تاریخ انتشار: جمعه 1404/12/08 - 11:53
کد خبر: 553636

رئیس کمیته خانواده کمیسیون فرهنگی مجلس خبر داد؛

کاهش صف انتظار وام‌های ازدواج و فرزندآوری به ۳ ماه در سال آینده

کاهش صف انتظار وام‌های ازدواج و فرزندآوری به ۳ ماه در سال آینده

امیرحسین بانکی‌پور با اشاره به موافقت مجمع تشخیص مصلحت نظام با سقف ۴۷۰ همتی مصوب مجلس برای تسهیلات ازدواج و فرزندآوری، گفت: با این حساب تمام کسانی که امسال در صف این وام‌ها بودند، در ماه‌های ابتدایی سال آینده وام خود را دریافت خواهند کرد و متقاضیان سال آینده این تسهیلات هم با سرعت بیشتری نسبت به امسال وام خود را دریافت می‌کنند، تا جایی که در آخر سال صف ۳ ماهه خواهیم داشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ امیرحسین بانکی‌پور، نماینده مردم اصفهان و رئیس کمیته خانواده، جمعیت و زنان کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، از کاهش قابل توجه صف‌های وام ازدواج و فرزندآوری در سال آینده با مصوبه مجلس خبر داد و گفت: یکی از دغدغه‌هایی که خانواده‌های ایرانی در سال جاری داشتند، طولانی شدن صف وام‌های ازدواج و فرزندآوری بود. متاسفانه این صف‌ها در سال جاری آنقدر طولانی شد که بعضاً افراد از گرفتن وام ناامید می‌شدند؛ دلیل این طولانی شدن هم این بود که بانک مرکزی در سال گذشته سقف تسهیلات برای وام ازدواج و فرزندآوری را ۲۷۰ همت تعیین کرده بود؛ اما امسال مجلس پیگیری کرد و توانست تا ۷۰ درصد سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را برای سال آینده بالا ببرد و آن را به ۴۷۰ هزار همت رساند.

رئیس کمیته خانواده، جمعیت و زنان کمیسیون فرهنگی مجلس با ابراز خرسندی از موافقت مجمع تشخیص مصلحت نظام با عدد مصوب مجلس؛ اضافه کرد: با موافقت هیات عالی نظارت بر مجمع تشخیص مصلحت نظام با این عدد می‌توان این نوید را به همه متقاضیان وام ازدواج و فرزندآوری داد که تمام کسانی که امسال در صف این وام‌ها بودند، در ماه‌های ابتدایی سال آینده وام ازدواج و فرزندآوری خود را دریافت خواهند کرد.

بانکی‌پور افزود: آن دسته از متقاضیانی که سال آینده ازدواج می‌کنند و دارای فرزند می‌شوند و متقاضی این تسهیلات هستند، هم به تدریج و با سرعت بیشتری نسبت به امسال وام خود را دریافت می‌کنند و این صف‌ها آرام آرام کوتاه می‌شود، تا جایی که در آخر سال صف ۳ ماهه خواهیم داشت که نسبت به قبل معقول و قابل تحمل است. البته امیدواریم کار به نحوی انجام شود که حتی همین ۳ ماه انتظار را هم نداشته باشیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top