تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/11/13 - 02:32
کد خبر: 552596

اختلال در دسترسی به اینترنت بین‌الملل

اختلال در دسترسی به اینترنت بین‌الملل

کاربران از اختلال اینترنت بین‌الملل در نقاط مختلف کشور گزارش داده‌اند؛ وضعیتی که از روز گذشته آغاز شده و در سایه نبود اطلاع‌رسانی شفاف به ابهام کاربران اضافه کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ از روز گذشته دسترسی کاربران در نقاط مختلف کشور به اینترنت بین‌الملل با اختلالات و کندی‌هایی مواجه شده است؛ اختلالاتی که به گفته برخی کاربران، در ساعات مختلف تشدید شده و در برخی موارد حتی به قطع کامل اینترنت بین‌الملل انجامیده و موجب بروز مشکلاتی در دسترسی به وب‌سایت‌ها و خدمات آنلاین خارجی شده است.

همچنین بر اساس پیگیری‌های خبرنگار مهر از صبح امروز علاوه بر خبرگزاری مهر، دسترسی برخی رسانه‌های دیگر نیز که پیش از این امکان استفاده از اینترنت بین‌الملل را داشتند، به‌طور کامل قطع یا با اختلال مواجه شده است. این در حالی است که تاکنون اطلاع‌رسانی رسمی و شفافی درباره علت بروز این اختلالات از سوی مراجع مسئول اعلام نشده است.

خبرنگار ما در تلاش برای بررسی علت این موضوع، پیگیری‌هایی را از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام داد که این پیگیری‌ها تاکنون بی‌نتیجه مانده و پاسخی رسمی از سوی این وزارتخانه ارائه نشده است.

تنها واکنش، به یکی از مسئولان این وزارتخانه محدود می شود که ضمن رد وجود قطعی در اینترنت بین‌الملل، عنوان کرده است: در حال حاضر قطعی در اینترنت بین‌الملل وجود ندارد و شبکه در وضعیت عادی قرار دارد. با این حال، در صورتی که در برخی نقاط یا برای برخی کاربران مشکلی وجود داشته باشد، همکاران ما در حال بررسی و رفع آن هستند.

این مقام مسئول در پاسخ به پرسش خبرنگار ما مبنی بر اینکه اختلالات ایجادشده چه زمانی به‌طور کامل برطرف شده و اینترنت به وضعیت عادی بازخواهد گشت، توضیحی ارائه نکرد و زمان مشخصی برای رفع کامل مشکلات اعلام نکرد.

ادامه این وضعیت و نبود اطلاع‌رسانی شفاف از سوی نهادهای مسئول، باعث افزایش ابهام و نارضایتی کاربران و فعالان رسانه‌ای شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ادعای ترامپ درباره توافق احتمالی با ایران
انهدام یک پهپاد MQ۱ با آتش پدافند سپاه
صادرات نفت از تنگه هرمز شاید هرگز به سطح پیش از جنگ بازنگردد
گروه A جام جهانی ۲۰۲۶، گروهی یکدست با حضور میزبان
«حنظله» مرکز هولوکاست را هک کرد
خسروپناه: شهید رییسی در حکمرانی اجتماعی مرد میدان بود
پزشکیان: حل مشکلات کشور از حاشیه و با نظاره‌کردن امکان‌پذیر نیست
راهپیمایی ۱۰ کیلومتری از میدان امام حسین(ع) تا میدان آزادی در تهران
نوسازی تجهیزات به جای شوک قیمتی
زلفی‌گل: شهید رئیسی منافع ملی را بر همه ملاحظات ترجیح می‌داد
به ابهامات خبری و چندصدایی در جامعه پایان دهید / افکار عمومی نباید از رسانه‌های دشمن اخبار مذاکرات را بشنود
دانشگاهیان آزاده جهان مقابل این جنایت‌ها سکوت نخواهند کرد
میدان و دیپلماسی دوشادوش هم آماده برای هر وضعیتی
اطلاعیه فدراسیون فوتبال در مورد لیست ۲۶ نفره تیم ملی برای جام جهانی
نبرد سنگین میان نیروهای مقاومت لبنان و نظامیان صهیونیست
ایران در شاخص مقالات پراستناد جهان به رتبه ۶ رسید
بلوف‌های هالیوودی آمریکا و صهیونیست‌ها در برابر ملت ایران شکست خورد/ در هر توافقی باید تمام خطوط قرمز تعیین شده رعایت شود
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
پرسپولیس رسما از آسیا جا ماند
گروسی: با ایران گفت‌وگوی حداقلی داریم/ ان‌پی‌تی در خطر است
مدیریت تنگه هرمز توسط نیروهای مسلح ایران با اقتدار کامل اعمال می‌شود
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top