تاریخ انتشار: یکشنبه 1405/02/27 - 01:47
کد خبر: 556817

بزرگترین لطمه به سردار آزمون؛

تعیین ۳۰ بازیکن تیم ملی فوتبال ایران برای حضور در جام جهانی

تعیین ۳۰ بازیکن تیم ملی فوتبال ایران برای حضور در جام جهانی

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران انتخاب ۳۰ بازیکن برای حضور در اردوی نهایی آماده‌سازی ملی‌پوشان را سخت‌ترین تصمیم زندگی‌اش دانست. در بین اسامی دعوت شدگان خبری از سردار آزمون نیست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ امیر قلعه‌نویی در گفت و گو با بخش رسانه‌ای تیم ملی فوتبال ایران با ابراز رضایت از چهار دوره تمرینات آماده‌سازی این تیم اطهار کرد: یکی از بهترین دوران‌های آماده سازی تیم ملی را در چهار دور تمرین پشت سرگذاشتیم و این فرصت را داشتم که گروهی از شریف‌ترین بازیکنان فوتبال ایران را در این چهار مرحله تمرین دهم.

وی افزود: پس از این چهار دور تمرین، انتخاب ٣٠ بازیکن برای حضور در اردوی آماده سازی نهایی تیم ملی پیش از شرکت در جام جهانی یکی از سخت‌ترین تصمیمات فنی دوران مربیگری من بود. در ۴٨ ساعت اخیر مجبور بودم با وجود شایستگی فنی همه بازیکنانی که در این دو سال اخیر در ماتریس تیم ملی حضور داشتند و برای موفقیت ایران تلاش کرده بودند، تنها ٣٠ بازیکن را انتخاب کنم.

سرمربی تیم ملی ادامه داد: خدا را گواه می‌گیرم در انتخاب بازیکنان چیزی جز معیارهای فنی موضوع دیگری دخیل نبوده و من تنها بر اساس این معیار ٣٠ بازیکن را انتخاب کردم اما امیدوارم در رویدادهای آتی بازیکنانی که فرصت حضور در جام جهانی را پیدا نکردند، بتوانند پیراهن تیم ملی را بر تن کنند.

قلعه‌نویی در پایان با بیان اینکه تیم ملی دوشنبه صبح عازم ترکیه می‌شود اسامی ٣٠ بازیکن دعوت شده به اردوی نهایی آماده سازی را به شرح زیر اعلام کرد:

‎علیرضا بیرانوند، سید حسین حسینی، پیام نیازمند، محمد خلیفه، احسان حاج صفی، میلاد محمدی، امید نورافکن، شجاع خلیل زاده، علی نعمتی، حسین کنعانی، دانیال ایری، رامین رضاییان، صالح حردانی، سامان قدوس، روزبه چشمی، امیرمحمد رزاق نیا، سعید عزت‌اللهی، محمد قربانی، علیرضا جهانبخش، آریا یوسفی، محمد محبی، مهدی قائدی، مهدی ترابی، مهدی طارمی، هادی حبیبی‌نژاد، امیرحسین حسین‌زاده، امیرحسین محمودی، دنیس درگاهی، کسری طاهری و علی علیپور.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
بانک مرکزی: وام ازدواج ۳ ماهه پرداخت می‌شود
ارائه خدمات روان‌شناختی به امدادگران و خانواده‌های آسیب دیده
مذاکره بدون دریافت پول‌های بلوکه‌شده ایران امکان‌پذیر نیست
تکلیف امتحانات دانشگاه شهید بهشتی مشخص شد
در صورت تجاوز جدید پاسخ ما فراتر از منطقه خواهد بود
امتحانات پایان ترم دانشگاه شهیدبهشتی حضوری شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top