تاریخ انتشار: پنجشنبه 1405/01/27 - 04:04
کد خبر: 555582

جام جهانی؛ کاهش نرخ هتل‌ها در پی قیمت بلیت و احساسات ضد آمریکایی

جام جهانی؛ کاهش نرخ هتل‌ها در پی قیمت بلیت و احساسات ضد آمریکایی

هتل‌های آمریکا به دلیل نگرانی از کاهش تقاضا برای جام جهانی ۲۰۲۶ قیمت‌ها را به شدت کاهش داده‌اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فایننشال تایمز؛ نمایندگان صنعت هتلداری اعلام کردند که قیمت هتل‌ها در ایالات متحده برای جام جهانی ۲۰۲۶ در تابستان امسال به شدت کاهش یافته است. این کاهش قیمت به دلیل نگرانی از تقاضای کمتر از حد انتظار برای مسابقات است که ناشی از قیمت بالای بلیت‌ها و احساسات ضد آمریکایی جهانی است.

پیش از این، انجمن هواداران فوتبال اروپا (FSE) قیمت بلیت‌ها را سنگین خوانده و خواستار توقف فوری فروش آنها شده بود. FSE به همراه گروه مصرف‌کنندگان اروپایی شکایتی را علیه فیفا به کمیسیون اروپا به دلیل سوءاستفاده احتمالی از انحصار فروش بلیت ارائه کرد.

مدیران صنعت هتلداری هشدار می‌دهند قیمت بلیت، نگرانی‌های تورمی و احساسات ضد آمریکایی، هواداران فوتبال را مجبور به کاهش برنامه‌های سفر خود می‌کند و به همین دلیل نرخ اتاق‌های هتل برای جام جهانی به شدت کاهش یافته است.

طبق گزارش Lighthouse Intelligence، نرخ اتاق‌های هتل در شهرهای میزبان مسابقات از جمله آتلانتا، دالاس، میامی، فیلادلفیا و سانفرانسیسکو در مقایسه با ابتدای سال تقریباً یک سوم کاهش یافته است. این کاهش نشان‌دهنده تقاضای کمتر از حد انتظار است. یکی از مدیران اجرایی صنعت که با این روزنامه مصاحبه کرده، کاهش تقاضای بین‌المللی را به نارضایتی از سیاست‌های ویزا و مهاجرتی ایالات متحده و همچنین بی‌ثباتی ناشی از وضعیت خاورمیانه نسبت داده است.

فایننشال تایمز به نقل از این مدیر اجرایی نوشت: واضح است که تمایل مردم برای آمدن به ایالات متحده به طور قابل توجهی کاهش یافته است.

پیش از این نیز، نزدیک به ۱۷ هزار هوادار پس از درخواست تحریم این مسابقات به دلیل سیاست‌های ایالات متحده بلیت‌های جام جهانی خود را یک شبه لغو کرده بودند.

جام جهانی فیفا ۲۰۲۶ برای اولین بار با ۴۸ تیم برگزار خواهد شد و اولین دوره‌ای است که در سه کشور ایالات متحده، مکزیک و کانادا میزبانی می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top