تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/12/05 - 02:32
کد خبر: 553493

ملوان از عزیزی و خلیل‌زاده به کمیته انضباطی شکایت کرد

ملوان از عزیزی و خلیل‌زاده به کمیته انضباطی شکایت کرد

باشگاه فوتبال ملوان بندرانزلی در پی اتفاقات دیدار برابر تراکتور، با طرح شکایتی رسمی علیه خداداد عزیزی و شجاع خلیل زاده به کمیته انضباطی شکایت کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ باشگاه ملوان بندرانزلی در پی اتفاقات تأسف‌بار رخ‌داده در دیدار اخیر مقابل تراکتور، شکایت رسمی خود را علیه خداداد عزیزی به دلیل استفاده از الفاظ توهین‌آمیز به سمت سرمربی و اعضای تیم ملوان، به‌ویژه توهین نژادپرستانه به اهالی خطه شمال، و علیه شجاع خلیل‌زاده به دلیل انجام حرکت توهین‌آمیز و خلاف شئون حرفه‌ای، به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تقدیم کرده است.

بر اساس مستندات موجود، توهین صورت‌گرفته از سوی آقای خداداد عزیزی واجد ابعاد نژادپرستانه بوده و این موضوع در گزارش نیروهای امنیتی حاضر در ورزشگاه نیز منعکس شده است. همچنین تصاویر و فیلم مربوط به حرکت توهین‌آمیز آقای شجاع خلیل‌زاده به‌طور کامل ثبت و ضمیمه پرونده شده است.

باشگاه ملوان ضمن محکوم کردن هرگونه رفتار توهین‌آمیز صورت‌گرفته در ورزشگاه، تأکید می‌کند مبارزه با رفتارهای نژادپرستانه و حرکات خلاف شأن فوتبال، به‌ویژه از سوی ارکان یک باشگاه، یک مسئولیت اخلاقی و قانونی است. سکوت در برابر چنین رفتارهایی به معنای عادی‌سازی بی‌اخلاقی در فوتبال خواهد بود؛ اتفاقی که پیش از این نیز از سوی افراد مذکور مسبوق به سابقه بوده و مماشات با چنین رفتارهایی دیگر جایز نیست.

هواداران فوتبال شایسته احترام‌اند و هیچ فردی، فارغ از نام یا جایگاه، حق اهانت به کرامت آنان یا خدشه‌دار کردن فضای حرفه‌ای مسابقات را ندارد.

باشگاه ملوان ضمن احترام به باشگاه تراکتور و اهالی خطه آذربایجانِ ایران عزیز ، این پرونده را تا صدور رأی نهایی و برخورد قاطع با متخلفان، از طریق ارکان قضایی فدراسیون فوتبال با جدیت دنبال خواهد کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top