تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/11/14 - 14:09
کد خبر: 552662

مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی از ۱۵ بهمن آغاز می‌شود

مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی از ۱۵ بهمن آغاز می‌شود

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آغاز مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی خبر داد؛ دسترسی دهک‌ها به اعتبار خرید به‌صورت زمان‌بندی‌شده انجام می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد مرحله دوم اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی از فردا، سه‌شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴، برای خانوارهای مشمول آغاز می‌شود. این طرح با هدف حمایت از اقشار کم‌درآمد و کمک به تنظیم بازار کالاهای اساسی در دستور کار قرار گرفته است.

بر اساس اطلاعیه این وزارتخانه، زمان‌بندی دسترسی به اعتبار کالابرگ به شرح زیر است:

دهک‌های اول تا سوم: از ۱۵ بهمن
دهک‌های چهارم تا هفتم: از ۲۰ بهمن
سایر خانوارها: از ۲۵ بهمن
وزارت کار تأکید کرده است که اعتبار تخصیص‌یافته در صورت عدم استفاده کامل در ماه جاری، به ماه‌های بعد منتقل می‌شود و مشمولان می‌توانند خریدهای خود را در چند نوبت انجام دهند. همچنین هیچ محدودیتی در انتخاب برند یا مقدار کالاهای مشمول وجود ندارد.

اقلام اساسی مشمول طرح کالابرگ شامل مرغ، تخم‌مرغ، گوشت قرمز، حبوبات، قند و شکر، روغن، ماکارونی، برنج، شیر، ماست و پنیر کم‌چرب است. در صورتی که مبلغ خرید از سقف اعتبار فراتر رود، پرداخت مابه‌التفاوت بر عهده خریدار خواهد بود.

این وزارتخانه اعلام کرده تمامی یارانه‌بگیران فعلی، حذف‌شدگان یک سال اخیر، بازنشستگان و کارمندان به‌صورت خودکار مشمول طرح هستند و نیازی به ثبت‌نام یا مراجعه به سامانه جدید ندارند.

همچنین به شهروندان هشدار داده شده است که تنها به پیامک‌های ارسالی از سرشماره رسمی V.Refah اعتماد کنند و از کلیک روی لینک‌های ناشناس و جعلی خودداری کنند.

در صورت مشاهده تخلف فروشگاهی، شهروندان می‌توانند شکایت خود را از طریق اپلیکیشن «شمیم» یا سامانه zrm.mcls.gov.ir ثبت کنند. وزارت کار اعلام کرده در صورت احراز تخلف، ظرف ۲۴ ساعت دستگاه کارت‌خوان فروشگاه متخلف قطع و پرونده به تعزیرات حکومتی ارجاع خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top