری می‌کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اشتغال ۴۰۰ هزار نفری در شرکت‌های دانش‌بنیان
اختلال در دسترسی به اینترنت بین‌الملل
سعید مقیسه سرپرست شبکه افق شد
تحلیلگر عراقی: ایران غافلگیری‌های زیادی برای آمریکا دارد
تمدید ساعت کاری دفاتر ازدواج در نیمه شعبان
بیانیه وزارت کشور در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
اسامی و مشخصات ۲۹۸۶ جان‌باخته حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ منتشر شد
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص درگذشت ۲ دانشجوی پزشکی
وزیر صمت باید درباره افزایش قیمت تولیدات ایران‌خودرو پاسخگو باشد
بزرگ‌ترین آزمون برخط دانش‌آموزی کشور برگزار می‌شود
دومین روز چهل‌ و چهارمین جشنواره فیلم فجر +عکس
عراقچی: نگران جنگ نیستم زیرا ما کاملاً برای آن آماده‌ایم
ساپینتو: مشکلات زیادی اطراف ماست اما تسلیم نمی‌شویم
موشک‌های ایران می‌تواند خسارت‌های قابل توجهی به منافع آمریکا وارد کند
وزیر ارشاد: تئاتر تعطیل شدنی نیست
تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به لبنان
آئین اختتامیه چهل و چهارمین جشنواره تئاتر فجر +عکس
ماجرای فوت ۲ دانشجوی پزشکی دانشگاه تهران
تاکید یمن بر حمایت از ایران در برابر تهدیدهای واشنگتن
محکومیت حملات تروریستی در پاکستان
بلژیک: ترامپ به دنبال برده‌سازی اروپا است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top