تاریخ انتشار: یکشنبه 1405/02/20 - 12:14
کد خبر: 556531

تاج:

ما مهمان فیفا هستیم نه آمریکا

ما مهمان فیفا هستیم نه آمریکا

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: ما ۱۰ شرط برای حضور در جام جهانی تعیین کرده‌ایم و در تلاش هستیم تا با خطوط هوایی ایران از ترکیه مستقیما راهی آمریکا شویم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مهدی تاج در رابطه با اتفاقاتی که برای او در کشور کانادا رخ داد اظهار داشت: نگران جام جهانی هستم. وقتی در کانادا به این شکل با ما برخورد می کنند اگر جدی نگیریم در آمریکا ممکن است بدتر از این برخوردی که در کانادا با ما انجام دادند اتفاق بیفتد. ۱۰ روز است که از کانادا برگشته‌ایم ولی هنوز چمدان‌هایمان را نفرستاده‌اند، نمی دانم سرنوشت چمدان‌های ما چه شده است.

رئیس فدراسیون فوتبال ایران از ارائه ۱۰ بند به فیفا برای حضور تیم ملی در جام جهانی خبر داد و گفت این موارد با هدف تضمین حقوق، امنیت و شرایط برابر کاروان ایران تدوین شده است.

او افزود: یکی از مهم‌ترین موضوعات، صدور ویزا برای همه اعضای تیم بدون هیچ‌گونه استثناست و باید تمامی افراد به‌صورت یکسان اجازه ورود داشته باشند. او تأکید کرد: برخی صحبت‌ها درباره عدم صدور ویزا برای بعضی افراد مطرح شده بود اما ما مهمان کشور میزبان نیستیم، ما میهمان فیفا هستیم و فیفا باید این موضوع را تضمین کند.

رئیس فدراسیون فوتبال ادامه داد: فیفا مسئول برگزاری مسابقات است، نه کشورها، و بنابراین باید تمام ضمانت‌های لازم برای حضور تیم‌ها را ارائه دهد تا هیچ مشکلی در روند برگزاری رقابت‌ها ایجاد نشود.

تاج افزود: یکی دیگر از بندهای مهم این است که پس از صدور ویزا هیچ‌گونه مصاحبه یا محدودیت اضافی برای اعضای تیم ایجاد نشود و همچنین در ورزشگاه‌ها هیچ پرچم یا نماد غیرمرتبطی وجود نداشته باشد.

رئیس فدراسیون فوتبال تأکید کرد: پخش سرود ملی باید به‌صورت کامل و بدون هیچ محدودیتی انجام شود و تجربه برخی مسابقات گذشته نشان داده که در این زمینه گاهی مشکلاتی ایجاد شده است، بنابراین این موضوع باید به‌طور کامل رعایت شود. همچنین باید امنیت کامل برای تیم ملی ایران تضمین شود و پلیس و برگزارکنندگان مسابقات موظف‌اند این ضمانت را ارائه دهند. او تأکید کرد: این ضمانت باید به فیفا داده شود و از طریق فیفا به تیم‌ها منتقل شود، نه به‌صورت مستقیم از سوی کشور میزبان.

او ادامه داد: این موارد بدیهیات برگزاری مسابقات بین‌المللی است اما به دلیل حساسیت میزبانی در آمریکا باید دوباره به‌طور دقیق بررسی شود.

تاج تاکید کرد: ایران در سال‌های اخیر جایگاه خوبی در فوتبال جهان پیدا کرده و اعتبار قابل توجهی کسب کرده است و حتی در برخی کشورها ممکن است در روز مسابقه پرچم ایران نیز به نمایش گذاشته شود. تیم ملی ابتدا راهی ترکیه می‌شود و حدود ۱۰ تا ۱۵ روز در آنجا اردو خواهد داشت و سپس برای حضور در جام جهانی به آمریکا سفر خواهد کرد. باید در این فاصله موضوع ویزاها به‌طور کامل نهایی شود، زیرا تاکنون هنوز برای همه اعضای تیم ویزا صادر نشده و زمان زیادی باقی نمانده است.

او افزود: درباره روند صدور ویزا نیز درخواست ما این بوده که کارها در آنکارا انجام شود و در صورت امکان، موضوع انگشت‌نگاری برای اعضای تیم ملی حذف شود تا روند صدور ویزا سریع‌تر انجام گیرد و ویزاها در کوتاه‌ترین زمان صادر شود. پیگیری‌های لازم در این زمینه انجام شده و تلاش ما این است که هیچ مانعی در مسیر دریافت ویزای کاروان تیم ملی ایجاد نشود و همه نفرات بدون مشکل وارد فرایند اعزام شوند.

رئیس فدراسیون فوتبال ادامه داد: همچنین به دنبال هماهنگی برای استفاده از پرواز اختصاصی با هواپیمایی متعلق با ایران هستیم تا تیم ملی بتواند به‌صورت مستقیم به آمریکا سفر کند و در محل برگزاری مسابقات مستقر شود.

