تاریخ انتشار: شنبه 1404/12/16 - 14:02
کد خبر: 553940

تداوم روند عادی تامین گوشت در کشور

تداوم روند عادی تامین گوشت در کشور

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور ضمن تاکید بر تداوم روند عادی تامین گوشت در کشور و فعال بودن کشتارگاه‌های دام و طیور، از تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی در سراسر کشور خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  به نقل از سازمان دامپزشکی کشور، سیدسعید حسینی، معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور درباره وضعیت واردات و تامین گوشت در کشور اظهار کرد: در روزهای ابتدایی برخی استان‌های مرزی و بنادر با برخی مشکلات جزیی مواجه بودند که در سه تا چهار روز اخیر شرایط بهبود یافته و روند ترخیص در وضعیت مناسبی قرار دارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر مشکل قابل توجهی در ترخیص گوشت یا نهاده‌های دامی وجود ندارد و مواردی که منجر به باقی ماندن کالا در بنادر یا توقف ترخیص شود مشاهده نشده است.

معاون سازمان دامپزشکی افزود: در روزهای اخیر نیز محموله‌هایی از گوشت وارداتی ترخیص شده و در کنار آن، در حوزه آبزیان نیز صادرات انجام شده است.

فعالیت کشتارگاه‌ها و تأمین گوشت

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور درباره وضعیت تامین گوشت در کشور گفت: بررسی‌های میدانی نیز نشان می‌دهد کشتارگاه‌های دام و طیور در کشور فعال هستند و روند فعالیت آنها به‌صورت عادی ادامه دارد.

وی افزود: به‌تازگی بازدیدی میدانی از میدان بهمن تهران که یکی از مهم‌ترین مراکز بارانداز و توزیع محصولات پروتئینی در پایتخت محسوب می‌شود انجام شد و بررسی‌ها نشان داد کشتارگاه‌ها به‌صورت معمول هر روز در حال فعالیت هستند و در حوزه تامین گوشت مشکلی مشاهده نمی‌شود.

تشدید نظارت‌های بهداشتی در کشور

حسینی با تاکید بر اهمیت نظارت‌های بهداشتی در تامین فرآورده‌های پروتئینی گفت: در کنار موضوع تأمین کالا، مهم‌ترین مسئولیت سازمان دامپزشکی نظارت‌های بهداشتی است تا فرآورده‌های دامی مطابق با شاخص‌ها و استانداردهای بهداشتی به دست مصرف‌کنندگان برسد و مشکلی برای سلامت جامعه ایجاد نشود.

وی ادامه داد: در حال حاضر طرح ویژه تشدید نظارت‌های بهداشتی برای ایام نوروز و ماه رمضان در حال اجرا است؛ این طرح از ۲۹ بهمن آغاز شده و تا ۱۳ فروردین ادامه خواهد داشت.

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور افزود: در قالب این طرح، اکیپ‌های ثابت و سیار دامپزشکی در سراسر کشور فعال شده‌اند و نظارت‌ها بر کشتارگاه‌ها، مراکز عرضه و همچنین فرآیندهای ترخیص کالا تشدید شده است.

ادامه فعالیت دامپزشکی در شرایط خاص

این مسئول دولتی همچنین گفت: با وجود شرایط خاص و اعلام تعطیلی ادارات دولتی در برخی روزها، ادارات دامپزشکی در سراسر کشور همچنان فعال بوده‌اند.

وی یادآور شد: همکاران ما در بخش‌های مختلف از جمله کشتارگاه‌ها، نظارت‌های بهداشتی و ترخیص کالا به‌صورت حضوری و همچنین در قالب شیفت‌های آنکال فعالیت داشته‌اند تا در روند نظارت و تأمین کالا هیچ خللی ایجاد نشود.

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور در پایان تاکید کرد: نظارت‌های بهداشتی با دقت در حال انجام است و تلاش می‌کنیم این روند با قوت بیشتری ادامه یابد تا سلامت فرآورده‌های دامی و امنیت غذایی مصرف‌کنندگان تضمین شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نرم‌افزار و دوره خارجی بدون کارت بین‌المللی؛ راهنمای دانشجوهایی که سر پرداخت گیر کرده‌اند
بهترین مراکز خرید لوازم ورزشی در تهران؛ از بورس تجهیزات ورزشی تا فروشگاه‌های معتبر
واکنش به خبر توهین استاد دانشگاه علامه
واکنش به خبر توهین استاد دانشگاه علامه
امکان استفاده از تعرفه‌های سنتی در صورت بروز مشکل در زیرساخت انتخابات
گام راهبردی تهران برای مهار ناترازی در زمستان
«نتانیاهو عقلش را از دست داده است»
اتمام حجت با واشنگتن بر سر حمله به تأسیسات هسته‌ای
انگلیس نخستین آزمایشگاه جلوگیری از پاندمی با هوش مصنوعی را می سازد
برنامه بازی‌های امروز لیگ برتر + جدول
برای قهرمانی در ریاض می‌جنگیم؛ هند تنها رقیب کبدی بانوان ایران نیست
نویدکیا: بعید است تیم ایرانی دیگری راهی جام باشگاه‌های جهان شود
حملات سعودی به یمن شماری شهید و زخمی برجای گذاشت
هشدار پاکستان به اتباعش درباره خطرات سفر به خاورمیانه
یحیی سریع: ۷ عملیات مهم توسط نیروهای مسلح یمن در عمق عربستان انجام شد
رئیس قوه قضاییه با رهبر معظم انقلاب دیدار کرد
تیم فوتبال تراکتور عازم دبی می‌شود
پزشکیان: عملکرد رانندگان در جنگ ۴۰روزه جلوه‌ای از تعهد ملی بود
اردوغان خواستار اصلاح ساختار شورای امنیت سازمان ملل شد
هزار نفر در تظاهرات امروز فرانسه بازداشت شدند
اذعان رسانه صهیونیستی به همکاری ریاض و تل‌آویو در جنگ یمن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top