تاریخ انتشار: یکشنبه 1405/02/20 - 21:16
کد خبر: 556548

مهاجرانی:

حساب بانکی ۶۲ هزار مادر در راستای اجرای طرح «امید مادران» شارژ شد

حساب بانکی ۶۲ هزار مادر در راستای اجرای طرح «امید مادران» شارژ شد

سخنگوی دولت، با اشاره به تولد بالغ بر ۶۳ هزار نوزاد از اول فروردین سال جاری، درباره اختصاص کارت امید مادر عنوان کرد که حساب بانکی ۶۱ هزار و ۹۹۵ مادر برای خرید اولیه اقلام نظیر لبنیات، پروتئین، حبوبات، روغن و غلات شارژ شده است و تا پایان دو سالگی ادامه دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ فاطمه مهاجرانی روز یکشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ در گفت‌وگوی تلویزیونی خود با مردم اظهار داشت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیاست حمایتی کارت امید مادر را با هدف ارتقای امنیت غذایی و بهبود سلامت مادر و کودک در دستور کار خود دارد و از ابتدای سال این کارت فعال شده است و رقم آن واریز شده است.

وی افزود: مادران می‌توانند برای تهیه اقلام مورد نیاز نظیر پوشک اقدام کنند. این رقم تا پایان ۲ سالگی کودک ادامه دارد. ۶۳ هزار و ۳۰۵ کودک از اول فروردین ۱۴۰۵ متولد شدند که در ۶۱ هزار و ۹۹۵ مورد حساب مادران شارژ شده است؛ این شارژ برای خرید اولیه اقلام نظیر لبنیات، پروتئین، حبوبات، روغن و غلات است و تا پایان دو سالگی ادامه دارد.

به گزارش ایرنا، معاون رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص طرح «کارت امید مادر» اعلام کرد این طرح در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، ارتقای سلامت مادر و کودک و بهبود امنیت غذایی خانواده‌ها، شامل مادرانی که فرزندشان از تاریخ ۱۴۰۵/۰۱/۰۱ به بعد متولد شده باشد می شود و این حمایت تا پایان ۲ سالگی کودک ادامه دارد.

بر این اساس، کارت فقط به نام مادر صادر می‌شود و خانوارهای مشمول می‌توانند بسته‌های حمایتی پیش‌بینی‌شده را که مشتمل بر سبدغذایی مورد تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (لبنیات، پروتئین، حبوبات، روغن، غلات، مغزی‌جات، میوه‌جات و سبزیجات) و پوشک بچه و در صورت لزوم شیرخشک رایگان است، تا سقف اعتبار ۲۰ میلیون ریال، فارغ از دهک درآمدی از طریق بستر کالابرگ الکترونیکی خرید کنند.

سخنگوی دولت در بخش دیگر سخنان خود تصریح کرد: با توجه به دستور رئیس‌جمهور در خصوص رفع فقر در کشور، سرپرستان خانوار بیش از ۱۸۸ هزار کودک زیر ۵ سال مبتلا به سوءتغذیه که در مراکز بهداشتی کشور سوءتغذیه آنها تشخیص داده شده بود، از اعتبار سبد غذایی در قالب کالابرگ الکترونیک برخوردار شدند و این رقم به حساب سرپرست خانوار واریز شد.

مهاجرانی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع جنگ پرداخت و گفت: با جنگی پیچیده و ترکیبی مواجه‌ایم که یکی از ابعاد آن رسانه و یکی از ابزارهای در اختیار افراد، توییت‌هایی است که در صفحه‌های شخصی خود منتشر می‌کنند.

وی با بیان اینکه سران قوا در این ایام سعی داشتند با حفظ وحدت و انسجام ملی تلاش کنند آنچه به مصالح ملت و خیر کشور است را به درستی منتقل کنند، افزود: رئیس‌جمهور توییتی را منتشر کرد مبنی بر اینکه در عین حالی که سیاست مسلم ایران گسترش روابط دوستانه و احترام متقابل بر اساس منافع مشترک کشورها است، اما این چیزی از ایستادگی و مقاومت ما کم نخواهد کرد. همانطور که در مقطع قبلی نیز رئیس‌جمهور اشاره کرده بودند که یک بار مسلمانان در مقابل خدای متعال تسلیم شدند، اما تسلیم دیگری را به رسمیت نمی‌شناسیم، این پیام نیز نشان از مقاومت داشت.