تاج افزود: این موضوع نیز نیازمند اخذ مجوزهای ویژه است که خوشبختانه در حال پیگیری بوده و اقدامات لازم برای دریافت آن در دستور کار قرار دارد. هدف ما این است که تیم ملی بدون دغدغه‌های اجرایی و اداری وارد رقابت‌های جام جهانی شود و تمام تمرکز مجموعه روی آماده‌سازی فنی و عملکرد در مسابقات باشد.

برنامه بازی های تیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ :

* سه‌شنبه ۲۶ خرداد (۱۶ ژوئن ۲۰۲۶) - بازی ۱۵: ایران - نیوزیلند - ساعت ۴:۳۰ بامداد به وقت تهران - استادیوم لس آنجلس

* یکشنبه ۳۱ خرداد (۲۱ ژوئن ۲۰۲۶) - بازی ۳۹: بلژیک - ایران - ساعت ۲۲:۳۰ به وقت تهران - استادیوم لس آنجلس

* شنبه، ۶ تیر - (۲۷ ژوئن ۲۰۲۶) - بازی ۶۳: مصر - ایران - ساعت ۶:۳۰ بامداد به وقت تهران - استادیوم سیاتل

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از تفاهم اسلام‌آباد تنها جوهر امضاها باقی مانده، نه تعهداتش
به وقت انتقام
بیداری امت اسلامی مهم‌ترین دستاورد انقلاب امام خمینی(ره) است
مکزیک؛ مدعی جدید میزبانی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۹
معاون علمی رئیس‌جمهور: از دانش‌بنیان به قدرت‌بنیان حرکت می‌کنیم
شهادت یک مرزبان در پی حمله هوایی امریکا به مرزهای آبی
آغاز فروش ارز اربعین از شنبه ۲۰ تیر
مشهد در وداعی میلیونی؛ اشک، پرچم و بغض در خیابان‌های منتهی به حرم
تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه
رونمایی پرسپولیس از شهرآبادی
اعلام آمادگی بسیج اساتید برای طرح دعاوی بین المللی انتقام خون امام شهید
نقض ‌قواعد بین‌المللی توسط ‌آمریکا‌ در حمله به زیرساخت‌های حمل‌ونقل
استمرار «بی‌هنجاریِ گرما» طی هفته آتی در اغلب استان‌ها/ هشدار گرمازدگی
۱۴ شهید و ۷۸ مصدوم در تجاوز آمریکا به ۵ استان
قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد
مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با ۱۰ موشک بالستیک درهم کوبیده شد
آغاز فروش ارز اربعین از شنبه ۲۰ تیر
مقام آمریکایی: در مجموع ۳۰ پهپاد MQ-۹ توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند
واشنگتن‌پست: ترامپ دوباره خودش را در مهلکه سیاسی انداخت که بعید است بتواند از آن خارج شود
وزارت خارجه: حملات جنایتکارانه آمریکا نقض فاحش بندهای ۱ و ۵ یادداشت تفاهم است
ولایتی: از کربلا تا نجف، عراق در وداع با امام شهید مقاومت یکپارچه شد
دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برای زائرین رهبر شهید سنگ تمام گذاشتند / اسکان و اطعام بیش از هزار زائر از هفت استان کشور
برپایی موکب «فدا» توسط فعالان اقتصاد دیجیتال در تشییع رهبر شهید
تعیین زمان امتحانات نهایی و کنکور در اختیار مراجع اجرایی است
اتصال هدفمند نخبگان به نیازهای ملی و صنعتی؛ رویکرد جدید بنیاد ملی نخبگان
برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد از ۲۰ تیر به‌صورت «حضوری»
تأکیدات رهبر شهید بر علم و فناوری، اقتصاد دانش‌بنیان را از شعار به یک گفتمان ملی تبدیل کرد
اعلام زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای گروه پرستاری، اتاق عمل و هوشبری
امکان برگزاری آزمون مجدد برای دانشجویان دانشگاه آزاد فراهم شد
پنجمین نشست پایش برنامه پزشکی خانواده برگزار شد
پیشرفت پزشکی نوین در گرو سرمایه‌گذاری در علوم پایه است
آمادگی کامل زیرساخت‌های ارتباطی مشهد برای تشییع و تدفین رهبر شهید
همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد بلامانع شد
آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ در روزهای ۲۵ و ۲۶ تیرماه برگزار می‌شود/ اعلام زمان دریافت کارت ورود به جلسه داوطلبان
با اصل الگوی جدید تغذیه مخالفیم/این طرح ریسک تورم را به دانشجویان منتقل می‌کند
بزرگترین درس رهبر شهید برای کارآفرینان، حل مسئله و تبدیل معضل به فرصت بود
کاهش پذیرش دکتری در برترین دانشگاه‌های آمریکا
عبور از موانع فناوری‌های نرم و تقویت محتوای بومی؛ مصادیق امروز جهاد علمی
آغاز توزیع کارت کنکور ارشد از ۲۲ تیر؛ برگزاری آزمون در ۲۵ و ۲۶ تیر
جزئیات برگزاری آزمون شفاهی فلوشیپ اعلام شد/ رقابت ۱۳۱۸ داوطلب برای پذیرش ۶۸۳ نفر
راه‌اندازی دکتری «ارگونومی» در دانشگاه علوم پزشکی ایران
مهلت ثبت نام ترم تابستان دانشگاه شریف تمدید شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top