تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/11/20 - 00:35
کد خبر: 552863

کاظمی:

۱۱۰ هزار نیرو طی سال گذشته در وزارت آموزش و پرورش جذب شدند

 ۱۱۰ هزار نیرو طی سال گذشته در وزارت آموزش و پرورش جذب شدند

وزیر آموزش و پرورش گفت: سال گذشته بیش از ۱۱۰ هزار نفر در این وزارتخانه جذب شدند و برای امسال نیز مجوز استخدام ۸۵ هزار نیرو اخذ شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، علیرضا کاظمی شامگاه یکشنبه در دیدار با جمعی از فرهنگیان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: مأموریت‌های امروز آموزش و پرورش فراتر از وظایف سنتی این وزارتخانه است و در سفرهای بعدی نیز دیدارهای بیشتری با فرهنگیان استان انجام خواهد شد.

وی با اشاره به مشکلات ساختاری آموزش و پرورش گفت: این وزارتخانه به دلیل حجم بالای نیروی انسانی تحت پوشش، شرایطی متفاوت از سایر دستگاه‌ها دارد و همواره با دو چالش اصلی یعنی تأمین نیرو برای آغاز سال تحصیلی و مسائل معیشتی فرهنگیان روبه‌رو بوده است.

کاظمی افزود: در دو سال اخیر فضای مطلوبی در وزارتخانه ایجاد شده و رئیس دولت چهاردهم شخصاً پیگیر مسائل فرهنگیان است.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: علاوه بر جذب نیرو، سه هزار دانشجوی نخبه نیز در دانشگاه فرهنگیان پذیرش شدند.

وی با تأکید بر پیگیری جدی مسائل معیشتی فرهنگیان گفت: برای نخستین‌بار در تاریخ آموزش و پرورش، حدود ۷۰ هزار میلیارد تومان پاداش در دو نوبت به فرهنگیان پرداخت شد و پاداش بازنشستگان نیز تا شهریور ۱۴۰۳ تسویه شده است.

کاظمی خاطرنشان کرد: آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی در حال تصویب است و تاکنون رتبه‌بندی ۳۰ هزار فرهنگی انجام شده و مابقی تا پایان سال تکمیل خواهد شد که نیازمند هشت هزار میلیارد تومان اعتبار است.

وی افزود: بودجه رفاهی فرهنگیان دو برابر شده و تلاش داریم این رقم تا چهار برابر افزایش یابد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ضرورت توجه به مسکن فرهنگیان و عدالت آموزشی گفت: مدارس باید در دو دسته دولتی و غیردولتی ساماندهی شوند و دانش‌آموزان استثنایی نیز در کنار دانش‌آموزان عادی قرار گیرند تا از یکدیگر بیاموزند.

کاظمی در پایان تأکید کرد: تحول در ساختار آموزش و پرورش نیازمند قانون و برنامه‌ریزی دقیق است و همه تغییرات باید در سطح مدارس محقق شود. مدیران مدارس باید توانایی جذب نیرو، مدیریت منابع و اجرای برنامه‌های آموزشی را داشته باشند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تصاویر ماندگار از نقش زنان در پیروزی انقلاب
عیدی کارکنان دولت ۱۰ میلیون تومان شد
تشکیل ستاد بررسی حوادث دی‌ ماه به دستور رئیس‌جمهور
۱۱۰ هزار نیرو طی سال گذشته در وزارت آموزش و پرورش جذب شدند
۸۰۰ مدرسه تهران در کمتر از یک ماه به پنل خورشیدی مجهز شدند
قیمت نجومی بلیت بازی استقلال و الحسین
کدام داروهای درمان ناباروری تحت پوشش بیمه است؟
سازمان نظام پرستاری پیگیر وضعیت پرستاران آسیب دیده است
سواد رسانه‌ای؛ ضرورتی برای دانش‌آموزان امروز
نقش ویتامین D در کنترل پیش‌دیابت در زنان
پرسش‌های محرمانه در سامانه ایران فویا پاسخ داده نمی‌شود
وقتی قاچاق با پرداخت مالیات «قانونی‌نما» می‌شود
وزارت بهداشت در مقابل سیاست‌های افزایش ظرفیت، مانع تراشی می کند
مردم علیه توحش
۲۹.۵ همت برای تجهیزات و فناوری‌های نوین کلاس‌های درس تخصیص یافت
کلاس‌های درس مدارس دولتی به فناوری روز مجهز می‌شود
پیام تبریک رئیس AFC بابت قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران در آسیا
علت حریق بازارچه جنت‌آباد اعلام شد
وزارت بهداشت مانع افزایش ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی است
منابعی برای تامین اتوبوس‌های مورد نیاز پایتخت تخصیص یافته است
مردم اجازه غلبه اقلیت ذینفع پهلوی بر اکثریت انقلابی را نمی‌دهند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top