سخنگوی دولت در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به بازدید رئیس‌جمهور از سازمان برنامه و بودجه گفت: رئیس جمهور در جریان روند برنامه‌های دولت برای مدیریت مصرف انرژی و استفاده از ظرفیت مردمی در این زمینه و بهینه‌سازی مصرف برق و گاز قرار گرفت و بر شکل‌گیری بسیج عمومی برای اصلاح الگوی مصرف تأکید کرد. رئیس جمهور به برنامه‌های دولت برای استفاده از ظرفیت مساجد و بسیج و اصناف تأکید کرد و گفت برگزاری جلسات با محوریت نهادهای مردمی در دستور کار است تا محلات در مسیر کاهش مصرف انرژی نقش‌آفرینی کنند. رئیس‌جمهور بر ضرورت استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها در راستای توسعه تجهیزات کم‌مصرف و بهینه‌سازی مصرف انرژی نیز تأکید کرد.

مهاجرانی با بیان اینکه یکی از ارکان اساسی انقلاب ما مردم هستند، گفت: آنچه کلمه رئیس‌جمهور را معنادار می‌کند، مردم است و رئیس‌جمهور از مردم جامعه خود می‌خواهد در زمینه بهینه‌سازی مصرف انرژی همراهی کنند. رئیس‌جمهور در نشستی به منظور تشریح برنامه‌های تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در سال جدید، ضمن تأکید بر تأمین مستمر دارو و تجهیزات پزشکی، از اینکه بخشی از بدهی شرکت‌ها و کادر درمان تسویه شده است اظهار رضایت کرد و دستوراتی در راستای بهبود خدمات بخش سلامت و کارخانه‌های داروسازی صادر کرد.

وی افزود: رئیس‌جمهور همچنین دستوراتی در راستای برنامه ملی پزشک خانواده، تسریع در پرداخت مطالبات پرسنلی، تغذیه و شیرخشک، تقویت ذخائر راهبردی اقلام سلامت‌محور، تأمین ارز مورد نیاز و تسهیلات خرید اعتباری برای تأمین کالاهای سلامت‌محور و مواد اولیه صادر کرد.

سخنگوی دولت با اشاره به دیدار معاون اول رئیس‌جمهور با مدیران فولاد مبارکه و هلدینگ خلیج فارس گفت: آقای عارف در این دیدار تأکید داشت که دشمن در این جنگ به دنبال تخریب زیرساخت‌ها و صنایع پیشران ما بود، اما حضور مردم و تداوم تولید کمک کرد این راهبرد به اهداف خود نرسد. با وجود ضرباتی که دشمن به ما وارد کرد، دفاع جانانه، حضور مردم و تداوم تولید سه عاملی بود که کارایی این نقشه‌ها را از بین برد. همچنین عارف با تقدیر از اقدامات هلدینگ خلیج فارس در بازسازی خسارات تصریح کرد که روند بازسازی صنایع باید به سرعت انجام شود تا آثار آن را در اقتصاد و معیشت مردم ببینیم.

سخنگوی دولت در بخش دیگر سخنان خود توضیح داد: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد با صدور ابلاغیه‌ای مجموعه‌ای از تسهیلات آموزشی برای دانشجویان از مقطع کاردانی تا دکتری در نظر گرفته است. این تسهیلات با هدف کاهش فشارهای ناشی از شرایط خاص کشور اتخاذ شده و کمک می‌کند دانشجویان در اسرع وقت دانش‌آموخته شوند.

وی ادامه داد: وزارت راه و شهرسازی اعلام کرده است که در راستای تحقق ۲۵ هزار واحد مسکونی برای مسکن محرومین، زمین مورد نیاز برای پنج هزار و ۷۸۳ متقاضی در ۱۲ شهر جدید تأمین شده است. وزیر راه و شهرسازی در سفر به استان سمنان دو هزار و ۹۴۹ واحد مسکونی در بخش‌های حمایتی، خودمالک شهری و بازآفرینی شهری را افتتاح کردند.

