تاریخ انتشار: جمعه 1404/12/22 - 15:10
کد خبر: 554202

بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی جهرم در بیعت رهبر معظم انقلاب؛

از داغ فراق تا حماسه امتداد

از داغ فراق تا حماسه امتداد

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی جهرم با صدور بیانیه‌ای ضمن گرامیداشت یاد رهبر شهید انقلاب، بر ضرورت حفظ وحدت ملی و تداوم مسیر انقلاب تأکید کرد و بیعت خود را با آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای اعلام داشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی جهرم در بیانیه‌ای به مناسبت بیعت با رهبر جدید انقلاب اسلامی، بر تداوم راه رهبر شهید و ضرورت حفظ وحدت ملی در شرایط حساس کنونی تأکید کرد. در این بیانیه با اشاره به نقش تاریخی رهبری در تقویت اقتدار و استقلال کشور، از ملت و نخبگان دانشگاهی خواسته شده است با اتکا به علم، بصیرت و جهاد تبیین، پاسدار آرمان‌های انقلاب باشند و در مسیر تحقق تمدن نوین اسلامی گام بردارند. همچنین این تشکل دانشجویی بیعت قاطع خود را با آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای اعلام کرده و بر استمرار راه شهدا و انقلاب تا رسیدن به افق‌های پیروزی تأکید کرده است.

متن کامل این بیانیه را در ادامه می‌خوانید:

مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تبْدِیلًا» (سوره احزاب، آیه (۲۳)

از میان مؤمنان مردانی اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند؛ برخی از آنان به شهادت رسیدند و برخی از آنها در همین انتظارند و هرگز عقیده خود را تبدیل نکردند.

در این روزهای خطیر که عطر شهادت رهبر فرزانه و بصیرمان در فضای میهن پیچیده است. هرچند با قلبی اندوهگین اما با اراده ای استوار باید راوی امتداد یک مسیر باشکوه باشیم رهبر شهید ما تنها یک فقیه وارسته نبود؛ او معمار اقتدار ایران در عصر جدید و تجلی ناب مکتب امام (ره) بود که با هندسه ی دقیق عقلانیت و معنویت استقلال را در برابر کینه توزیهای نظام سلطه معنا کرد و به تعبیر سردار دلها، حقیقتاً خیمه گاه استوار امت بود.

امروز خون پاک او گواه در برابر دروغ پردازی رسانه هایی است که سالها کوشیدند تصویر این رهبر مردمی را وارونه جلوه دهند؛ دشمنانی که چون تاب تحمل قامت برافراشتهی ملت ایران را نداشتند، خباثت خود را در جنگ شناختی عیان کردند اما در این پیچ حساس تاریخی و در میانه ی این نبرد پاسخ ما دانشگاهیان و آحاد ملت بیدار ایران تنها یک کلمه است: «وحدت». بی تردید در این بزنگاه سرنوشت ساز هر صدایی که بذر دو قطبی سازی و شقاق بپاشد خنجری بر پیکره ی انسجام ملی و خیانتی نابخشودنی به آرمانهای انقلاب است. ملت ما نشان داده که در دفاع از استقلال خویش پیکری واحد و تسلیم ناپذیر است. آنچه در این روزهای پرالتهاب چشم جهانیان را خیره ساخت و مایه ی آرامش قلوب مؤمنین شد، تلالو عقلانیت ژرف و ساختار مستحکم جمهوری اسلامی ایران بود. فرآیند متین قانون مدار و مستحکم انتخاب رهبر جدید توسط مجلس خبرگان به دور از هیجانات مقطعی و بر مدار حکمت و حجت شرعی ثابت کرد که سفینه ی انقلاب حتی در مواجهه با سخت ترین طوفانها لنگرگاه ثبات و اقتدار است.

اکنون ما در پیشگاه تاریخ پیمان میبندیم که راه و اندیشه ی رهبر شهیدمان را چونان انگیزه ای جوشان در کالبد دانشگاه زنده نگاه داریم و برای برافراشتن بنای تمدن نوین اسلامی از هیچ تلاشی فروگذار نکنیم ما با قلبی سرشار از امید و بصیرت بیعت قاطع خود را با رهبر برگزیده ی امت، آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه ای اعلام میداریم و عهد میبندیم که با تکیه بر سلاح علم و جهاد تبیین، پاسداران صادق حریم انقلاب بمانیم تا این پرچم پرافتخار به دست صاحب اصلی اش برسد.

