تاریخ انتشار: سه شنبه 1405/01/18 - 10:02
کد خبر: 555147

خورسندیان:

بانک مسکن تاکنون ۱۹۳ همت تسهیلات نهضت ملی پرداخت کرده است

بانک مسکن تاکنون ۱۹۳ همت تسهیلات نهضت ملی پرداخت کرده است

مدیرعامل بانک مسکن با اشاره به عملکرد این بانک در سال ۱۴۰۴، بر تداوم حمایت از طرح نهضت ملی مسکن، بهبود شاخص‌های عملیاتی و تقویت انضباط مالی تأکید کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ علی خورسندیان در این باره اظهار کرد: بانک مسکن در مسیر ایفای مأموریت‌های توسعه‌ای خود، طی سال گذشته موفق شده است علاوه بر پشتیبانی از تأمین مالی طرح نهضت ملی مسکن، در برخی شاخص‌های کلیدی عملکردی نیز بهبود قابل‌توجهی را ثبت کند.

‌مدیرعامل بانک مسکن با اشاره به شرایط فعلی شبکه بانکی در جنگ‌ رمضان گفت: علیرغم محدودیت‌های پیش‌آمده و آسیب ۳۰ شعبه بانک مسکن، مدیران و کارکنان این بانک از ابتدای جنگ تحمیلی سوم تلاش کردند تا ضمن حفظ پایداری ارایه خدمات بانکی، پرداخت انواع تسهیلات اعم از تکلیفی و تعهدی و ... با محوریت سهم‌الشرکه‌های نهضت ملی مسکن را نیز به موقع به انجام رسانند.

وی با تاکید بر اعطای بیش از ۹۰ درصد تسهیلات به بخش مسکن و ساختمان توسط بانک مسکن افزود: طی یکسال گذشته شاهد رشد قابل توجهی در تسهیلات دهی به این بخش بوده‌ایم، به نحوی که بر اساس آمار، سهم تسهیلات پرداختی این بانک به پروژه‌های نهضت ملی مسکن از ۱۴۳ همت در پایان سال ۱۴۰۳ به ۱۹۳ همت در پایان سال ۱۴۰۴ رسیده که نشان‌دهنده رشد ۳۵ درصدی آن است.

وی ادامه داد: این افزایش میزان تسهیلات‌دهی در حالی بود که در همان بازه زمانی، میزان ناترازی بانک مسکن با ۳۴ درصد کاهش، از ۱۰۹ همت به ۷۱.۲ همت رسید و روند کاهشی آن کماکان ادامه دارد، چنانکه آخرین گزارشات مالی در ۹ فروردین ۱۴۰۵، گویای تداوم کاهش ناترازی بانک مسکن به ۶۲.۶ همت است.

‌مدیرعامل بانک مسکن با تاکید بر ارتقای انضباط مالی در بانک مسکن و بهبود ترازنامه اظهار کرد: مانده سپرده‌های مشتریان در بانک مسکن در پایان سال ۱۴۰۳، ۲۹۵ همت بود که با برنامه‌ریزی و تلاش‌های صورت گرفته و معرفی محصولات مناسب نیاز بازار، به ۴۶۳ همت در پایان سال ۱۴۰۴ افزایش یافت و رشد ۵۷ درصدی را نشان داد.

وی افزود: این دستاورد، نشانه‌ای از تقویت اعتماد مشتریان و بهبود وضعیت جذب منابع در این بانک است.

‌خورسندیان با تأکید بر اینکه بانک مسکن همچنان اصلی‌ترین بازوی مالی بخش مسکن کشور است، تصریح کرد: تداوم حمایت از طرح‌های ملی، ارتقای کیفیت خدمات بانکی و حرکت به سمت بهبود تراز مالی و سودآوری پایدار، از اولویت‌های جدی بانک مسکن در سال جاری است.

‌وی همچنین با اشاره به اهمیت انضباط مالی و مدیریت بهینه منابع، کاهش فشار بر منابع بانکی و حرکت به سمت تعادل در تراز عملیاتی را از محورهای مهم برنامه‌های بانک در سال جاری برشمرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
یک بدعت خطرناک
فیلم | امروز در دانشگاه علامه چه خبر بود؟
در طول کلّ تاریخ شامات، پس از انبیاء و اوصیاء، رَجُلی به عظمت شهید نصرالله سر بلند نکرد
هشدار درباره سالمندی جمعیت
کاروان ایران دوباره طلایی شد
تنگه هرمز در کنترل کامل ایران است
هنر نباید از واقعیت کودک ایرانی فرار کند / تئاتر کودک فقط «حال خوب» نیست
 دادگاه ویژه روحانیت؛ نیاز به اصلاحات اساسی و شفافیت دارد
ملاک عدالت شما چیست؟!
درس فراموش‌شده نصرالله / وقتی خطوط قرمز یکی‌یکی شکسته شد
پروازهای ایران به چین، روسیه و ترکیه ادامه دارد
درمان بی‌خوابی در کُند شدن روند پیری بیولوژیکی موثر است
پیاده‌روی سریع‌تر یا بیشتر؛ کدامیک خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهند
دو شانس برای المپیک و تصمیم درباره پیاتزا
ارتباط هر ۱۰۰ گرم مصرف اضافی غذاهای آماده با افزایش خطر بیماری‌ها
۸ تفنگدار دریایی آمریکا در حمله موشکی ایران زخمی شدند
برخی مقامات خارجی در دیدار با پزشکیان اظهار شرمساری کرده‌اند
شهادت ۵ نیروی پدافند در تأمین امنیت آیین اربعین حسینی امسال
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
ادعای مقام آمریکایی: ایران نمی‌تواند برنامه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top