تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/12/27 - 23:49
کد خبر: 554458

علی خضریان؛

جنگ زیرساخت‌ها و آزمون تاب‌آوری

جنگ زیرساخت‌ها و آزمون تاب‌آوری

هر چقدر جنگ جلوتر می‌رود، زمان به نفع ایران و به صورت تصاعدی به ضرر دشمن در جریان است و شکست راهبردی آمریکا و رژیم صهیونی بیشتر عیان می‌گردد. و ایران برای تغییر نظم امنیتی منطقه از طریق نابودی منابع تولید تهدید و تحمیل اهداف مدنظر به دشمن، گام به گام به پیش می‌رود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» یادداشت از علی خضریان*/// حمله آمریکا و رژیم صهیونی به تأسیسات انرژی پارس جنوبی ایران، ضمن اینکه حکایت از ناکامی دشمنان در تحقق اهداف راهبردی خود در جنگ دارد، موجب عمل متقابل جمهوری اسلامی ایران طبق هشدارهای داده شده، خواهد شد؛ و ایران منافع دشمن در سطح منطقه و رژیم صهیونسیتی را هدف قرار خواهد داد.

پاسخ ایران و تعیین محل‌های پاسخ، نه از روی احساسات بلکه حساب شده خواهد بود و خواهید دید که دشمنان در جنگ زیرساخت‌ها نیز تاب‌آوری کمتری نسبت به ایران خواهند داشت و همانطور که نتوانستند با تجاوز به ایران، آثار بسته شدن تنگه هرمز را مدیریت کنند، نسبت به مدیریت آثار توسعه جنگ زیرساختی نیز دنیا ناتوانی آنها را به تماشا خواهد نشست.

هر کشوری که به ناوگان یا جنگنده‌های آمریکایی و صهیونی خدمات می‌دهد، حتی اگر خودش مستقیماً شلیک نکرده باشد، در فاجعه حمله به عسلویه شریک است و باید تاوان قطره به قطره گاز سوخته ایران را بدهد.

صدور هشدار رسمی سپاه پاسداران برای تخلیه فوری ۵ شاهرگ حیاتی انرژی در کشورهای منطقه نیز در همین چارچوب است و البته تهران در ظاهر اهداف منطقه‌ای را مورد هدف قرار خواهد داد، اما آثار این اهداف را در روزهای آینده می‌توان در سطح جهانی و حامیان فرامنطقه‌ای آمریکا و صهیونیست‌ها به نظاره نشست.

هر چقدر جنگ جلوتر می‌رود، زمان به نفع ایران و به صورت تصاعدی به ضرر دشمن در جریان است و شکست راهبردی آمریکا و رژیم صهیونی بیشتر عیان می‌گردد. و ایران برای تغییر نظم امنیتی منطقه از طریق نابودی منابع تولید تهدید و تحمیل اهداف مدنظر به دشمن، گام به گام به پیش می‌رود.

* عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
اشعار حماسی و رجزخوانی‌های جنابعالی، تداوم‌بخش غُرش موشک‌های رزمندگان اسلام است
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top