ای ملت غیور ایران پیمان ما با راه روشن شهیدان نه یک احساس گذرا که عهدی است مبتنی بر آگاهی تا پای جان

«فرمانده رفت اما مکتب و مسیرش پابرجاست و ما رهروان بیدار این راهیم تا افق پیروزی.»

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
این زن در سخت‌ترین روزهای شیعه چه نقشی داشت؟
زن در اختلاف همسر با خانواده‌اش باید چه کند؟
انفجارهای جدید در درعا همزمان با پرواز جنگنده‌های اسرائیلی
عراقچی: کشورهای منطقه مراقب باشند جنگ جدیدی شکل نگیرد
سرطان سینه کشندگی کمتری دارد
انفجار دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز
«اعظم طالقانی» الگویی الهام‌بخش از کارآفرینی اجتماعی زنان
یمن: حملات عربستان به اهداف غیرنظامی با پاسخ دردناک مواجه می‌شود
ادعای مقام آمریکایی: برای مذاکره به سوی ایران دست دراز کرده‌ایم!
آخرین مدال کشتی ایران به رنگ برنز
همزمان آماده دفاع و دیپلماسی هستیم
عراقچی به ترکمنستان می‌رود
رده‌بندی نهایی کشتی آزاد جهان مشخص شد/ ایران با دو پله سقوط سوم شد
نکونام: هیچ همکاری با تراکتور صورت نمی‌گیرد
عزیزی: برای پاسخ به دشمن هیچ محدودیتی نداریم
مخبر: بازدارندگی بدون مرز؛ جغرافیای پاسخ ایران تغییر کرده است
بازیکن سابق تیم ملی فوتبال ایران درگذشت
کاپیتان آبادانی در حمله آمریکا به یک کشتی در خلیج فارس به شهادت رسید
تاکید روسای جمهور مصر و عراق بر ضرورت مهار تنش در منطقه
محکومیت حمله هوایی سعودی‌ها به دانشگاه الحدیده
ایستگاه مترو حرم حضرت عبدالعظیم در اوایل زمستان به بهره‌برداری می‌رسد
امکان ویرایش معدل و سهمیه در آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی فراهم شد
بازگرداندن توانمندی های مغز آسیب دیده با امواج صوتی
کلیداولیه آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی۱۴۰۵ منتشر شد؛ اعلام زمان اعتراض
تسهیلات جدید برای قبولی‌های ارشد و دکتری؛ امکان شروع تحصیل از ترم بعد
تهیه سند ملی نقشه راه فناوری‌های دریایی به دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر سپرده شد
کسب ۳ مدال و ۱۵ رتبه زیر ۱۰، حاصل تلاش دانشجویان «امیرکبیر» در المپیاد علمی دانشجویی
بازگشت رشته سیاست‌گذاری عمومی به دفترچه آزمون دکتری
راهنمای انتخاب بهترین پلتفرم برگزاری کلاس آنلاین؛ امکانات، مزایا و ویژگی‌های یک سامانه آموزشی استاندارد
هزینه کلاس خصوصی زبان انگلیسی  در سال ۱۴۰۵ چقدر بود؟
تفکیک مسیر ارتقای اساتید علوم انسانی از رشته‌های مهندسی و کشاورزی
رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر برضرورت حفظ حرمت محیط دانشگاه تاکید کرد
مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۶ تا ۱۵ آبان تمدید شد
مولاژ چیست و چرا در آموزش پرستاری و پزشکی اهمیت دارد؟
مهلت ثبت نام اسکان دانشجویان ارشد دانشگاه تهران امشب به پایان می‌رسد
افزایش وام ازدواج دانشجویان به ۱۰۰ میلیون تومان / وام فرزندآوری به ۶۰ میلیون تومان برای فرزند اول
امروز آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری۱۴۰۶ ؛ ثبت‌نام ۸۰ هزار نفر
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top