تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/11/29 - 23:28
کد خبر: 553280

ایجاد یک صندوق مشترک بین وزارتخانه‌های فرهنگی کشور

ایجاد یک صندوق مشترک بین وزارتخانه‌های فرهنگی کشور

وزیر فرهنگ با اشاره به هم‌افزایی بین‌ بخشی نهادهای فرهنگی، پیشنهاد کرد «صندوق مشترک بین وزارتخانه‌های فرهنگی» برای هدایت و پشتیبانی طرح‌های مشترک از سطح مدیران میانی تاتصویب وزرا ایجاد شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ عباس صالحی روز چهارشنبه در نشست مشترک وزرای فرهنگی دولت چهاردهم که با هدف هماهنگی سیاست‌ها و تقویت همکاری‌های بین‌دستگاهی برگزار شد، افزود: این صندوق می‌تواند با سازوکاری مشخص و هدفمند، طرح‌های مشترک را از سطح مدیران میانی تا تصویب وزرا هدایت و پشتیبانی کند.

وی با اشاره به اینکه محدودیت منابع مالی ایجاب می‌کند تمرکز بر اتصال و هم‌افزایی داشته‌ها باشد، نه خلق ساختارهای موازی، تأکید کرد: این صندوق می‌تواند اجرای پروژه‌های فرابخشی را تسهیل کرده و اثربخشی اقدامات فرهنگی را افزایش دهد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر ضرورت هم‌افزایی بین‌ وزارتی، کدگذاری بودجه‌ها حول محورهای هویتی و کار مشترک در اجرای طرح‌های ملی، افزود: مقطع زمانی تدوین بودجه سال آینده وزارتخانه‌ها «فرصتی مناسب برای هم‌راستاسازی برنامه‌ها» است.

صالحی اظهار کرد: با کدگذاری برنامه‌های مشترک در حوزه‌هایی مانند ایران‌دوستی، امید و نشاط اجتماعی، فرهنگ و علم، می‌توان نقاط تقاطع فعالیت‌ها را شناسایی و از ظرفیت‌های مکمل دستگاه‌ها بهره‌برداری کرد.

وی نقش مدیران میانی و معاونان را در عملیاتی شدن مصوبات کلیدی دانست و خواستار تعامل مستمر میان دبیرخانه‌های دستگاه‌ها شد تا تصمیم‌ها به نتایج ملموس اجرایی تبدیل شوند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه ایران‌دوستی و امید اجتماعی طی سال گذشته، از دستگاه‌ها خواست گزارش عملکرد خود را ارائه دهند تا این مسیر در برنامه‌ریزی سال آینده با انسجام بیشتری دنبال شود.

نشست وزرای فرهنگی دولت چهارهم با حضور وزیران آموزش و پرورش، میراث فرهنگی و گردشگری، فرهنگ و ارشاد اسلامی و ورزش و جوانان، امروز و با هدف هماهنگی سیاست‌ها و تقویت همکاری‌های بین‌دستگاهی و با تأکید بر هم‌افزایی ساختاری، بودجه‌ریزی هدفمند و تمرکز بر محورهای هویتی و در جهت افزایش اثربخشی سیاست‌های فرهنگی کشور به میزبانی وزارت آموزش و پرورش در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران
سرپرست جدید منطقه ۳ شهرداری کرمانشاه معرفی شد
مطالبات رهبر انقلاب از دستگاه امنیتی در مواجهه با وقایع دی ماه چه بود؟
ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شوراهای روستا
یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه و بازداشت ۶ جوان سوری
ساعت کار دستگاه‌های دولتی در ماه مبارک رمضان ابلاغ شد
پرواز بهای نفت خام در بازارهای جهانی
تجلیل آیت‌الله جنتی از موضع‌گیری شجاعانه مقام معظم رهبری
ایجاد یک صندوق مشترک بین وزارتخانه‌های فرهنگی کشور
شب اول ماه رمضان چه اعمالی دارد؟/ماه خدا از راه رسید
پزشکیان: آمریکا دلش برای دموکراسی نسوخته؛ به هر قیمتی سر خم نمی‌کنیم
اروپا به دنبال استقلال نظامی از آمریکا
فصل پاسخگویی
رسوایی در قلب قدرت
پنجشنبه ۳۰ بهمن ماه، اول ماه رمضان است
تشییع پیکر زنده‌یاد عنایت الله بخشی +عکس
تفسیر آیه‌ای که امروز در کتیبه حسینیه امام خمینی نقش بسته بود
وزیر نفت ایران با وزیر انرژی روسیه دیدار و گفت‌وگو کرد
تقدیر مجلس از حضور عظیم مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
پزشکیان وارد مشهد مقدس شد
دیدار وزیر انرژی روسیه با دبیر شورای عالی امنیت ملی +عکس
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top