تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/12/06 - 10:01
کد خبر: 553542

وزیر علوم درباره نحوه برخورد با اخلالگران دانشگاه، عنوان کرد؛

خشونت و فحاشی خلاف مقررات و عرف آکادمیک است

خشونت و فحاشی خلاف مقررات و عرف آکادمیک است

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه هیچ فردی در محیط دانشگاه اجازه آشوب پیدا نخواهد کرد، گفت: کسی که پرچم آتش بزند، مسلماً با نمادهای ملی و مشترک همه ایرانیان مقابله کرده و به هیچ عنوان قابل بخشش و قابل گذشت نیست و با وی برخورد می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حسین سیمایی صرّاف در رابطه با محور نشست امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، گفت: نمایندگان بر اساس وظایف ذاتی خودشان و به طور خاص، پیگیر اقدامات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه های کشور در حوادث اخیر کشور بودند؛ بنابراین گزارشی ارائه شد که بر اساس آن باید از ۷ دی تا ۲ اسفند ماه یک مقطع محسوب شود و از ۲ اسفند تا امروز نیز مقطع دیگری تلقی شود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این رابطه، اظهار کرد: علیرغم اینکه دانشگاه، محور همه جنبش‌های اعتراضی در ایران از سال ۳۲ تاکنون بوده، خوشبختانه این نهاد با شناخت، شعور و بلوغ کافی ملحق به جریان آشوب و سلطنت طلب نشد؛ به طوری که تحصیلات تکمیلی، آزمایشگاه‌ها و کتابخانه‌ها در این ایام دایر بود و همچنین امتحانات و کنکور نیز برگزار شد.

وی افزود: همچنین در این ایام جشنواره‌های چند هزار نفری برگزار شد که همه این موارد به خوبی و در آرامش و امنیت صورت گرفت؛ از روز شنبه و همزمان با آغاز ترم جدید در دانشگاه‌ها، تعدادی از دانشجویان که اگر آنها را با کل دانشجویان مقایسه کنید، زیاد نیستند، در برخی از دانشگاه‌ها تجمع کردند.

سیمایی صرّاف تصریح کرد: ما هم بارها گفته ایم که اعتراض حق مسلم هر شهروند ایرانی بوده و قانون اساسی نیز این امر را به رسمیت شناخته است؛ اما مسلماً دو مولفه خشونت و توهین و فحاشی در دانشگاه قابل قبول نیست و این دو خط قرمز در دانشگاه محسوب می‌شوند. این موضوعات جدا از اینکه مقررات عمومی هستند، عرف آکادمیک نیز محسوب می شود، بنابراین اگر کسی از این دو اصل تخطی کند، قطعاً با اقدامات انضباطی مواجه خواهد شد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: کسی که پرچم آتش بزند، مسلماً با نمادهای ملی و مشترک همه ایرانیان مقابله کرده و به هیچ عنوان قابل بخشش و قابل گذشت نیست و با وی برخورد می‌شود؛ همچنین کسانی که احیانا دست به رفتارهایی خارج از عرف آکادمیک زده باشند، ابزارهای انضباطی و شوراهای انضباطی وجود دارد که با قاطعیت برخورد می‌کند و قطعاً کسی در محیط دانشگاه اجازه آشوب پیدا نخواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: تاکید می‌کنم، هم اکنون چند هزار کلاس کارشناسی در دانشگاه‌های کشور دایر است و استادان و دانشجویان بسیاری هم به ما معترض هستند زیرا چنین نحوه کنشگری که تعدادی از دانشجویان در سطح دانشگاه دارند، مُخل فضای آموزش، پژوهش و تحقیقات در دانشگاه شده و ما باید به خواست بحق و درست استادان و دانشجویانمان پاسخ دهیم، لذا با آشوبگر برخورد قاطع خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مدرک ICDL چه کاربردی دارد؟ راهنمای جامع
پنج اشتباه مهلک در انتخاب تخت خواب که آرامش شما را می‌بلعد
دانلود آهنگ شهرام ناظری همه جان و تنم وطنم
وقتی همسر رئیس منطقه آزاد کیش، بلندگوی آشوب می‌شود
فیلم | دادستان کل کشور: حتما با برهم زنندگان امنیت دانشگاه‌ها برخورد قانونی می‌شود
آداپتور آیفون چند وات است؟
ارزان ترین شهرهای فرانسه که می توان برای تحصیل و زندگی انتخاب کرد
پیش بینی آینده قیمت نقره
طراحی سایت با وردپرس بهتر است یا سایت اختصاصی؟
تحلیل احاله در ماده ۴۱۹ قانون آیین دادرسی کیفری
کارت دانشجویی مصونیت قضایی نمی‌آورد
خشونت و فحاشی خلاف مقررات و عرف آکادمیک است
تجمع ۵ اسفند دانشگاه الزهرا(س) / جمهوری اسلامی ایران وطن ماست
راهبرد چند بُعدی ایران و سردرگمی واشنگتن
حمله پادوهای رسانه‌ای دشمن به امنیت روانی جامعه
بیانیه سازمان جوانان جبهه پایداری پیرامون آشوب اخیر دانشگاه‌ها
تجمع ۵ اسفند دانشگاه شهید بهشتی/ امروز جبهه حق و باطل مشخص است
تجمع ۵ اسفند دانشگاه تهران/ دانشجوی باغیرت، حامی دین و ملت
خداحافظی با ریال در سال ۱۴۰۹
بیانیه دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره صیانت از حرمت دانشگاه
دانشگاه خوارزمی تا پایان اسفند ۱۴۰۴ مجازی شد
بیانیه دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره صیانت از حرمت دانشگاه
دانشگاه خوارزمی تا پایان اسفند ۱۴۰۴ مجازی شد
محدودیت جدید دانشجویان خواجه نصیر برای جلوگیری از تنش در دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر از گردهمایی‌های دانشجویی با هر گرایش حمایت می‌کند
مماشات با دانشجونمای خشونت‌طلب؛ نسخه‌ای که جواب نمی‌دهد
نتایج نهایی تکمیل ظرفیت کاردانی فنی حرفه‌ای ۱۴۰۴ اعلام شد
ارسال پیامک ممنوع‌الورود شدن به تعدادی از دانشجویان شریف
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
تسهیلات رفاهی دستیاران پزشکی در ۱۴۰۵
انتخاب واحد تکمیلی در دانشگاه آزاد آغاز شد
وزارت علوم مجاز بودن غیبت دانشجویان تا پایان سال جاری را تکذیب کرد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top