تاریخ انتشار: یکشنبه 1405/01/30 - 12:25
کد خبر: 555692

کارشناسان علوم آزمایشگاهی معطل یک امضا+ نامه

کارشناسان علوم آزمایشگاهی معطل یک امضا+ نامه

کارشناسان علوم آزمایشگاهی، همچنان معطل امضای معاون حقوقی وزارت بهداشت هستند تا بتوانند عضو خانواده بزرگ سازمان نظام پزشکی شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رشته علوم آزمایشگاهی بالینی یکی از شاخه‌های علوم پزشکی و در دسته رشته‌های پیراپزشکی یا پاراکلینیک است. وظیفه اصلی این رشته تشخیص و پایش بیماری‌های مختلف است. این وظیفه مهم بر عهده کارشناسان علوم آزمایشگاهی است که با جمعیت حدود ۵۴ هزار نفر، اسکلت اصلی آزمایشگاه‌های تشخیص طبی را تشکیل می‌دهند.

این افراد برای عضویت در سازمان نظام پزشکی، سختی های زیادی کشیده اند و توانسته اند کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، سازمان نظام پزشکی و حتی معاونت درمان وزارت بهداشت را با خود همراه سازند؛ اما معاونت حقوقی و پارلمانی وزارت بهداشت، زیر بار نمی رود.

کارشناسان علوم آزمایشگاهی از سال‌ها قبل جهت تحقق این مطالبه اقدام کرده و موفق به اخذ چندین رأی قطعی از دادگاه‌های تجدید نظر در شهرهای مختلف شده اند. این مطالبه که دارای پشتوانه قانونی، حقوقی، قضائی و همینطور دارای تائیدیه از آزمایشگاه مرجع وزارت بهداشت و مصوبه مورخ ۱۴/‏۱۱/‏۱۴۰۳‬ کمیسیون بهداشت و درمان مجلس است، متأسفانه تا کنون اجرایی نشده است.

حالا در آستانه روز آزمایشگاهیان(۳۰ فروردین)، انتظار می رفت درخواست قانونی آنها از سوی معاون حقوقی وزارت بهداشت مورد توجه قرار گیرد و این افراد هم وارد خانواده بزرگ سازمان نظام پزشکی شوند؛ اما تاکنون چنین نشده است.

کارشناسان علوم آزمایشگاهی معطل یک امضا+ نامه

کارشناسان علوم آزمایشگاهی حاضر شده‌اند با کارشناسان دفتر حقوقی وزارت بهداشت مناظره داشته باشند تا اثبات کنند حق آنها قانونی است.

این در حالی است که همه ارکان وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی معطل نامه معاونت حقوقی وزارت بهداشت شده اند. درخواستی که بارها رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، تذکر داده اما عمل نمی‌کنند.

کارشناسان علوم آزمایشگاهی معطل یک امضا+ نامه

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مخالفت قاطع چین با تحریم‌های آمریکایی مرتبط با ایران
حمله رژیم صهیونیستی به اطراف دمشق و جنوب سوریه
مراسم تشییع ۴ شهید شهرستان دیر روز جمعه برگزار می شود
شمارش معکوس برای پایان خاموشی‌ها
سهامداران عدالت بخوانند / سود سهام عدالت واریز نمی شود
تغییر نگرش دانشجویان جوان آمریکا نسبت به اسرائیل
زاکانی: کشور ظرفیت‌های متعددی برای حل مشکلات مردم دارد
سپاه: آمریکا درباره «پرونده سیاه» حمله به عروسی‌ها پاسخگو باشد
طحان‌نظیف: قانون اساسی از مبارزه در برابر مستکبرین حمایت می‌کند
سرلشکر وحیدی: خون پاک شهدای مظلوم کوهستک بی‌حساب نخواهد ماند
حکم ساعدی‌نیا تأیید شد؛ ۱۲ سال حبس و مصادره همه اموال
اژه‌ای: موضوع اصلی اجلاس بریکس مسائل مرتبط با تجارت جهانی است
تسهیل تأمین مالی دانش‌بنیان‌ها در اینوتکس ۲۰۲۶
فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تولید یک میلیارد فوت مکعب گاز
فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تولید یک میلیارد فوت مکعب گاز
بانک مرکزی: بانک‌های اخلالگر در بازار ارز و طلا جریمه شدند
زمان امتحانات ترم تابستان ۱۵ دانشگاه سراسری اعلام شد
برگزاری آزمون‌های دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی پزشکی باحضور ۵ هزار نفر
نتایج مرحله اول سی‌ویکمین المپیاد علمی دانشجویی کشور اعلام شد
امشب آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون ارشد ۱۴۰۵؛ فرصت تمدید نمی‌شود
«اگر صلح نشود تهدید شدیدتر خواهد شد» تسلیم‌ طلبی و گرای ضعف به دشمن است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top