به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ یادداشت از مهدی بلوکات/// جماعتی که سال ها از عقلانیت و گفتگو دم میزد و ادعای آزادی بیان و تحمل مخالف داشت، حالا در دانشگاه چاقو به دست می گیرد، سنگ پراکنی میکند و رکیک ترین حرف ها را به زبان می آورد.
واقعا چه کسی باید از ساحت مقدس علم و دانش و دانشگاه در مقابل این اقلیت خشونت طلب و بی منطق دفاع کند؟
تصور اینکه تسامح و مدارا با این جماعت، موجب تخلیه هیجانات جوانانه ایشان شده و آرامش را به دانشگاه بر می گرداند، خیالی باطل است.
برخورد قانونی از طریق ابزارهای انضباطی داخل دانشگاه، تنها راه مواجهه با اقلیت خشونت طلب است که اگر صورت نگیرد، دیری نخواهد گذشت که آتش فتنهای دیگر به دست ایشان به خیابان ها سرازیر خواهد شد و مردم مظلوم و کشور را گرفتار خواهد کرد.
در هر حال و فارغ از اینکه دیگران به وظایف خود عمل می کنند یا نه، دانشجویان وطندوست و انقلابی باید هوشیار باشند و اجازه میدان داری به خشونت طلبان ندهند و از کیان علم و دانش صیانت و پاسداری کنند و نگذارند صحن پاک و مقدس دانشگاه، به الفاظ رکیک و رفتارهای خشن آلوده گردد.



