تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/11/13 - 02:37
کد خبر: 552598

دستور معاون اول رئیس‌جمهور برای تأمین بازار رمضان و نوروز

دستور معاون اول رئیس‌جمهور برای تأمین بازار رمضان و نوروز

در جلسه ستاد تنظیم بازار به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور بر لزوم پیش‌بینی و تأمین کافی کالاهای مورد نیاز مردم در آستانه ماه مبارک رمضان و نوروز تأکید شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، جلسه ستاد تنظیم بازار به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد و در آن، ضمن بررسی آخرین تحولات قیمتی کالاهای منتخب و وضعیت تولید اقلام اساسی، بر لزوم پیش‌بینی و تأمین کافی کالاهای مورد نیاز مردم در آستانه ماه مبارک رمضان و نوروز تأکید شد.

در این جلسه که با حضور وزرای صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، دادگستری، سخنگوی دولت و مدیران دستگاه‌های ذی‌ربط برگزار شد، دکتر محمدرضا عارف دستور داد برنامه‌ریزی‌های لازم برای تولید و عرضه مناسب کالاهای اساسی، به‌ویژه اقلام پرمصرف این ایام، با جدیت دنبال شود.

تأکید بر تأمین کالاهای اساسی و تسهیل واردات

در این نشست، روند تغییرات میان‌دوره‌ای قیمت کالاهای منتخب، وضعیت تولید اقلام اساسی و شاخص‌های روزانه بازار مورد رصد قرار گرفت. همچنین مقرر شد تعیین تکلیف بدهی دولت به بخش خصوصی هرچه سریع‌تر انجام شود و بر تسهیل خروج کالاهای اساسی از بنادر و رفع مشکلات استانداران در حوزه واردات نهاده‌ها و کالاهای اساسی تأکید شد.معاون اول رئیس‌جمهور به وزیر جهاد کشاورزی دستور داد تا پیش‌بینی‌های لازم برای تولید کافی کالاهای مورد نیاز مردم در ماه مبارک رمضان و نوروز، از جمله مرغ و تخم‌مرغ، انجام شود تا بازار این اقلام با کمبود یا نوسان غیرمتعارف مواجه نشود.

هشدار صریح به خودروسازان متخلف

در ادامه جلسه، گزارشی از وضعیت بازار خودرو و اقدام یکی از شرکت‌های خودروسازی برای افزایش قیمت بدون هماهنگی با شورای رقابت و وزارت صمت ارائه شد و دکتر عارف با اشاره به تشکیل کارگروهی در دولت برای بررسی این موضوع تصریح کرد: دولت از اقتدار قانونی خود در برابر مدیری که بدون هماهنگی با دستگاه‌های مسئول اقدام به افزایش قیمت کرده یا تولید را متوقف کند، استفاده خواهد کرد.

تزریق ۷۰۰ همت سرمایه در گردش به بخش تولید

معاون اول رئیس‌جمهور با تبریک آغاز دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و گرامیداشت یاد شهدای انقلاب، به‌ویژه شهدای جنگ ۱۲روزه و حوادث اخیر، گفت: اصلاح ساختار اقتصادی نگرانی‌هایی در حوزه سرمایه در گردش صنعت و تولید ایجاد کرده بود که برای رفع آن، تأمین ۷۰۰ همت سرمایه در گردش به تصویب دولت رسید و باید هرچه سریع‌تر در اختیار تولیدکنندگان قرار گیرد.

وی افزود: همچنین با تصویب جلسه سران قوا، سرمایه دو بانک صنعت و معدن و کشاورزی، هرکدام به میزان ۷۰ همت افزایش یافته است.

پذیرش گرانی، نه گران‌فروشی

دکتر عارف با اشاره به افزایش قیمت برخی کالاها تأکید کرد: ما گرانی ناشی از ساختار اقتصادی را قبول داریم، اما نباید با گران‌فروشی مواجه باشیم.

وی با قدردانی از همکاری اتاق اصناف و اتحادیه‌ها گفت: با پیشنهاد اتاق اصناف، بیش از ۸۰ درصد کالاهای طرح کالابرگ الکترونیکی از طریق اصناف جزء توزیع شد و در کنار فروشگاه‌های زنجیره‌ای، به خواسته اصناف نیز توجه شد که نتایج مثبتی به همراه داشت.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با تشکر از اقدامات کارگروه ماده (۱۳) آیین‌نامه تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم و همکاری نهادهای نظارتی و امنیتی، تصریح کرد: مرحله نخست این طرح به‌خوبی اجرا شد و با رفع اشکالات احتمالی، مرحله دوم با کیفیت بالاتری اجرایی خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top