تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/02/07 - 21:29
کد خبر: 556075

استقبال مردم چین از کتاب خاطرات رهبر شهید انقلاب

استقبال مردم چین از کتاب خاطرات رهبر شهید انقلاب

انتشار ترجمه چینی کتاب «خون دلی که لعل شد» در سکوهای انتشار چین با استقبال گسترده مخاطبان مواجه شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بر خلاف جبهه جنگ در وسعت بی‌انتهای نبرد نرم کنش‌ها همیشه آن واکنش‌های مرسوم و قابل پیش‌بینی نیستند. همان‌طور که بر اساس نظرسنجی‌ها بعد از حادثه ۱۱ سپتامبر در سال ۲۰۰۱ فروش قرآن و علاقه‌مندی برای شناخت بی‌واسطه اسلام به سرعت افزایش یافت و بیشترین تمرکز ناشران غربی صرف تجدید چاپ‌های مکرر از این کتاب آسمانی شد در قبال حمله نهم حوت آمریکایی‌- صهیونی به خاک ایران و بدنبال آن شهادت مقتدرانه قائد امت نیز در همین راستا انگیزه‌ عمومی برای شناخت شخصیت آیت‌الله خامنه‌ای و گرایش‌ها برای فهم درستی از انقلاب اسلامی در شرق آسیا بیش از پیش گزارش می‌شود.

جمهوری خلق چین به عنوان پرجمعیت‌ترین کشور جهان همسو با تعاملات راهبردی و تاریخی خود با ایران در حوزه‌های علمی، فرهنگی و هنری نیز برنامه‌های مناسبتی و بلندمدتی را پیگیری می‌کند که انتشار ترجمه چینی کتاب «خون دلی که لعل شد» پس از شهادت عالی‌ترین مقام اجرایی کشور در جریان جنگ رمضان از جمله آن‌ها است.

کتاب «خون دلی که لعل شد» به همت رایزنی فرهنگی کشورمان در چین با ترجمه چی ون دنگ، استاد دانشگاه مطالعات بین‌المللی پکن همزمان با سی‌اُمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب پکن رونمایی و به بازار نشر چین عرضه شد.

افزون بر نسخه چاپی این اثر ۳۵۹ صفحه‌ای به تازگی نسخه دیجیتالی آن نیز روی سکوهای انتشار برخط کشور چین در اختیار علاقمندان قرار گرفت که با استقبال گسترده مخاطبان همراه شده است.

انتشار بخش‌هایی از اثر در قالب خاطرات، یادداشت‌ها و زندگی‌نامه بی‌آلایش رهبر شهید انقلاب اسلامی در شبکه‌های اجتماعی چین حکایت از این اقبال و علاقه‌مندی در سپهر رایانه‌ای چین دارد.

کتاب «خون دلی که لعل شد» حاوی خاطرات حضرت آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای از زندان‌ها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی است. این کتاب ترجمه‌ی فارسی کتاب «إنّ مع الصّبر نصراً» است که پیش از این به زبان عربی در بیروت منتشر و توسط سیّد حسن نصرالله معرّفی شد.‌

آنچه کتاب خون دلی که لعل شد را از کتاب‌های مشابه متمایز میکند، بیان حکمت‌ها، درس‌ها و عبرت‌هایی است که به فراخور بحث‌ها بیان شده و هر کدام از آنها می‌تواند چراغ راهی برای آشنایی مخاطب کتاب بویژه جوانان عزیز با فجایع رژیم منحوس پهلوی و همچنین سختی‌ها، مرارتها و رنج‌های مبارزان و در مقابل پایمردی‌ها، مقاومتها، خلوص و ایمان انقلابیون باشد. زندگینامه خودنوشتِ معظّمٌ‌له، تصاویر مرتبط، و نمایه‌های مختلف از دیگر بخش‌های این کتاب است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top