تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/12/27 - 15:51
کد خبر: 554430

موج ۶۲ عملیات وعده‌صادق۴ با رمز مبارک یا علی بن موسی الرضا (ع)

موج ۶۲ عملیات وعده‌صادق۴ با رمز مبارک یا علی بن موسی الرضا (ع)

در موج ۶۲ وعده صادق ۴، مراکزی در عکا، حیفا، تل آویو، بئر السبع، پس از فروپاشی سامانه های پدافندی رژیم صهیونیستی و آمریکا بدون روشن شدن آژیرهای اخطار با موشک‌های قدرتمند منهدم شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، روابط عمومی سپاه اعلام کرد: سلسله عملیات‌های قدرتمند نیروهای مسلح درچند ساعت اخیر با موج ۶۲ عملیات وعده‌صادق۴ با رمز مبارک یا علی بن موسی الرضا علیه السلام و با تقدیم به شهدایی که بر دستان ملت قدرشناس ایران در حال تشییع می‌باشند، باهدف گیری کلیه پایگاه‌های آمریکا در منطقه و نقاط تجمع نظامیان و مراکز پشتیبانی رزم صهیونیست ها با موشک‌های قدر چند کلاهکه، خیبرشکن، عماد و حاج قاسم تکمیل شد.

در موج ۶۲، مراکزی در عکا، حیفا، تل آویو، بئر السبع، پس از فروپاشی سامانه های پدافندی فوق پیشرفته رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار بدون روشن شدن آژیرهای اخطار با موشک‌های قدرتمند منهدم شدند.

کلیه پایگاه‌های آمریکایی در منطقه برای سومین بار متوالی در علی السالم، ویکتوریا، الخَرج، العُدید، العُدَیری، الظَفره، الازرق، ناوگان پنجم دریایی و عریفجان با موشک‌های قدرتمند و چند کلاهکه و پهپادهای دقیق انهدامی شخم زده شدند.

حضور پرشکوه و حیرت انگیز ملت ایران در عرصه‌های اجتماعی و عمومی به ویژه در شب چهارشنبه پایانی سال دشمنان را عصبانی، مستاصل و دیوانه ساخته است و دشمن در یک مثلث اسنجام ملی ایرانیان، قدرت عظیم موشکی و پهپادی و حمایت افکار عمومی جهان از ایرانیان زندانی و اسیر شده است.

ترور کور تعدادی از بسیجیان خللی بر دریای عظیم و میلیونی بسیجیان وارد نمی‌کند و اراده‌ها بر ادامه مسیر جنگ تا پیروزی و تسلیم دشمن بیشتر می‌سازد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیام انتصاب رضایی و فرماندهان
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست یمنی
اعتراض خبرنگاران آمریکایی به «طعمه‌شدن» در پی ترس ترامپ از ایران
شب رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع) در حرم رضوی +عکس
مصمم به افزایش تجارت با پاکستان به ده میلیارد دلار هستیم
دلیل تلاش عربستان برای منصرف کردن ترامپ از حمله به ایران
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اسکان زائران بارگاه منور رضوی در دهه آخر صفر +عکس
عزیزی: مقاومت ایران معادلات دشمن را برهم زد
کشتی حامل تجهیزات نظامی سعودی در باب‌المندب هدف قرار گرفت
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
انفجار شدید در جنوب لبنان؛ اسرائیل بار دیگر آتش‌بس را نقض کرد
سخنگوی ارتش یمن: مواضع و انبارهای تسلیحاتی عربستان را هدف قرار دادیم
رفع منع حضور خداداد عزیزی در بازی نخست تراکتور
دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار میزبان نخبگان جهان
آغاز رسمی جذب محققان «پسادکتری فناوری»
برج فناوری؛ زیرساختی برای اتصال اکوسیستم واکسن ایران به جهان
هشدار لیبی در خصوص توقف فعالیت پالایشگاه زاویه
نگاهی به نگاره «شهید» محمود فرشچیان
خودکشی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در آمریکا
گفتگوی تلفنی وزرای دفاع ایران و مالزی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top