تاریخ انتشار: پنجشنبه 1405/01/13 - 14:40
کد خبر: 554910

 بیانیه انجمن اسلامی امیرکبیر،

واکنش انجمن اسلامی امیرکبیر به نامه رئیس دانشگاه تهران

واکنش انجمن اسلامی امیرکبیر به نامه رئیس دانشگاه تهران

بیانیه انجمن اسلامی امیرکبیر درپی نامه رئیس دانشگاه تهران بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بیانیه انجمن اسلامی امیرکبیر درپی نامه رئیس دانشگاه تهران بیانیه‌ای صادر کرد.

متن بیانیه بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
الْمُنَافِقُونَ وَالْمُنَافِقَاتُ بَعْضُهُم مِّن بَعْضٍ یَأْمُرُونَ بِالْمُنکَرِ وَیَنْهَوْنَ عَنِ الْمَعْرُوفِ وَیَقْبِضُونَ أَیْدِیَهُمْ نَسُوا اللَّهَ فَنَسِیَهُمْ إِنَّ الْمُنَافِقِینَ هُمُ الْفَاسِقُونَ
بیانیه انجمن اسلامی امیرکبیر در خصوص مواضع اخیر رئیس بی کفایت دانشگاه تهران و جمعی از رؤسای دانشگاه ها 

امروز به برکت حاکمیت نظام اسلامی و مجاهدت های رزمندگان اسلام در صحنه نبرد، نه تنها جمهوری اسلامی ایران دست بالاتر را در میدان جنگ داشته و هزینه های اقتصادی و نظامی سنگینی بر دشمنان متجاوز تحمیل کرده است،بلکه هیمنه ده ها ساله ابرقدرت های استکباری و جهانخواران عالم به کلی شکسته شده و قوای تحلیلی سران متجاوز کاملا مختل شده و به هذیان گویی در مواضع و سخنان خود روی آورده اند که جلوه آشکار این مسئله را در مصاحبات رئیس دولت آمریکا با خبرگزاری ها مشاهده میکنیم. با گذشت تقریباً یک ماه از جنگ رمضان و تحقیرهای پی در پی سران کفر و استکبار، دیگر در سطح بین المللی نه آبرویی برای این جنایتکاران باقی مانده و نه قدرت های مستقل دنیا برای تهدیدات پوشالی آنان ارزشی قائل میشوند.

بی شک یکی از مهم ترین دلایل، بلکم مهم ترین دلیل این ذلت بین المللی و خوار شدن علنی سران اپستین که بانگ فریاد شادی و سرور آزادگان سرتاسر عالم را به آسمان رسانده است، سیاست و طرح دقیق نیروهای قهرمان مسلح ما مبنی بر گزاره «چشم در برابر چشم» و حتی «سر در برابر چشم» است. سیاستی که همان رهنمود و سخن معروف امام شهید ما که گفته بود «دوران بزن دررو تمام شده است» را یادآوری میکند. در این طرح نظامی جایگاه کشور سربلند ما هم‌رده کشورهایی مانند ویتنام، عراق، لیبی، افغانستان و... که سابقا تحت تعدی و تجاوز همین مستکبران قرار گرفته بودند تعریف نمیشود. بلکه در این طرح هر نوع حمله و ترور نظامی و غیرنظامی و هدف قرار دادن زیرساخت های حیاتی، با پاسخ نظامی عین آن و حتی فراتر از آن جواب داده میشود.

در روزهای اخیر، دشمن متجاوز که خود را در میدان تقابل نظامی مستأصل دیده و نه توانایی ادامه جنگ و تحمل ضربات ایران را داشته و نه برای اندک حیثیت باقی مانده خود قادر به پایان دادن جنگ و برقراری آتش‌بس است، به حمله به زیرساخت ها و مراکز علمی و آموزش عالی ما روی آورده و عده ای از فرزندان مخلص نهاد علم و آینده سازان کشور را به شهادت رسانده است. بدون شک پاسخ چنین جنایت و گستاخی در قبال نهادهای دانشگاهی ما، هدف قرار دادن دانشگاه های کشورهای حاشیه خلیج فارس و مراکز علمی غاصبین صهیونیست و نهادهای آموزشی مرتبط با آمریکا در سرتاسر منطقه می باشد که این مهم در مواضع و بیانیه های رزمندگان غیور نیروهای مسلح نمود پیدا کرده است.

اما در شرایط حساس فعلی و در زمانی که فضای نخبگانی و مراکز دانشگاهی ما مورد تعدی متجاوزین قرار گرفته است و دلاورمردان جبهه اسلام با تهدیدات و عملیات های پی در پی خود در تلاش اند که امنیت نهاد علم و محیط آموزش عالی ما را تأمین و تضمین کنند، عده ای از رؤسای دانشگاه به جلوداری ریاست دانشگاه تهران در اقدامی ذلیلانه و بر خلاف عزت ملی از وزارت علوم درخواست کرده اند که غیورمردان قوای نظامی ما از اقدام تلافی جویانه در قبال این تعدی آشکار به علم و دانش ایران عزیز، خودداری کرده و پایبندی خود به قوانین بین المللی را به جهانیان نشان دهند! به راستی بعد از گذشت این همه سال و تجربه حوادث مختلف چگونه هنوز چنین خیالات باطلی به ذهن افرادی که در جایگاه ریاست دانشگاه‌های مطرح ما هستند، خطور می‌کند؟ چه جریاناتی این تفکرات پوسیده و پیام آوران ذلت را در رأس نهادهای مطرح دانشگاهی قرار داده‌اند؟

آیا آقایان واقعا نمی‌فهمند و متوجه این مسئله نیستند که امروز تنها قانون حقیقی حاکم بر جهان، قانون جنگل می باشد؟ همه این قوانین بین‌المللی که خود ابرقدرت های استکباری آن را تدوین کرده اند، بر روی زمین هیچ کارکردی ندارند و تنها زبان زور و موشک است که میتواند متجاوز را بر سر جای خودش بنشاند. فلذا برای تضمین امنیت محیط دانشگاهی ما، راهی جز تهدید عملیاتی علیه مراکز آموزش عالی کشورهای متخاصم وجود ندارد؛ شاید هم این رؤسای دانشگاهی ما که برآمده از یک جریان خاص هم هستند آگاهانه و عامدانه قصد دارند که روحیه تسلیم طلب و سازش‌گر خود را به هر عرصه ای که دستشان میرسد تعمیم بدهند و جلوی پای نیروهای دلاور مسلح ما سنگ اندازی کنند که این رویکرد هم اسمی جز خیانت در شرایط جنگی ندارد!

به هر روی ما دانشجویان انقلابی دانشگاه امیرکبیر ضمن اعلام برائت کامل از این مواضع خفت‌آور و مخالفت با هرگونه سخنان و نظرات سازش‌کارانه، از وزارت علوم و شخص جناب وزیر درخواست داریم که علاوه بر تجدیدنظر در خصوص جایگاه و مسئولیت این افراد، برخورد مقتضی را با کسانی که با چنین مواضعی، وحدت را در صفوف مقاومت همه جانبه ملت خدشه دار کرده و انسجام درونی قوای جمهوری اسلامی ایران را بر هم می‌زنند، انجام بدهند.

سایه امام خامنه‌ای مستدام باد

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top