تاریخ انتشار: یکشنبه 1405/01/30 - 02:28
کد خبر: 555685

تعلیق فعالیت یونیسف در نوار غزه

تعلیق فعالیت یونیسف در نوار غزه

صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد که فعالیت‌های خود را در نوار غزه پس از هدف قرار گرفتن رانندگان کامیون آب‌رسان این سازمان توسط رژیم صهیونیستی به حالت تعلیق درآورده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد که در پی شهادت رانندگان دو کامیون حامل آب وابسته به این نهاد در نوار غزه، فعالیت‌های خود را در محل حادثه به حالت تعلیق درآورده است.

یونیسف امروز شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که این حادثه بامداد جمعه رخ داده و طی آن، نظامیان اشغالگر اسرائیلی رانندگان دو کامیون را در حالی هدف قرار دادند که مشغول انتقال عادی آب در نقطه توزیع واقع در خیابان المنصوره شهر غزه بودند؛ عملیاتی که بدون هیچگونه تغییر در مسیر حرکت یا تدابیر معمول انجام می‌شد.

این سازمان بین المللی با ابراز خشم شدید نسبت به این حمله، تاکید کرد که ایستگاه توزیع آب در منطقه المنصوره در حال حاضر تنها مرکز فعال برای تأمین آب تانکرها از خط لوله میکوروت است؛ خطی که بخش‌هایی از شهر غزه را تغذیه می‌کند.

یونیسف همچنین اعلام کرد به پیمانکاران خود دستور داده است تا زمان بهبود شرایط امنیتی، فعالیت‌ها در محل هدف قرار گرفته را متوقف کنند؛ اقدامی که می‌تواند روند دسترسی ساکنان به آب آشامیدنی را با اختلال جدی مواجه سازد.

این نهاد بین‌المللی از مقامات رژیم اشغالگر خواست تا تحقیقات فوری درباره این حادثه انجام داده و عاملان آن را به‌ طور کامل مورد بازخواست قرار دهند.

یونیسف در پایان بر ضرورت حفاظت از کارکنان حوزه‌های بشردوستانه و عدم هدف‌گیری زیرساخت‌های غیرنظامی، به‌ ویژه تأسیسات حیاتی آب تاکید کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top