مهاجرانی ضمن قدردانی از زحمات معلمان، گفت: بر اساس اعلام وزارت آموزش و پرورش، ارزشیابی پیشرفت تحصیلی دوره ابتدایی غیرحضوری و کیفی-توصیفی و بر اساس شواهد طول سال تحصیلی انجام می‌شود. همچنین ارزشیابی پیشرفت تحصیلی دروس کارگاهی و عملی و دروس تربیت بدنی تا پایان شهریورماه قابل انجام است. چنانچه دانش‌آموزی نسبت به نتایج ارزشیابی اعتراض داشته باشد، این اعتراض به صورت غیرحضوری ثبت و در شورای مدرسه تصمیم‌گیری می‌شود.

سخنگوی دولت با اشاره به ۲۰ اردیبهشت و روز پرندگان مهاجر، ضمن خداقوت به کارمندان سازمان حفاظت محیط زیست که متولی حوزه محیط زیست هستند، تصریح کرد: تلاش خود را بر این می‌گذاریم که همگی شهروندانی مسئول نسبت به محیط زیست باشیم تا محیط زیستی پایدار داشته باشیم، میزبانان خوبی برای پرندگان مهاجر باشیم و در شاخص‌های مختلف مثل شاخص سلامت زیست‌بوم‌های زمین وضعیت بهتری داشته باشیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هیچ سیاست جمعیتی بدون توجه به زنان موفق نخواهد شد
برنامه‌ریزی برای استقرار یک مرکز ناباروری در هر استان
تنهایی چگونه پردازش ضربان قلب را در مغز تغییر می‌دهد؟
مسئله‌ای فراتر از مشوق‌های فرزندآوری
مهر امسال باید متفاوت از سال‌های گذشته باشد
هیچ مذاکره‌ای با ایران در جریان نیست
سوء استفاده اینترنشنال از بیماران پروانه‌ای
کیفیت نظام تعلیم و تربیت از پیش‌دبستانی آغاز می‌شود
علی اوجی با «قهرمان» به شبکه سه می‌آید
زنگ خطر گرایش متخصصان زنان به حوزه زیبایی
وعده وزیر ورزش برای بازسازی سالن والیبال
سدهای مهم کشور چقدر آب دارند؟
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس: برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین وجود ندارد
بیش از ۷۵۰ هزار نفر کارت کنکور ۱۴۰۵ و آزمون پذیرش دانشجو معلم گرفتند
چرا رهبر شهید به جوانان اروپایی نامه نوشتند؟
کارنامه علمی آزمون دستیاری منتشر شد
روسیه از هند بنزین وارد کرد
تبلیغات آمریکا درباره مسیرهای جایگزین در هرمز دروغ است
ترامپ در باتلاق جنگ ایران گیر افتاده است
زایمان طبیعی و سزارین نباید به جنگ عددی تبدیل شود
تعزیر نانوای متخلف/ ارز قاچاق مانع پرواز مسافر شد/ پرونده تعهد ارزی روی میز تعزیرات
کارنامه علمی آزمون دستیاری منتشر شد
تقویم آزمون‌های تحصیلات تکمیلی سال ۱۴۰۶ اعلام شد
آغاز دریافت کارت ۵ آزمون علوم پزشکی از امروز/ نحوه شرکت در آزمون
جدیدترین تغییرات فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی/ ثبت نام تا ۷ شهریور
جزئیات ثبت نام آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵
نتایج نهایی آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۵ اعلام شد/ قبولی ۱۲ هزار نفر
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
یک میلیون و ۷۵۰ هزار دانش آموز در آزمون نهایی شرکت کرده‌اند
سرپرست اداره کل بورس و اعزام دانشجویان خارج وزارت علوم منصوب شد
درخشش مجدد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه‌بندی جهانی شانگهای ۲۰۲۶
«تیمار گرما-بخار» روش جدید محققان دانشگاه تهران برای بهبود صدای سنتور
دانشگاه علوم پزشکی تهران میزبان مرحله نهایی بخش معارفی جشنواره قرآن
اعلام نحوه پذیرش در آزمون انفرادی المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
زمان و تعداد سوالات گروه‌های پنجگانه کنکور سراسری ۱۴۰۵ مشخص شد
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
پنجمین مدرسه تابستانه نانوفناوری ایران برگزار می‌شود
تضمین امنیت آزمون رکن اصلی تحقق عدالت آموزشی است
آزمون تربیت معلم همزمان با کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار می‌شود
آغاز توزیع کارت کنکور ۱۴۰۵ از امروز
تمدید مهلت رفع نقص پرونده تحصیلی دانشجویان
خط ویژه جذب هیئت علمی در رشته هوش مصنوعی ایجاد شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top