تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/01/19 - 16:47
کد خبر: 555226

اولین کشتی پس از آتش‌بس با اجازه ایران از تنگه هرمز عبور کرد

اولین کشتی پس از آتش‌بس با اجازه ایران از تنگه هرمز عبور کرد

در شرایطی که نیروی دریایی ایران هشدار داد که کشتی ها با اخذ مجوز از ایران می‌توانند از تنگه هرمز عبور کنند، اولین کشتی بعد از آتش‌بس از تنگه هرمز عبور کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ داده‌های ناوبری وب‌سایت مارین ترافیک نشان می‌دهد که اولین کشتی پس از ساعت‌ها از اعلام توافق آمریکا و ایران بر سر آتش‌بس مشروط دو هفته‌ای از تنگه هرمز عبور کرده است.

در همین رابطه روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال اعلام کرد که کشتی‌ها در تنگه هرمز از نیروی دریایی ایران هشدار دریافت کرده اند که برای عبور از این تنگه باید مجوز بگیرند.

بر اساس داده‌های ناوبری از پلتفرم‌های ناوبری، کشتی حمل بار «دایتون بیچ» پس از ترک منطقه انتظار بندر عباس ایران، از تنگه هرمز عبور کرد. این کشتی با شماره ثبت (۹۶۱۵۰۵۴) و با پرچم لیبریا، محموله خود را در بندر فجیره امارات تخلیه خواهد کرد.

بررسی سوابق کشتی نشان می دهد که این کشتی توسط شرکتی مستقر در یونان اداره می‌شود، همچنین بررسی سوابق حرکت آن نشان داد که این کشتی از زمان آغاز جنگ افروزی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران تاکنون در منطقه متوقف بوده است.

این کشتی در ۱۹ فوریه گذشته وارد بندر ستره بحرین شده و سپس به منطقه انتظار بندر عباس ایران رفته است، اما با آغاز جنگ در آنجا لنگر انداخته بود.

از سرگیری حرکت بر اساس مجوزهای ایران و داشتن شرایطی از جمله پایبندی به مسیرهای مشخص و کسب هماهنگی قبلی، و رعایت الزامات امنیتی مرتبط با مقصد کشتی‌ها و ماهیت محموله آنها، در چارچوب موقت مرتبط با توافق آتش‌بس صورت می‌گیرد.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در چهلمین روز جنگ آمریکایی صهیونیستی علیه ایران مجبور به پذیرش آتش بس بر اساس شرایط جمهوری اسلامی ایران شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top