تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/12/18 - 20:14
کد خبر: 554091

حملات دشمن به تهران عمدتاً متوجه مناطق مسکونی و بیمارستان‌ها بود

حملات دشمن به تهران عمدتاً متوجه مناطق مسکونی و بیمارستان‌ها بود

استاندار تهران در گفتگو با شبکه الجزیره قطر گفت:حملات دشمن به تهران عمدتاً متوجه مناطق مسکونی و بیمارستان‌ها بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران در گفتگویی بین المللی با شبکه الجزیره قطر، با اشاره به دهمین روز از حملات هوایی متمرکز آمریکایی-اسرائیلی علیه ایران اظهار داشت: در طول این ۱۰ روز، تحرکات گسترده‌ای علیه اهداف غیرنظامی در جمهوری اسلامی وجود داشته است. با وجود ادعاهایی در مورد هدف قرار دادن مراکز نظامی، بخش عمده این حملات به مناطق مسکونی، مراکز درمانی و بهداشتی و مدارس مختلف وارد شده که منجر به شهادت تعداد زیادی از دانش‌آموزان بی‌گناه شده است.

وی در پاسخ به سوالی درباره هدف قرار گرفتن مخازن سوخت تصریح کرد: اقدامی که رژیم صهیونیستی و آمریکا با هدف قرار دادن زیرساخت‌های تامین سوخت که برای مردم و حمل و نقل عمومی شهروندان است و هیچ استفاده نظامی ندارد، انجام دادند. این انبارها در مناطق مسکونی تهران واقع شده‌اند و خساراتی به محیط زیست در این منطقه وارد شده و وضعیتی از آلودگی و دود در اطراف تهران ایجاد کرده است که برای بزرگسالان، کودکان و بیماران مضر بود.

استاندار تهران با اشاره به محاسبات اشتباه آمریکا و رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد: یک کشور بزرگ و قدیمی که ثابت کرده در شرایط سخت و در مواقع تعرض خارجی، جامعه به طور کلی شامل شیعه و سنی و اقوام مختلف از کردها و ترک‌ها و عرب‌ها، همه برای حفظ حاکمیت کشور تلاش می‌کنند.

معتمدیان با تأکید بر آمادگی نهادهای مختلف برای مدیریت شرایط افزود: با وجود حملات جبانه‌ای که مناطق مسکونی و مراکز درمانی را هدف قرار داده بود، بر اساس آمادگی‌هایی که از قبل در نهادهای مختلف داشتیم، توانستیم شرایط زندگی را برای شهروندان در مناطق مختلف به ویژه در تهران فراهم کنیم .

وی در بخش دیگری از این گفتگو به تحولات سیاسی کشور اشاره کرد و گفت: در چند ساعت گذشته، انعکاس رسیدن و اعتماد و اعلام نام رهبر جدید بر اساس قانون اساسی کشور آغاز شده و بر اساس ماده ۱۱۱، شورای رهبری موقت تشکیل شده است. شورای خبرگان نیز وظیفه خود را در چارچوب دموکراتیک کامل آغاز کرد و از سوی این شورا، رهبر انتخاب شد.

استاندار تهران با اشاره به استقبال مردم از انتخاب جدید افزود: در لحظه اعلام حضور آیت‌الله، شاهد حمایت مسئولین و مردم بودیم. مردم عزیز در تهران ساعت سه بعد از ظهر در میدان انقلاب تهران تجمع کردند و وفاداری خود را به رهبر انقلاب اعلام داشتند .

وی در پایان با تأکید بر ثبات در استان تهران خاطرنشان کرد: مجموعه مدیریت استان تهران با هماهنگی کامل نهادهای مختلف، به صورت شبانه‌روزی در خدمت مردم هستند و آرامش و ثبات در پایتخت برقرار است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top