تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/11/26 - 03:24
کد خبر: 553119

تأکید استاندار تهران بر تغییر رویکرد مقابله با اعتیاد

استاندار تهران می‌گوید برنامه‌های مقابله با اعتیاد در این استان باید از جمع‌آوری صرف معتادان متجاهر عبور کرده و بر توانمندسازی، مهارت آموزی و ایجاد اشتغال متمرکز شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ محمد صادق معتمدیان، استاندار تهران، در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اعلام کرد محور اصلی سیاست‌های جدید مقابله با اعتیاد باید بر توانمندسازی افراد و فراهم‌کردن زمینه بازگشت پایدار آنان به جامعه استوار باشد.

او با اشاره به ضرورت هدفمند شدن روند جمع‌آوری معتادان متجاهر گفت: این اقدامات با همکاری دستگاه‌های مختلف ادامه دارد، اما اثربخشی آن زمانی افزایش می‌یابد که برنامه‌های بازتوانی و آموزش‌های مهارتی به‌صورت جدی دنبال شود.

معتمدیان تأکید کرد: نتایج فعالیت کمیته‌های تخصصی باید به شکل منسجم جمع‌بندی و برای تصمیم‌گیری نهایی به شورای استان ارائه شود تا سیاست‌ها با انسجام بیشتری اجرا شوند.

به گفته او، مبارزه با مواد مخدر باید در اولویت کاری همه دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد و مدیران حضور فعال‌تری در این حوزه داشته باشند.

استاندار تهران همچنین خواستار بررسی دقیق آمار بازگشت معتادان پس از خروج از مراکز نگهداری شد و گفت: آموزش حرفه‌ای و ایجاد فرصت اشتغال، مهم‌ترین عامل موفقیت برنامه‌های بازپروری محسوب می‌شود.

او در بخش دیگری از سخنانش بر شناسایی خانواده‌های در معرض آسیب اجتماعی تأکید کرد و افزود: حمایت از این خانواده‌ها باید با همکاری نهادهای تخصصی، سازمان‌های اجتماعی و ظرفیت‌های محلی از جمله مساجد انجام شود.

معتمدیان همچنین ایجاد یک سامانه جامع اطلاعاتی میان دادسراها، زندان‌ها و مراکز نگهداری را ضروری دانست و گفت: دسترسی به آمار دقیق و یکپارچه، پیش‌نیاز تصمیم‌گیری مؤثر در حوزه مقابله با اعتیاد است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایجاد فضای بی‌نظمی و بروز تنش‌های احتمالی در محیط دانشگاه، پیامد مستقیمِ سیاست‌های تجملی و عدم برخورد قاطع با جریان‌های انحرافی است
تصاویری از آیت الله سید مجتبی خامنه ای دو سال پیش که به عیادت مجروحان پیجری در بیمارستان های تهران رفتند
رفع موانع تولید و ساماندهی تجارت؛ محورهای قانون جدید کشاورزی
جنگ اقتصادی نیازمند ستاد مشترک و دیپلماسی فعال است
 دویست شب قدرت‌نمایی «ما»
فیلم | جنگ با ایران، وضعیت ذخایر نفت آمریکا را به شرایط بحرانی رسانده است
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top