تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/12/26 - 01:59
کد خبر: 554291

نامه سرگشاده صنوف‌ به هنرمندان جهان؛

وظیفه هنرمند تنها نظاره نیست!

وظیفه هنرمند تنها نظاره نیست!

نهادهای صنفی سینماگران، موسیقی‌دانان و هنرمندان تئاتر ایران به هنرمندان جهان نامه‌ای سرگشاده درباره شرایط امروز ایران نوشتند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ خانه های سینما، تئاتر و موسیقی ایران به نمایندگی از سینماگران، اهالی تئاتر و موسیقیدانان ایرانی در نامه ای سرگشاده خطاب به هنرمندان سراسر جهان از آنها دعوت کردند تا به هر وسلیه ای به حمله مشترک آمریکا و اسرائیل در حمله به ایران اعتراض کنند.

در این‌ نامه سرگشاده آمده است:

«هنرمندان، اندیشمندان، دانشمندان و صلح طلبان جهان

در آستانه هزاره جدید برخی آینده پژوهان خوش بینانه پیش بینی می کردند که انسان خردمند با اجتناب از راه اندازی جنگ در هزاره جدید خوشبخت‌تر خواهد شد. اما خبر بد آن است که هرچه میل به صلح، آرامش و گفتگوی تمدن‌ها در میان مردم خردمند فزون‌تر شده، تمایل به جنگ طلبی برای به دست آوردن منافع و منابع جدید در امپراتوریِ شّر، جهان را در لبه پرتگاه قرار داده است.

اگر امپراتوری‌ها در جهان باستان تلاش می‌کردند بصورت سیاسی- نظامی بر تعداد قابل توجهی از ملت‌های گوناگون، در سرزمین های جداگانه و با هویت های فرهنگی متفاوت استیلا یابند، امروز امپراتوری شّر به ده، بیست، یا سی ملت در جهان هم بسنده نمی کند. او همه جهان را می خواهد؛
از آمریکای لاتین تا گرینلند، از سواحل غزه تا سرزمین باستانی ایران، اولین تمدنی که نظام دولت داری را به جهان آموخت. تمدنی که نخستین اعلامیه جهانی حقوق بشر را تدوین کرد و احترام به انسان را آموخت.

امروز اما جنگی ناخواسته و بی هیچ دستاویز حقوقی و قانونی توسط آمریکا و رژیم صهیونی بر ملت ایران تحمیل شده و هم چنان ادامه دارد. در این جنگ نظامی که با احاطه و تسلط بر فضای مجازیِ جهانی تکمیل شده بدون در نظر گرفتن تمام کنوانسیون های بین‌المللی، مدرسه، بیمارستان، اماکن تاریخی و فرهنگی هدف نظامی بازتعریف می‌شود و هر جنایتی با بهانه «ضربه به نظام» توجیه می‌شود.

کودکانی که با هزار امید صبح روز ۲۸ فوریه به مدرسه رفتند و دیگر بازنگشتند آیا حداقل بخش کوچکی از «بشریت» نبودند؟ تعریفمان از «جنایت» چیست؟!

ما جامعه فرهنگی- هنری ایران در میانه این آشوب و دوگانه‌ جنایت و کتمان با بهتی عمیق نظاره‌گرِ سکوت جهانی هستیم!

جنگی که امپراتوری شّر علیه ملت ایران به راه انداخته آخرین جنگ او نخواهد بود. اگر آنها به فرض محال موفق شوند کشور ما را از پای درآورند بی‌درنگ سراغ هدف‌های بعدی خواهند رفت.

اگر شما امروز برای دفاع از مظلوم اقدامی نکنید، فردا بسیار دیر خواهد بود.»

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هدف گذاری ۳۳ هزار تولد در «چشم‌روشنی» شهرداری تهران
اولویت کاخ الیزه باید شنیدن مطالبات دانش آموزان باشد
آمریکایی‌ها زلنسکی را یک گدای مزاحم می‌دانند
روند کلی بازار همچنان نزولی است
دستیابی به عمق فناوری انتقال جنین
آماده‌باش ارتش رژیم صهیونیستی؛ مرخصی نظامیان لغو شد
رهبر شهید و دغدغه‌ای به نام کتابخوانی
ویژگی‌های دوربین مداربسته سیم کارت خور؛ ۹ قابلیت کاربردی و مهم
مزایای لباس دوبنده در کارگاه های آموزشی
آسانسور روم‌لس یا MRL چیست؟ ۷ مزیت مهم و قیمت آن
بوشکرفت در ایران؛ معرفی ایندراکمپ، محسن پورمحمد و چاقوی تخصصی طبیعتگردی
راهنمای خرید و قیمت آپارتمان‌های سنددار در محله البرز و انقلاب پرند
از خوابگاه‌های ناآماده تا ابهام در سرنوشت ۸ هکتار زمین دانشگاهی
به شما جوانان غیور و همه جوانان قهرمان میهن تبریک می‌ گویم؛ دل ملت بزرگ ایران را شاد کردید
پرونده تخلفات دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنان بلاتکلیف است
فضاسازی و نصب پارچه نوشت در دانشکده‌های دانشگاه گیلان+عکس
اپل نمایشگر هوشمندی می‌سازد که با شنیدن صدای شما ۳۶۰ درجه می‌چرخد!
کشتی آزاد ایران هم مثل فرنگی در آمریکا قهرمان جهان شد
ممنوعیت حجاب در مدارس آذربایجان را تحمل نکنید/از حقوق دینی دختران مسلمان آذربایجان دفاع کنید
دستیابی به عمق فناوری انتقال جنین؛ رقابت با آمریکا در تجهیزات ناباروری
اعتراضات سراسری «نه به پادشاه» علیه منفور آمریکایی/ ۷ میلیون نفر در ۳۳۰۰ تجمع
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top