تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/02/02 - 15:03
کد خبر: 555876

عارف: تیم مذاکره‌کننده باشجاعت و تدبیر از منافع ملی دفاع می‌کند

عارف: تیم مذاکره‌کننده باشجاعت و تدبیر از منافع ملی دفاع می‌کند

معاون اول رئیس‌جمهوری با قدردانی از تیم مذاکره‌کننده ایران، تأکید کرد: این تیم باشجاعت و تدبیر در حال دفاع از منافع ملی است و لازم است همه بخش‌ها از آن حمایت کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمدرضا عارف در نشست ستاد تنظیم بازار با اشاره به نام‌گذاری دولت چهاردهم به‌عنوان «دولت دفاع و سازندگی»، گفت: از ابتدای فعالیت این دولت، کشور با سه مقطع جنگی و امنیتی مواجه بوده است؛ جنگ ۱۲ روزه،  کودتای طراحی‌شده دشمن در دی‌ماه و جنگ ۴۰ روزه.

وی نقش مردم را در مواجهه با این حوادث تعیین‌کنده توصیف کرد و افزود: حضور مردم در تمامی این صحنه‌ها، عامل اصلی عبور کشور از بحران‌ها بود و امروز همین حضور در خیابان‌ها، در کنار رزمندگان، پشتوانه‌ای قوی برای مذاکرات است.

عارف با یادآوری هزینه‌های تحمیل‌شده به ایران، تصریح کرد: باوجود این فشارها و از دست‌دادن برخی شخصیت‌های برجسته از جمله سیدالشهدای انقلاب و امام شهیدمان، ایران همچنان باقدرت ایستاده چراکه ظرفیت کشور برای مقاومت و سازندگی بسیار بالاست.

معاون اول رئیس‌جمهوری همچنین با قدردانی از تیم مذاکره‌کننده ایران، تأکید کرد: این تیم باشجاعت و تدبیر در حال دفاع از منافع ملی است و لازم است همه بخش‌ها از آن حمایت کنند.

وی با اشاره به رفتارهای متناقض طرف‌های مقابل در مذاکرات، اظهار کرد: مواضع آنان کودکانه و متغیر است؛ در شرایط فشار با التماس به‌دنبال آتش‌بس و مذاکره هستند، اما پس از آن رویکردی لجوجانه اتخاذ می‌کنند.

عارف با تأکید بر اینکه ایران دستاوردهایش به‌ویژه در حوزه تنگه هرمز را حفظ خواهد کرد، یادآور شد: مدیریت و نظارت بر این تنگه باید در اختیار جمهوری اسلامی ایران باشد. در چنین شرایطی، دیگر نیازی به انتظار برای رفع تحریم‌ها از سوی دشمنان نیست و تحریم‌ها عملاً بی‌اثر خواهد شد.

معاون اول رئیس‌جمهوری از رویکردهای راهبردی رئیس‌ دولت قدردانی کرد و گفت: این نگاه موجب تقویت وفاق، وحدت و انسجام ملی شده و همراهی مردم با نظام و رزمندگان را به‌دنبال داشته است.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنانش از اقدامات مجموعه دولت، استانداران، اعضای ستاد تنظیم بازار، کارشناسان، بازاریان و اصناف در تأمین کالاهای اساسی و مدیریت بازار قدردانی کرد و گفت: این هماهنگی و انسجام، الگوی موفقی از مدیریت در شرایط جنگی ایجاد کرده است.

در جلسه ستاد تنظیم بازار، برنامه پیشنهادی وزارت جهاد کشاورزی برای تکمیل ذخایر راهبردی کشور با تأمین منابع ارزی و ریالی لازم، باهدف اطمینان از وفور کالا در شش‌ماهه نخست سال جاری به تصویب رسید.

همچنین بسته حمایتی از صنایع آسیب‌دیده در جنگ تحمیلی تصویب و وزارت امور اقتصادی و دارایی مکلف شد نسبت به تعیین تکلیف و پرداخت بدهی ارزی دولت به واردکنندگان بخش خصوصی اقدام کند.

در ادامه نشست، باتوجه به اهمیت رصد بازار، سازمان تعزیرات حکومتی و سایر دستگاه‌های نظارتی مکلف شدند نظارت دقیق‌تری بر قیمت‌ها، خدمات و روند تولید و تأمین کالا اعمال کنند.

در پایان نشست، آخرین وضعیت ذخایر کالاهای اساسی بررسی و تصمیمات لازم برای حفظ ثبات بازار، استمرار تأمین کالا، توزیع مناسب و تشدید نظارت‌ها اتخاذ و برای اجرا به دستگاه‌های مرتبط ابلاغ شد.

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top